Telefonu şarj ederken kullanmak gerçekte normal değil patlama riski varAçık uygulamaları kapat işlemciyi rahatlat okadar ısınmaz
![]()
işim bu yani ve ben telefon satıcısı da degilim ama şu tavsiyeyi yapabilirim örnek olarak "samsung herhangi bir cihaz 500 tl diyelim ve htc herhangi bir cihaz aynı özellikte olsun htc biraz daha pahalı olacak veya özelligi biraz daha düşük olabilir ben olsam htc yi alırım veya söyle söyleyelim nokia ve samsung eski hemen hemen aynı zamanlarda telefon çıkamışlardır piyasaya bakabilirsin samsung 15 yıllık bir telefon bulman nerdeyse imkansız diyorum ki ben samsung sever biri degilim ama başka ne telefon alırsan al derim
konuyu çok dagıttım k.bakma ama ileride bir telefon alacak olursan al htc sony nokia bir telefon bak bakalım sorun çıkıyormu bu durumuna da yardımcı olurum istersen pm mesaj atabilirsintelefon degil kardeş batarya ısınıyor samsung sarj entegrelerinin firması yapı dizaynı nedeniyle böyle bir sıkıntı var telefon sarj da iken telefon kullanılmaz patlar vs diye degil batarya bir taraftan doluyor diger taraftan boşalıyor sarj entegresi bir taraftan sarj ediyor bir taraftan telefona güç saglıyor bunu aşacak bir yol var kernel ile çözebilirsin pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım ama telefonuna frimware root felan yapılması gereken durumlar olabilir bu kernel bu işi düzgün yapan bir sıra ile yaparsa telefon cok daha az ısınır senin de sorunun çözülmüş olur haberin olsun "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" bak kardeş bu tür sorunlar samsunglarda çogunlukla var ben nokia cı htc ci yok bilmem iphoneci degilim ben teknik servisim bana ne cihaz gelirse ben parasını alıp yaparımişim bu yani ve ben telefon satıcısı da degilim ama şu tavsiyeyi yapabilirim örnek olarak "samsung herhangi bir cihaz 500 tl diyelim ve htc herhangi bir cihaz aynı özellikte olsun htc biraz daha pahalı olacak veya özelligi biraz daha düşük olabilir ben olsam htc yi alırım veya söyle söyleyelim nokia ve samsung eski hemen hemen aynı zamanlarda telefon çıkamışlardır piyasaya bakabilirsin samsung 15 yıllık bir telefon bulman nerdeyse imkansız diyorum ki ben samsung sever biri degilim ama başka ne telefon alırsan al derim
konuyu çok dagıttım k.bakma ama ileride bir telefon alacak olursan al htc sony nokia bir telefon bak bakalım sorun çıkıyormu bu durumuna da yardımcı olurum istersen pm mesaj atabilirsin
) cozum olurmu
)1 xperia alabilirsin ısınan bir telefon yapısı yok zaten
2 pili sökülebilir bir telefon al derim çünki sürekli telefon degiştiren biri degil isen telefonun pili az gitmeye başladıgında kendin alır takarsın tamirciye verdiginde ne olacagını bilemezsin garantiside gider "kendim tamirci oldugum için söylüyorum board degiştirme parça degiştirme yapan kişiler var biliyorum "
- - - Eklendi - - -
3 htc al kardeş htc sensation veya daha üst modelleri eline alıp biraz kullandıgın zaman anlarsın android kavramını
- - - Eklendi - - -
hangi akıllı telefonu alırsan al pil sana fazla gitmeye bilir ne kadar dayanır bilmiyorum pili sökülebilir alırsan yedek pil de taşıyabilirsin vs. kolay gelsin
bizde 250 tl lik htc explorer kullanalım
her neyse kardeş sen heralde para sıkıntısı çeken biri degilsin ben sana derim ki
mesaj da atabilirsin ama unutma 2 hafta kullan sonra karar ver5 bin tl mibizde 250 tl lik htc explorer kullanalım
her neyse kardeş sen heralde para sıkıntısı çeken biri degilsin ben sana derim ki
saga sola bakma milletin yorumlarına aldırış etme sen git htc sensation xl al 2 hafta kullan sonra foruma gel 1 begeni yetermesaj da atabilirsin ama unutma 2 hafta kullan sonra karar ver
- - - Eklendi - - -
kardeş 1 dk herşeyden önce benimde sana küçük bir sorum var
1 sarj aletin telefonu aldıgında içinden çıkan sarj aleti mi?
2 sarj aletinin üzerinde akım degerleri yazar "5v 1000mA gibisinden" o degerleri bana yazarmısın
emin ol bu sarj aletleri en küçük telefona da en büyük olanına da zarar vermez iyi forumlar
) degistirecem.söyle turkiyede olmayan yurt disindan gelecek besbin tlye kdr telefon yokmu yaw piyasada
)