S3 Mini GittiGidiyor'da Çok Ucuz !

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini GittiGidiyor'da Çok Ucuz !
Arkadaşlar GittiGidiyorla kesinlikle bir alakam yok sadece normal alışveriş yapıyorum ve bugün telefonuma gelen SMS ile birlikte S3 Mini'nin fiyatı 699 TL olduğunu öğrendim.. Çok az stok var bana kalırsa bu çok büyük bir fırsat.

Kargo ücreti ile birlikte 704 TL yapıyor toplam..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gitti gidiyorda paralel ithalat çok var eğer öyleyse sıkıntı. Normal teknomarketlerde de hemen hemen bu fiyat zaten

nokia_belle

nokia_belle

Üye
teknosada zaten bu fiyata falan gördüğümü hatırlıyorum ama bir türlü o telefona ısınamadım geçen gün arkadaşım aldı kullanmıştım biraz kalitesiz geldi bana tabi bu kişiden kişiye değişir,bir de dikkat et onun sahteleri piyasada çok var

cemaltozluglu

Üye
cep telefoncu arkadaşımın bana dediği 50-60 TL fazla ver, genpa-KVK lı al dedi. Hatta telefonun kabını bile yanında açtır dedi. Bende genpa lı aldım. Sorunum yok.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
cep telefoncu arkadaşımın bana dediği 50-60 TL fazla ver, genpa-KVK lı al dedi. Hatta telefonun kabını bile yanında açtır dedi. Bende genpa lı aldım. Sorunum yok.

Genpa kaldimi artik samsung turkiye garantili satiliyor artik

nokia_belle

nokia_belle

Üye
kvk ve samsung anlaşma yaptı ama o olması iyi oldu telpa denilen uyuz garantiyle pek uğraşmıyor kullanıcılar tabi telpalı değil de kvklı alırlarsa,kvk'nın servisi yüzünden genelde onların sattığı telefonlara yöneldim. Çünkü başta telefonla bir sorununuz olsa telpalıysa kargoya verip istanbula gönderiyorsunuz başta o saçmalık tuz biber oluyor

Samet.25

Eskiden garanti olayina cok takardim artik takmiyom nasil olsa hep kullanici hatasi anca islemci yanacak ram bozulacak baska seyler olacak bunlarin olmasi icin ya teli yere ya suya dusurcen yada oc ile filan yakacan yere dusunce kullanici hatasi dicek oc yapmak icin garanti disi birakcan mecbur gene garanti bi ise yaramicak .d

Üst Alt