s3 mini kararsızım

Konu Sahibi
s3 mini piyasası hızla düşen bi telefon almanı önermem şuan nexus kullanıyorum her güncellemeyi anında alıyorum kafam rahat şuan 4.3 yüklü.

öğrenciyim kendi bütcem ile alıcam ailem yardım falan etmiycek yani nexus3 falan nasıl alıyım

emrh77

Üye
s3 mini de clear black özelliği yok güneşte ekran net değil istediğim kadar , alma bence

manax

Üye
dayanıklı olmasına dayanıklı evet ama nokia her zaman çok geriden geliyo rakipleri bişeyler çıkarıyo nokia bir sene sonra artık alışılan özelliği yeni bişeymiş gibi tanıtıyo

Nokia yo geriden bırakan tek şey işletim sistemi oldu bence android oldu ama şuanda senin dedigin modelden kaçak olarak çok giriş yaptı bi dez avantajıda o nokiada öle bi sıkıntı yok

Konu Sahibi

evet o konuda haklısınız aşırı bir samsung kaçak olarak giriş yapıyor yok javalı yok bire bir replika saçma sapan şeyler. ama ben alsamda satmam ki kardeşime anneme babam veririm ilerde değiştiricek olsam. yani fiyatı düşücek diye korkmam yada düşüyo diye tedirgin olmam sadece atıyorum 700e aldım 500e düştü o zmn 200liraya yanarım

emre2574

Üye
her telefonun fıyatı duser

Konu Sahibi
her telefonun fıyatı duser

evet haklısınız yetişilmiyo malesef teknolojiye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bugun telefoncuya sordum 450tl ye lumiayı sayarım 350tl de kredi kartından çekeriz dedi , kazık yemiyomuyum ? S3mini 800tl dedi. Ama lumiayı çok az sayıyor 450tl

İşte bu cevabı bekliyordum onermeyin artık şu telefonu ya herkes gm almak zorundamı o dandik telefonu

Ya bi cihazı kullanmadan konusma orda general mobile yerine samsung yazsaydi nasi satiodu...

- - - Eklendi - - -

450 tl nin ustune 150 tl koy general mobile discovery al yada ikinci el note al

- - - Eklendi - - -

ben senin yerinde olsaydım s3 mini yerine gm discovery alırdım.

+1

best1905

Üye
Ya bi cihazı kullanmadan konusma orda general mobile yerine samsung yazsaydi nasi satiodu...

- - - Eklendi - - -

450 tl nin ustune 150 tl koy general mobile discovery al yada ikinci el note al

- - - Eklendi - - -

+1
Çin malı işte konusturtmayin beni işlemcisi Çin malı zaten samsung yazsa kalite olurdu

HAKAN.TN

Üye
450 tl ye lumia yı verme sakın, telefoncuları boşver kendin sat telefonunu..
İkinci el forumuna bir göz at 820 almak isteyen var orada birisi hatta 900 istemiş, sen 750 desen alır bence

ben s3 miniden general Mobile discovery é geçtim ve iyiki geçmişim diyorum 2aydır kullanıyorum ve çok memnunum başkada bişey demiyorum karar sizin

ben s3 miniden general Mobile discovery é geçtim ve iyiki geçmişim diyorum 2aydır kullanıyorum ve çok memnunum başkada bişey demiyorum karar sizin
digerleri de görse telefonu ama yok atıp tutmak daha kolay.Hala s3 mini ile kıyaslıyorlar komik gerçekten

zaten discovery yi s3 mini ile değil s3le karşılaştırmak lazım çünkü özellik bakımından neredeyse aynı ama s3 miniden en az 2kat daha çok özelliği var discovery nin, zaten öyle olmasa s3 miniden geçmezdim bu telefona . Bide kullanmadan çamur atmaları yokmu herşeyi ben biliyorum havaları falan adamı hasta ediyor

- - - Eklendi - - -

digerleri de görse telefonu ama yok atıp tutmak daha kolay.Hala s3 mini ile kıyaslıyorlar komik gerçekten

zaten discovery yi s3 mini ile değil s3le karşılaştırmak
lazım çünkü özellik bakımından neredeyse aynı ama s3
miniden en az 2kat daha çok özelliği var discovery nin,
zaten öyle olmasa s3 miniden geçmezdim bu telefona . Bide
kullanmadan çamur atmaları yokmu herşeyi ben biliyorum
havaları falan adamı hasta ediyor

Konu Sahibi
Çin malı olduğu için gm'ye pek olumlu bakmıyorum arkadaşlar garantisi vesaire varda . Garantinde bu zamanda pek işe yaramıyor bence . Bişey olduğunda goturduğumuzde kendi hatanız diyip gene para ödettiriyolar bi anlamı kalmıyor ama telefon çin malı

furkey

Üye
siz sanıyor musunuz ki Samsung apple filan amerikada korede yapıyor üretimi? Onlar da Çin de üretiliyor . Üretim yerini ne zamandan beri takar oldunuz? önyargı basit insanların işidir lütfen yapmayın

samsung yada başka telefonda birşey olsa bedavaya mı yapacaklar?Ekranını kır,çiz bak bakalım kaç para isteyecekler.Türkiye deki garanti firmalarının hepsi aynı paragöz.Samsung alsanda aynı gm alsanda.Ama şunu bil discovery s3 mininin 2 katı daha güçlü bir telefon+ 4.7 inc IPS hd panel var.Her anlamda discovery çok daha üstündür s3 miniden.S3 ile kıyaslanıyor discovery minisi ile kıyaslamak gerçekten komik.

aynen

- - - Eklendi - - -

Valla s3 s2 s3 miniye o kadar para versem bende gmd hakkinda atip tutarim

- - - Eklendi - - -

siz sanıyor musunuz ki Samsung apple filan amerikada korede yapıyor üretimi? Onlar da Çin de üretiliyor . Üretim yerini ne zamandan beri takar oldunuz? önyargı basit insanların işidir lütfen yapmayın

+1