xds789
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sana yardımcı olur diye düşünüyorum
141 kişi discoveryi tercih etmiş 7 kişi s3 mini yi
açık ara fark dedikleri bu olsa gerek
![]()

valla kaçı memnun bilmem orasını ben android kullanıyorum forumu gezerken konu gözüme çarptı karşılaştırmada gördüm aslında 2 aydır androidli bir cihaz almayı düşünüyorum bayram sonuna kaldı GM YI gördüm hoşuma gitti videolar izledim öve öve biremediler ama ışte GM olunca parça sıkıntısı olunca yine tereddüte girdim şuanda gm s3 mini wonder s2 aralarında kaldım ama ne kalmak şaşırdım kaldım gönül diyor git sıfır olsun s3 mini al biyandan geri geliyorum daha ucuza gm var sonra vaz geçiyorum s2 al garantili buldum bi tane sonra ulan diyorum ikinci ele o kadar para verilir mi madem ikinci el alacaksan yine garantili 400e wonder al buda senin işini görür diyorum sonuçta hiç birey alamıyorum herkes birşey söylüyor kafam allakbullak ayvayı yemis durumdayım![]()
Sana acik söyleyim ben s3 mini kullanıyorum telefon çok güzel daha hic bi sikintim olmadi. Bu 3 cihazdan hangisi dersen kesinlikle s2 tavsiye ederim sonuçta bi kere aliyoz haa sifir sağlam aldimmi 1 2 sene kullaniyim garantili filan diyosan s3 mini al hiç bi sikinti cekmessin s3 minide olmaz diosan galaxy w yi al en sona GM yi birak çünkü GM ye güvenilmez kimsede çok zengin değil bozulursa baska tel alacak kadar kendini de paranida riske atma ama s2 veya s3 mini düşün bide ikinci el almaktansa sifir s3 mini daha mantikli milletin kullandigini alacagina sifir garantili cihaz alirsin kafan rahat olur
gerçi ikimizde aynı soruların cevabını arıyoruz ama yinede s3 mini az pahalı olsada mantıklıestagfurullah. ne meşgul etmesi.
teşekkür ederim dostum neyse arkadaşin konusunu meskul etmeyim bengerçi ikimizde aynı soruların cevabını arıyoruz ama yinede s3 mini az pahalı olsada mantıklı
arkadaşlar gmd donanım olarak s3 miniyi ezer, malzeme kaliteleri birbirine yakın parça sorunu olur demişler,gmd telpa garantili olsa bile mecbur 20 iş gününde telefonumuzu teslim etmek zorundalar. yok illa samsung alacagım dersen s2 almanı tavsiye ederim
Sana tavsiyem s3 mini gmd de kendi arayüzü donma yapıyormus custom romlarla bunu düzeltebiliyorsun fakat sinyal sorunu cıkıyor forumdada cogu kısı bundan şikayetçiydi kalite bakımındanda s3 mini iyidir.