S3 mini mi , Gm discovery mi

Sponsorlu Bağlantılar

xds789

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini mi , Gm discovery mi
Şimdi performans olarak bakınca her türlü discovery ezer geçer. fakat kalite bakımından bilemicem.

S3 mini bozuldugunda parçalarını çabuk buluruz sanırım , discovery parça bulma şansımız olur mu onu da pek bilmiyorum.

Siz olsanız hangisini seçerdniz ?

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

Samet.25

S3 mini... Bende s3 mini kullanıyorum 3 4 aydan fazla oldu hic bi sikinti ile karsilasmadim cm10.1 final de cikti onuda yukledim tel çok seri oldu. GM sistem bakimindan ilk bakista göz dolduruyor ama çoğu kişi forumda şikayet konusu bile acti o telefona güvenilmez tavsiye etmem s3 minide en azindan sikinti cekmessin

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam S3 Mini'yi seçerim.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

uoa94

Üye
bu sana yardımcı olur diye düşünüyorum

AHMED...

AHMED...

Üye
:D 141 kişi discoveryi tercih etmiş 7 kişi s3 mini yi :) açık ara fark dedikleri bu olsa gerek :)

Samet.25

bu sana yardımcı olur diye düşünüyorum

Sadece sistem önemli değil kalitede önemli GM nin chipseti kaliteli bi chipset değil alanlar dolu hata ile karsilasmis söylüyorlar ayrıca o siteye bakarsan 4s le s3 miniyi karsilastir s3 mini daha iyi gosteriyo ama 4s daha iyi sadece kagit üstünde özelliklere bakarak tel alinmaz

AHMED...

AHMED...

Üye
valla kaçı memnun bilmem orasını ben android kullanıyorum forumu gezerken konu gözüme çarptı karşılaştırmada gördüm aslında 2 aydır androidli bir cihaz almayı düşünüyorum bayram sonuna kaldı GM YI gördüm hoşuma gitti videolar izledim öve öve biremediler ama ışte GM olunca parça sıkıntısı olunca yine tereddüte girdim şuanda gm s3 mini wonder s2 aralarında kaldım ama ne kalmak şaşırdım kaldım gönül diyor git sıfır olsun s3 mini al biyandan geri geliyorum daha ucuza gm var sonra vaz geçiyorum s2 al garantili buldum bi tane sonra ulan diyorum ikinci ele o kadar para verilir mi madem ikinci el alacaksan yine garantili 400e wonder al buda senin işini görür diyorum sonuçta hiç birey alamıyorum herkes birşey söylüyor kafam allakbullak ayvayı yemis durumdayım :D

Samet.25

valla kaçı memnun bilmem orasını ben android kullanıyorum forumu gezerken konu gözüme çarptı karşılaştırmada gördüm aslında 2 aydır androidli bir cihaz almayı düşünüyorum bayram sonuna kaldı GM YI gördüm hoşuma gitti videolar izledim öve öve biremediler ama ışte GM olunca parça sıkıntısı olunca yine tereddüte girdim şuanda gm s3 mini wonder s2 aralarında kaldım ama ne kalmak şaşırdım kaldım gönül diyor git sıfır olsun s3 mini al biyandan geri geliyorum daha ucuza gm var sonra vaz geçiyorum s2 al garantili buldum bi tane sonra ulan diyorum ikinci ele o kadar para verilir mi madem ikinci el alacaksan yine garantili 400e wonder al buda senin işini görür diyorum sonuçta hiç birey alamıyorum herkes birşey söylüyor kafam allakbullak ayvayı yemis durumdayım :D

Sana acik söyleyim ben s3 mini kullanıyorum telefon çok güzel daha hic bi sikintim olmadi. Bu 3 cihazdan hangisi dersen kesinlikle s2 tavsiye ederim sonuçta bi kere aliyoz haa sifir sağlam aldimmi 1 2 sene kullaniyim garantili filan diyosan s3 mini al hiç bi sikinti cekmessin s3 minide olmaz diosan galaxy w yi al en sona GM yi birak çünkü GM ye güvenilmez kimsede çok zengin değil bozulursa baska tel alacak kadar kendini de paranida riske atma ama s2 veya s3 mini düşün bide ikinci el almaktansa sifir s3 mini daha mantikli milletin kullandigini alacagina sifir garantili cihaz alirsin kafan rahat olur

xds789

Üye
    Konu Sahibi
@ahmed aynı durumdayız bak. ama ben aralarından wonder düşünmüyorum. kafam karışık benimde. bayram öncesine kadar elimde bi akıllı telefon olsaydı keşke

AHMED...

AHMED...

Üye

Sana acik söyleyim ben s3 mini kullanıyorum telefon çok güzel daha hic bi sikintim olmadi. Bu 3 cihazdan hangisi dersen kesinlikle s2 tavsiye ederim sonuçta bi kere aliyoz haa sifir sağlam aldimmi 1 2 sene kullaniyim garantili filan diyosan s3 mini al hiç bi sikinti cekmessin s3 minide olmaz diosan galaxy w yi al en sona GM yi birak çünkü GM ye güvenilmez kimsede çok zengin değil bozulursa baska tel alacak kadar kendini de paranida riske atma ama s2 veya s3 mini düşün bide ikinci el almaktansa sifir s3 mini daha mantikli milletin kullandigini alacagina sifir garantili cihaz alirsin kafan rahat olur

teşekkür ederim dostum neyse arkadaşin konusunu meskul etmeyim ben :) gerçi ikimizde aynı soruların cevabını arıyoruz ama yinede s3 mini az pahalı olsada mantıklı

xds789

Üye
    Konu Sahibi

teşekkür ederim dostum neyse arkadaşin konusunu meskul etmeyim ben :) gerçi ikimizde aynı soruların cevabını arıyoruz ama yinede s3 mini az pahalı olsada mantıklı
estagfurullah. ne meşgul etmesi.

- - - Eklendi - - -

yukarı

foreverthe

foreverthe

Üye
GMD al bence :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardes sakın gmd alma daha yenı forumlarda gezıyordum bı tanesı almıs 12 olu pıxel cıkmıs telpaya yollamıs 1 tane var deyıp gecıstırıyorlar yanı hıc bulasma

xds789

Üye
    Konu Sahibi
kimisi al kimisi alma diyor gmd 'yi anlamadım gitti

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sana cın malı bı ıphone al desem saçmalama dersın bu da aynen boyle

caglar b

caglar b

Üye
arkadaşlar gmd donanım olarak s3 miniyi ezer, malzeme kaliteleri birbirine yakın parça sorunu olur demişler,gmd telpa garantili olsa bile mecbur 20 iş gününde telefonumuzu teslim etmek zorundalar. yok illa samsung alacagım dersen s2 almanı tavsiye ederim

Samet.25

arkadaşlar gmd donanım olarak s3 miniyi ezer, malzeme kaliteleri birbirine yakın parça sorunu olur demişler,gmd telpa garantili olsa bile mecbur 20 iş gününde telefonumuzu teslim etmek zorundalar. yok illa samsung alacagım dersen s2 almanı tavsiye ederim

Hiç bi şekilde ezemez gmd nin donanimi kagir üzerinde iyi malzeme kalitesi sifir GPU sifir ezer demek saçma bi yorum hemen hemen ayni donanimda sahada kalite olarak s3 mini herseyi geçtim gmd alanlar 1 hafta olmadan sorunlari yazmaya basladi s3 mini cikti cikali sistemden kaynakli bi sorun ile kimse karsilasmadi

furkan4045

Üye
Sana tavsiyem s3 mini gmd de kendi arayüzü donma yapıyormus custom romlarla bunu düzeltebiliyorsun fakat sinyal sorunu cıkıyor forumdada cogu kısı bundan şikayetçiydi kalite bakımındanda s3 mini iyidir.

s.ileli

s.ileli

Üye
Sana tavsiyem s3 mini gmd de kendi arayüzü donma yapıyormus custom romlarla bunu düzeltebiliyorsun fakat sinyal sorunu cıkıyor forumdada cogu kısı bundan şikayetçiydi kalite bakımındanda s3 mini iyidir.

Bu soruya en guzel cevap samsung mu general mobile mi olur cevap tabiki samsung .. gm zaten üretimini durdurmus discovery nin uretim olmayan cihaza destek vereceklerini sanmiyorum