mmtboss
Üye
-
Konu Sahibi
-
Al kardeş pişman olmazsın.Birde şunu söyleyeyim şimdiye kadar bu kadar çok kötülenen başka telefon yoktur heralde.Ama bu kötüleyenlerin çoğu telefonu kullanmayanlardır
Kullandım müdürEmin ol S2 koyar geçer. 2si de elimden geçti emin ol.
Kim kime koyar orası tartışılırda mini öyle basit bir telefon değil
Şimdi sen fark ediyorsun da kullanan adam bağlanıp kullanıyor telefon 15 fpsye bile düşse belki fark eder. Dostum sana s2 öneririm çok daha iyi.
Basit demedim dostum. Aldim inceledim kac saat. Telefonda uygulama yokken bile kasiyo ya var mi boyle bisi ? S2 60-70 uygulamada kasmiyor
bence s2 ile s3 mini arasındaki 200 tllik farka değmez.yani en azından benim için.s2 daha üstün tabii o gerçek ama biraz eskimeye mi ne başladı
Basit demedim dostum. Aldim inceledim kac saat. Telefonda uygulama yokken bile kasiyo ya var mi boyle bisi ? S2 60-70 uygulamada kasmiyor
Arkadaşım nasıl kasıyor ya 1 aydır kullanıyorum kasdığını daha göremedim.Nerden baksan 30 adet uygulama var telefonda geçen nfs most wandet oynuyordum telefon hafif takılmalar başladı virajlarda falan bir baktım arkada çalışan 7 tane daha oyun var.Şimdi sen diyorsunki telefonda prog bile yok kasıyor.Atmayın kardeşim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?