Samet.25
-
Konu Sahibi
-
yuklemeden stock rom yuklu muydu ? cwm yuklumuydu ? yuklu ise wipe data yaptinizmi yuklemeden once ? bunlari yaptiysaniz kesin acilir bazen acilis ekrani fazla bekletebilirkardeşim ben yükledim ama telefon açılırken cyanogenmod diye dönüp duruyor bu ekranı hiç geçmiyorböyle kaldı çok uyuz oldum
Geçmiş olsun ama korkulacak bi şey yok düzeltilmesi imkansız bir şey değil panik yapmana gerek yok.kardeşim orjinal sadece rootlu rom yüklüydü. wipe data yaptım hala aynı dönüp duruyor. of çok uğraştım bunaldım napcam bilmiyorum
odin ile stock romu yukleGeçmiş olsun ama korkulacak bi şey yok düzeltilmesi imkansız bir şey değil panik yapmana gerek yok.
Ö.M İle cevaplandıarkadaşlar ben olayı anladım biraz çözer gibi oldumneyse
dosyları bu işlemden sonramı atıcaz ben öce attım sonra kurmayı denedim dosya yok uyarısı fln aldım heraldetel 0 landı olayı anlamadım bi el atın sırasıyla yapmam gerekenleri yazsanız çok güzel olucak arkadaşlar
wipe data/factory reset
wipe cache partition
korkcak bisey yok en kotu stock rom yuklersin cokta kolay aslinda rom yuklemek ama tam anlamadan deneme netten videolari izle filan biraz mantigi anla sonra denebende daha 1-2 ay once rootladım telımı. sımdıde bu rom'a taktım kafayı ama bu ısler bıraz daha karısık gıbıme gelıyo telefon elımde kalır dıye tırsıyorum
korkcak bisey yok en kotu stock rom yuklersin cokta kolay aslinda rom yuklemek ama tam anlamadan deneme netten videolari izle filan biraz mantigi anla sonra dene
performans icin bazi ozellikler kaldirilmis 3g aramada yok o yuzdenyükledim bakalım açılmasını bekliyorumtelin ekranda yuvarlak bişey dönüyor cyanogenmod fln yazıyor bakalım nezaman açılacakaçıldı baya şekil görünüyor hahaama video aramayı bulamadım varda benmi görmüyorum yokta o yüzdenmi bulamıyorum
stock romu netten indiricen daha sonra odin ile yuklucen download moda alip . Sarj konusunda nasil bu rom ?hımm neyse önemli degil tango skype var neyse bu moddan sıkılırsam eski moda nasıl dönetim yani stock roma ?
gorunmesi lazim gorunmuyosa marketten file maneger indirinşarj tüketimi iyi gibi daha tam test edemedim iş yerindeyim akşam olsun akaşama kadar fullimçanak okey oynerken belli olur bişey daha sorucam tele apk dosyaları attım ama üzerindeki dosya yöneticisi göstermiyor neden acaba ? apk dosyası kurmak istiyorum dosyalar yok görünmüyor ama yüklü onu nasıl çözerim ?
valla ben tele bugun kurdum jurduktan sonra şarjz %70 ti işte 3-5 msj laştım 1-veya 2 dakka konuşma yaptım şuan şarj 66 da bilmiyorum yani iyimi degilmikurdum saat belli msj larda
iyi gibi gorunuyor performans rom oldugu icin sarj fazla gidebiliyovalla ben tele bugun kurdum jurduktan sonra şarjz %70 ti işte 3-5 msj laştım 1-veya 2 dakka konuşma yaptım şuan şarj 66 da bilmiyorum yani iyimi degilmikurdum saat belli msj larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?