saliherkinkoc
Üye
-
Konu Sahibi
-
s3 mini piyasası hızla düşen bi telefon almanı önermem şuan nexus kullanıyorum her güncellemeyi anında alıyorum kafam rahatşuan 4.3 yüklü.
bizde o kadar para olsa ace 2 yle takılmazdıks3 mini piyasası hızla düşen bi telefon almanı önermem şuan nexus kullanıyorum her güncellemeyi anında alıyorum kafam rahatşuan 4.3 yüklü.
dayanıklı olmasına dayanıklı evet ama nokia her zaman çok geriden geliyo rakipleri bişeyler çıkarıyo nokia bir sene sonra artık alışılan özelliği yeni bişeymiş gibi tanıtıyo
Nokia yo geriden bırakan tek şey işletim sistemi oldu bence android oldu ama şuanda senin dedigin modelden kaçak olarak çok giriş yaptı bi dez avantajıda o nokiada öle bi sıkıntı yok
her telefonun fıyatı duserevet o konuda haklısınız aşırı bir samsung kaçak olarak giriş yapıyor yok javalı yok bire bir replika saçma sapan şeyler. ama ben alsamda satmam ki kardeşime anneme babam veririm ilerde değiştiricek olsam. yani fiyatı düşücek diye korkmam yada düşüyo diye tedirgin olmam sadece atıyorum 700e aldım 500e düştü o zmn 200liraya yanarım
her telefonun fıyatı duser
her telefonun fıyatı duser
İşte bu cevabı bekliyordum onermeyin artık şu telefonu ya herkes gm almak zorundamı o dandik telefonu
ben senin yerinde olsaydım s3 mini yerine gm discovery alırdım.
Çin malı işte konusturtmayin beni işlemcisi Çin malı zaten samsung yazsa kalite olurduYa bi cihazı kullanmadan konusma orda general mobile yerine samsung yazsaydi nasi satiodu...
- - - Eklendi - - -
450 tl nin ustune 150 tl koy general mobile discovery alyada ikinci el note al
- - - Eklendi - - -
+1
Çin malı işte konusturtmayin beni işlemcisi Çin malı zaten samsung yazsa kalite olurdu
digerleri de görse telefonu ama yok atıp tutmak daha kolay.Hala s3 mini ile kıyaslıyorlar komik gerçektenben s3 miniden general Mobile discovery é geçtim ve iyiki geçmişim diyorum 2aydır kullanıyorum ve çok memnunum başkada bişey demiyorum karar sizin
digerleri de görse telefonu ama yok atıp tutmak daha kolay.Hala s3 mini ile kıyaslıyorlar komik gerçekten
Çin malı olduğu için gm'ye pek olumlu bakmıyorum arkadaşlar garantisi vesaire varda . Garantinde bu zamanda pek işe yaramıyor bence . Bişey olduğunda goturduğumuzde kendi hatanız diyip gene para ödettiriyolar bi anlamı kalmıyor ama telefon çin malı
digerleri de görse telefonu ama yok atıp tutmak daha kolay.Hala s3 mini ile kıyaslıyorlar komik gerçekten
siz sanıyor musunuz ki Samsung apple filan amerikada korede yapıyor üretimi? Onlar da Çin de üretiliyor . Üretim yerini ne zamandan beri takar oldunuz? önyargı basit insanların işidir lütfen yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?