S3 mini mi , Gm discovery mi

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gmd

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 mini kadar takoz bir telefon yok yahu. Tamam discovery ismi pek duyulmamis bi markanin telefonu ama cihazi da o kadar ezmemek lazim.

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
Tek kelime 60 cihaz sattıldı hiç bir sorun ve şikayet alınmadı. Bu arada cihazın üstüne Samsung Yaz 1500'e sat kimse kötülemez. kısaca S4 ün alt modeli diyebilirim GMD ye. S3 birçok arkadaşım 2000 tly aldı şimdi git 1000 le 1300 arası alırsın. GMD kara borsaya düştü düşecek şu an bile 750 tl isteyenler var. telefon ekmek gibi satıyor bu bir gerçek.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
şimdi bu telefonun segmenti orta sınıfın üstü...general mobile tamam adı duyulmamış olsada ne marka telefon alırsan al istersen galaxy s4 al iade dediğin zaman adamlar geri almamak için elinden gelen hinliği yapacaktır.. yani burda marka farketmiyor. elektronik işi biraz şans işi 2000 tl verip htc one alırsın bi fabrikasyon hatası yüzünden servise götürürsün iade veya değişim istersin uzatırda uzatırlar.

iOSait

iOSait

Üye
Marka takintiai varsa mini yoksa gmd

dangereousist

Üye
Tüm yorumları okudum :) eski s3 şimdi yaklaşık bir aydır gm discovery kullanıyorum.öyle bi telefonu kullanmadan yorum yapmak sizce nekadar etik?gm piyasaya yeni giren bir modelinden bahsediyoruz.bukadar acımasız olmayın.ben lphon dahil kaçtane tel servise gönderdim hatırlamıyorum.hemde bazılarini ilk bir haftsındayken.her telde fabrikadyon hatası
olur.elektronik biraz şans işi.s3 kendini ispatlamış.bence discovery de kendini ispatlayacak gibi görünüyor.ben ve benim gibi şu an gm kullanan arkadaşlarım çok memnun.