Yardım S3 mini cm

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini cm
S3 mini (GT-I8200Q) model telefona uygun cm dosyası var mı acaba hızlı stabil iyi olan Yokmu kii acabaaa....

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
O model için root bile yapılmıyor diye biliyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyi Olmuş Konu Açtığın ;)

• Beğen
Tepkiler: Desaparecido9454
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Evet root oluyor artık bu model için umarım cm de çıkar yakında =)

ykpknl

ykpknl

Üye
cm çıksada kullanıma hazır hale gelmesi baya uzun sürer cmlerde şarj olayını bi düzeltemediler gitti :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Çıksında süresi fark etmez ya :D

ykpknl

ykpknl

Üye
şarj olayı çok kötüü cmlerde onu düzeltseler hiç tereddütsüz onu kullanacam :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Lg L5 de kullanıyordum cm GPS senkronizasyon falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca aslında gayet iyi gidiyor şarj süresi :D

ykpknl

ykpknl

Üye
Lg L5 de kullanıyordum cm GPS senkronizasyon falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca aslında gayet iyi gidiyor şarj süresi :D
bnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerde :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
bnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerde :D
Sesimizi duyan birileri çıkar elbet düzeltirler inşallah :D Acaba diyorum ki çıkar mı bunu yapan biri veya birileri :D root attık şimdi bu kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
ykpknl

ykpknl

Üye
inş çıkarr ben dün akşam bi yükliym dedim cm yi baya gzel olmuş yeni ayarlar falan gelmiş kişiselleştrme artmış da şarj hala berbat onda yne vazgeçtm ondan :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Şu cihaza olsunda şarj sorun değil :D

ykpknl

ykpknl

Üye
Şu cihaza olsunda şarj sorun değil :D
o derece yani :D bnde ilk zmnlar yeni yeni rom denemeye başlaynca hep şarj sorununda bahsediyolarda bi yüklesem önemli dil diyodum ama yükledikten snra prize bağlı yaşamaya başladım :D :D :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
o derece yani :D bnde ilk zmnlar yeni yeni rom denemeye başlaynca hep şarj sorununda bahsediyolarda bi yüklesem önemli dil diyodum ama yükledikten snra prize bağlı yaşamaya başladım :D :D :D
Kardeşim ben zaten şuanda da öyleyim boynumda geziyorum şarj aleti ile :D yeni bi rom denemem de fayda olur :D tabi rom diyorum da daha clockwork dosyası falanda yok bu modele recovery işlem görmüyor ooff oof :D

ykpknl

ykpknl

Üye
Kardeşim ben zaten şuanda da öyleyim boynumda geziyorum şarj aleti ile :D yeni bi rom denemem de fayda olur :D tabi rom diyorum da daha clockwork dosyası falanda yok bu modele recovery işlem görmüyor ooff oof :D
işin zor hemde çok zor :D

best1905

best1905

Üye
hiç boşuna bekleme kardeş çıkmaz çıksa bile stabil olmaz maclaw dan başka geliştirici yok oda sadece normal s3 mini için ya pıyor senin telefonun chipset i farklı

The Shadow

The Shadow

Üye
Aslında i8200q kullanıcıları cwm veya twrp olmadan da birşeyler flashlayabilirler. Quick flasher programları var. Neden bu kadar dert ediyonuz ki :D

• Beğen
Tepkiler: LattAsdfasdf

Üst Alt