s3 mini aşırı ısınma sorunu.çözene helal olsun

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini aşırı ısınma sorunu.çözene helal olsun
Arkadaslar s3 mini kullaniyorum.şarjda telefonu kullanirken ısı 45 derece oluyor.artik mesaj yazarken parmaklarimin ucu yaniyor.o kdr yani.bunun bi cozumu yokmu acaba

askisare

askisare

Üye
Telefonu şarj ederken kullanmak gerçekte normal değil patlama riski var :D Açık uygulamaları kapat işlemciyi rahatlat okadar ısınmaz :D

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu şarj ederken kullanmak gerçekte normal değil patlama riski var :D Açık uygulamaları kapat işlemciyi rahatlat okadar ısınmaz :D

Uc aydir kullaniyorum.patlasaydi patlardi simdiye kadar sadece google chrome acikken bile facede konusuym arkadasla mesaj yazamiyacak kadar isiniyor.ramin 450 500 mb kullaniliyo.8 gb hafizanin 830 mb kullaniyo.yuklu agir bi uygulamada yok.bunun cozumu falan yokmu

enterneoll

enterneoll

Üye
şarjdayken ısınması normal

burhankoxp22

Üye
telefon degil kardeş batarya ısınıyor samsung sarj entegrelerinin firması yapı dizaynı nedeniyle böyle bir sıkıntı var telefon sarj da iken telefon kullanılmaz patlar vs diye degil batarya bir taraftan doluyor diger taraftan boşalıyor sarj entegresi bir taraftan sarj ediyor bir taraftan telefona güç saglıyor bunu aşacak bir yol var kernel ile çözebilirsin pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım ama telefonuna frimware root felan yapılması gereken durumlar olabilir bu kernel bu işi düzgün yapan bir sıra ile yaparsa telefon cok daha az ısınır senin de sorunun çözülmüş olur haberin olsun " " bak kardeş bu tür sorunlar samsunglarda çogunlukla var ben nokia cı htc ci yok bilmem iphoneci degilim ben teknik servisim bana ne cihaz gelirse ben parasını alıp yaparım :) işim bu yani ve ben telefon satıcısı da degilim ama şu tavsiyeyi yapabilirim örnek olarak "samsung herhangi bir cihaz 500 tl diyelim ve htc herhangi bir cihaz aynı özellikte olsun htc biraz daha pahalı olacak veya özelligi biraz daha düşük olabilir ben olsam htc yi alırım veya söyle söyleyelim nokia ve samsung eski hemen hemen aynı zamanlarda telefon çıkamışlardır piyasaya bakabilirsin samsung 15 yıllık bir telefon bulman nerdeyse imkansız diyorum ki ben samsung sever biri degilim ama başka ne telefon alırsan al derim :) konuyu çok dagıttım k.bakma ama ileride bir telefon alacak olursan al htc sony nokia bir telefon bak bakalım sorun çıkıyormu bu durumuna da yardımcı olurum istersen pm mesaj atabilirsin

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
telefon degil kardeş batarya ısınıyor samsung sarj entegrelerinin firması yapı dizaynı nedeniyle böyle bir sıkıntı var telefon sarj da iken telefon kullanılmaz patlar vs diye degil batarya bir taraftan doluyor diger taraftan boşalıyor sarj entegresi bir taraftan sarj ediyor bir taraftan telefona güç saglıyor bunu aşacak bir yol var kernel ile çözebilirsin pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım ama telefonuna frimware root felan yapılması gereken durumlar olabilir bu kernel bu işi düzgün yapan bir sıra ile yaparsa telefon cok daha az ısınır senin de sorunun çözülmüş olur haberin olsun " " bak kardeş bu tür sorunlar samsunglarda çogunlukla var ben nokia cı htc ci yok bilmem iphoneci degilim ben teknik servisim bana ne cihaz gelirse ben parasını alıp yaparım :) işim bu yani ve ben telefon satıcısı da degilim ama şu tavsiyeyi yapabilirim örnek olarak "samsung herhangi bir cihaz 500 tl diyelim ve htc herhangi bir cihaz aynı özellikte olsun htc biraz daha pahalı olacak veya özelligi biraz daha düşük olabilir ben olsam htc yi alırım veya söyle söyleyelim nokia ve samsung eski hemen hemen aynı zamanlarda telefon çıkamışlardır piyasaya bakabilirsin samsung 15 yıllık bir telefon bulman nerdeyse imkansız diyorum ki ben samsung sever biri degilim ama başka ne telefon alırsan al derim :) konuyu çok dagıttım k.bakma ama ileride bir telefon alacak olursan al htc sony nokia bir telefon bak bakalım sorun çıkıyormu bu durumuna da yardımcı olurum istersen pm mesaj atabilirsin

Yok kardes ben korkarim oyle islerden.telefon 3 aylik zaten.garantisi falan gider ugrasamam ben.cevabin icinde sagol.en olmadi telefon degistiririm.peki en az isinan son teknoloji telefon hangisi acaba ?? Iphone 5 htc one xperia z galaxy s4 bu 4 telefondan hangisi en az isinir.sarjdayken tabi.cunku ben okula dersaneye sarji goturen 24 saat telefonla ograsan biriyim.en az isinani hangisi sizce.aklima bi yolda geldi komik olabilir ama xperia z alsam isindiginda suya tutsam falan :)) cozum olurmu :))

reaurora

reaurora

Üye
bence xperi active al. isindiginda suya tut sogumazsa sinirlenirsen bir iki cekic vur

burhankoxp22

Üye
1 xperia alabilirsin ısınan bir telefon yapısı yok zaten
2 pili sökülebilir bir telefon al derim çünki sürekli telefon degiştiren biri degil isen telefonun pili az gitmeye başladıgında kendin alır takarsın tamirciye verdiginde ne olacagını bilemezsin garantiside gider "kendim tamirci oldugum için söylüyorum board degiştirme parça degiştirme yapan kişiler var biliyorum "

- - - Eklendi - - -

3 htc al kardeş htc sensation veya daha üst modelleri eline alıp biraz kullandıgın zaman anlarsın android kavramını

- - - Eklendi - - -

hangi akıllı telefonu alırsan al pil sana fazla gitmeye bilir ne kadar dayanır bilmiyorum pili sökülebilir alırsan yedek pil de taşıyabilirsin vs. kolay gelsin

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
1 xperia alabilirsin ısınan bir telefon yapısı yok zaten
2 pili sökülebilir bir telefon al derim çünki sürekli telefon degiştiren biri degil isen telefonun pili az gitmeye başladıgında kendin alır takarsın tamirciye verdiginde ne olacagını bilemezsin garantiside gider "kendim tamirci oldugum için söylüyorum board degiştirme parça degiştirme yapan kişiler var biliyorum "

- - - Eklendi - - -

3 htc al kardeş htc sensation veya daha üst modelleri eline alıp biraz kullandıgın zaman anlarsın android kavramını

- - - Eklendi - - -

hangi akıllı telefonu alırsan al pil sana fazla gitmeye bilir ne kadar dayanır bilmiyorum pili sökülebilir alırsan yedek pil de taşıyabilirsin vs. kolay gelsin

Bi kac sorum daha olacak.5 bin tlye kdr butcem var.bana telefon onerin.isinmayan.oyun yapisi super olan.buyuk ekran.iyi ram falan.5 bin tlye falan gelirmi dedigim telefon

burhankoxp22

Üye
5 bin tl mi :D bizde 250 tl lik htc explorer kullanalım :D her neyse kardeş sen heralde para sıkıntısı çeken biri degilsin ben sana derim ki
saga sola bakma milletin yorumlarına aldırış etme sen git htc sensation xl al 2 hafta kullan sonra foruma gel 1 begeni yeter :) mesaj da atabilirsin ama unutma 2 hafta kullan sonra karar ver

- - - Eklendi - - -

kardeş 1 dk herşeyden önce benimde sana küçük bir sorum var
1 sarj aletin telefonu aldıgında içinden çıkan sarj aleti mi?
2 sarj aletinin üzerinde akım degerleri yazar "5v 1000mA gibisinden" o degerleri bana yazarmısın

• Beğen
Tepkiler: malicim
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
5 bin tl mi :D bizde 250 tl lik htc explorer kullanalım :D her neyse kardeş sen heralde para sıkıntısı çeken biri degilsin ben sana derim ki
saga sola bakma milletin yorumlarına aldırış etme sen git htc sensation xl al 2 hafta kullan sonra foruma gel 1 begeni yeter :) mesaj da atabilirsin ama unutma 2 hafta kullan sonra karar ver

- - - Eklendi - - -

kardeş 1 dk herşeyden önce benimde sana küçük bir sorum var
1 sarj aletin telefonu aldıgında içinden çıkan sarj aleti mi?
2 sarj aletinin üzerinde akım degerleri yazar "5v 1000mA gibisinden" o degerleri bana yazarmısın

Yok para sikintisi yok bende.bakarim kardes pazartesiye kadar vericem artik.
Evet sarj orijinal kutudan cikti
Degerler ise:input:100-240V
50-60hz 0.15A output:5.0V 0.7A degerler bunlar.bu dedigin telin fiyati ne kadardir kardes

burhankoxp22

Üye
yeni son model bir telefon 1600 civarında heralde "bu arada sarj aletinde sorun olacagını da sanmıyorum orjinal ve mA normal "
kardeş bak benden sana bir tavsiye daha sarj aletleri standart tır 5.0v 0.7A bu normal uzun sarj eder yani 4 saati bulabilir.

5.0 v 1.5A böyle çıkış gücü veren arkası usb girişli adaptörler var böyle bir sarj cihazın olursa telefona hiç dokunmadan sarj etmesi 2 saat bile sürmez bu sarj aletleri tablet bilgisayarlar içinde çıkar
5.0v bu sabittir 1.3A ile 1.8A arasında sarj aleti bulursan kaçırma derim daha fazlası telefona sıkıntı çıkartır :) emin ol bu sarj aletleri en küçük telefona da en büyük olanına da zarar vermez iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

istersen kernel yükleriz halen ısınmaya devam ederse orjinal haline geri dönüyor garanti bile anlamıyor yani

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Isinma sorunu ortadan kalkti birden.telefonu aksam koydum sarja biraktim oyle sabah 2 saat dungeon hunter 4 oynadim isinma yapmadi.1 saat chromede internete takildim.telefon isisi en fazla 32 dereceye cikti.ama bu telefondan nefret ettim :)) degistirecem.söyle turkiyede olmayan yurt disindan gelecek besbin tlye kdr telefon yokmu yaw piyasada :))

burhankoxp22

Üye
yok hatta daha ucuza alırsın oradan buraya getirirsin kayıt vs 150 tl en fazla gider

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
150 200 onemli degil.onerebilecegin bi telefon varmi

burhankoxp22

Üye
yurt dısında olan neredeyse tüm cihazlar burada da satılıyor

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes

haeshin06

Üye
Soguk suyun icine at kardesim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
vay arkadaş adam beş bin liralık tavsiye istiyor :s şu an en pahalı telefon iphone 5 64gb. O da 3000tl.bu arada fiyat ne kadar artarsa artsın piyasada ısınmayan telefon bulmak imkansız :)

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Isinmayan degilde az isinan bi telefn yokmu.modern combat 4 oynarken parmaklarimi surekli ekranda tutmam lazm valla elimi ekrandan cektikten sonra parmaklarimin ucu kirmizi oluyo yaw :))

Üst Alt