sahello
Üye
-
Konu Sahibi
-
Root atıcam o zaman ben bu telefona ya s3 e geldi 4.3 keşke s3 alsaydım cidden salaklık ettim
Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.Kendine bu kadar kızma bu senin hata değil Samsung'un müşterilerine hainliği. Eğer amerikaya gelirse S3 mini 4.2 türkiyede ki S3 minilere olur mu sonuçta aynı donanım ???
Benim için 4.3 önemli sd karta uygulama taşıma olayına cidden ihtiyacım var.Telefondaki şu subway surf tarzı oyunları pek sevmiyorum genelde gta, max payne tarzı oyunlar oynuyorum ve doğal olarak 4 gb yetmiyor.
Bir yerde rootlansa bile uygulamaların taşınamayacağı yazıyor doğru mu acaba?Zaten bu uygulamaları sd ye taşıma 4.2 ile vold.fstab ile olmuyor ben senin yerinde olsam root u Çakar oyunlarimi oynarım
Bir yerde rootlansa bile uygulamaların taşınamayacağı yazıyor doğru mu acaba?
aynen komple taşınmıyorOyunları sd ye taşıma özelliği yokki 4.3
de sadece apk yi tasiyor eger taşımak istiyorsan root atıp gl to sd kullanacaksın
Sıkma canını gücün ona yetmiş onu almışsın s3 alsan ilerde daha iyisi olduğundada bu sefer yine telefona söveceksinsen en iyisi bi rom at
Kardeş sevinmeni bölmek istemiyorum ama s3 mininin usa modeline o güncelleme usa modelı pebble blueKardes ne 4.3 ü samsung resmi aciklama yapti s3 miniye 4.4 kitkat cikacak s3 mini kullanicisi olarak ben bu habere cok sevindim...diger teller ise soyle
Galaxy Note 3• Galaxy Note II• Galaxy S4• Galaxy S4 mini• Galaxy S4 Active• Galaxy S4 zoom• Galaxy S III• Galaxy S III mini• Galaxy Mega• Galaxy Light• Galaxy Note 8.0• Galaxy Tab 3• Galaxy Note 10.1• Galaxy Note 10.1 2014 Edition şeklinde sıralanıyor.
evetÖyle bişey mümkün değil, siteye girdiğinizde S3 4.4 almayacak haberini görmüşsünüzdür. S3 almazsa mini imkansız. En iyisi romlarla yol bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?