Yapiliyor forumda paylasildi gecenlerdeO model için root bile yapılmıyor diye biliyorum
Ama henuz cm cikmadi 
Vay gelişme var demek hadi hayırlısıYapiliyor forumda paylasildi gecenlerdeAma henuz cm cikmadi
![]()
bnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerdeLg L5 de kullanıyordum cm GPS senkronizasyon falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca aslında gayet iyi gidiyor şarj süresi![]()

Sesimizi duyan birileri çıkar elbet düzeltirler inşallahbnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerde![]()
Acaba diyorum ki çıkar mı bunu yapan biri veya birileri
root attık şimdi bu kaldı
o derece yaniŞu cihaza olsunda şarj sorun değil![]()
bnde ilk zmnlar yeni yeni rom denemeye başlaynca hep şarj sorununda bahsediyolarda bi yüklesem önemli dil diyodum ama yükledikten snra prize bağlı yaşamaya başladım

Kardeşim ben zaten şuanda da öyleyim boynumda geziyorum şarj aleti ileo derece yanibnde ilk zmnlar yeni yeni rom denemeye başlaynca hep şarj sorununda bahsediyolarda bi yüklesem önemli dil diyodum ama yükledikten snra prize bağlı yaşamaya başladım
![]()
![]()
![]()
yeni bi rom denemem de fayda olur
tabi rom diyorum da daha clockwork dosyası falanda yok bu modele recovery işlem görmüyor ooff oof
işin zor hemde çok zorKardeşim ben zaten şuanda da öyleyim boynumda geziyorum şarj aleti ileyeni bi rom denemem de fayda olur
tabi rom diyorum da daha clockwork dosyası falanda yok bu modele recovery işlem görmüyor ooff oof
![]()

Bakalım bekleyelim görelim elbet olur diye düşünüyorum...işin zor hemde çok zor![]()