S3 kendiliğinden kapanıp açılma ( reset ) sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
S3 kendiliğinden kapanıp açılma ( reset ) sorunu
Arkadaşlar bu sorun gün geçtikçe canımı sıkmaya başladı. O kadar sevdiğim android ve s3 den soğudum. Kendi kendine telefonum kapanıp açılıyor. İnternetde araştırdım çoğu insan bu dertten muzdarip. Rom root vs vs ile düzeltme gibi yazılar var ama neden buna gerek duyulan bir cihaz bu. Konuşurken arkadaşımla pat diye gidiyor. Sebebini bulamadim fabrika ayari falan yaptim olmadı hala devam ediyor. Buna bir çare bulmak gerek. Samsunga bu şikayetler gitmiş olmalı ama neden hala bi çözüm yok ? Gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum sonuçta az para vermiyoruz bu cihazlara. Ne yapmami önerirsiniz ve bu sorunu yaşayan var mı

enterneoll

enterneoll

Üye
cihazı bir sıfırlayın bence çözüm olucaktır ama önce yedekleyin

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Sifirla derken fabrika ayarlarindan bahsediyorsaniz onu yaptim fayfa etmedi

Pringles

Pringles

Üye
Flash lazım

enterneoll

enterneoll

Üye
odin ile flashlamaya bak kesin çözüm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende öyle bi sorun yok. Ama 2 kere yaşadım ondada custom rom (xperianze) kuruluydu ve telefon cebimdeydi tuşun cebimde sıkışıp basıldığını düşündüm. Orjinal romla olmadı.

yagiz.can

yagiz.can

Üye
Ben bu root dur rom yüklemektir bunlara yabancıyım açıkçası benim başıma böyle bi sorun gelse 1 kere fabrika ayarlarına döndürürüm yine olmazsa garantiye veririm . Çünkü dediğin gibi o kadar para verip te bilmediğim işlere yeltenme taraftarı değilim :D

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu root dur rom yüklemektir bunlara yabancıyım açıkçası benim başıma böyle bi sorun gelse 1 kere fabrika ayarlarına döndürürüm yine olmazsa garantiye veririm . Çünkü dediğin gibi o kadar para verip te bilmediğim işlere yeltenme taraftarı değilim :D
servise verip en az sonuç almayanlarda bu sorunla karşılaşanlar kadar çok o yüzden çözümü kendm aramam gerek diye düşündüm maalesef

yagiz.can

yagiz.can

Üye
servise verip en az sonuç almayanlarda bu sorunla karşılaşanlar kadar çok o yüzden çözümü kendm aramam gerek diye düşündüm maalesef

Peki garantiye götürdün mü yoksa forumlardan okuduğun kadarıyla mı bu bilgin ?

AHKE

AHKE

Üye
baska ulkenin stock romu nu at ama turkce dil destegi olani

tequilaq

tequilaq

Üye
bence google playden telefonu resetleyen birşeyler yüklüyorsun.sıfırladığından bahsetmişsin yani kastettiğin hard reset ise tekrar atıp wipe cache özellikle sil ve birkaç gün marketten birşeyler yüklemeden kullan.aynı sorunu ben de çok yaşadım son yüklediğim oyun&uygulama dikkat ettiğim zaman sorun olmuyor.baktım resetliyor son ne yüklemişsen kaldırıyorum düzeliyor

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
bu sorunu galaxy s4 kullanan birisindede duydum servisi aramış fabrika ayarlarına ger dön demiş eğer tekrardan olursa iadesi verliyor ama sen nezaman aldınki? en fazla 1ay süresi var iadede ağer bir ayı geçmişse tamire

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Peki garantiye götürdün mü yoksa forumlardan okuduğun kadarıyla mı bu bilgin ?

Hayır forumlarda gördüklerim..

Ek olarak kendimce çözüm denedim ve bugün hiç reset atmadı.

Şöyle yaptım : ayaralar > cihaz hakkında > yazılım güncelleme > Otomatik güncelleme seçeneğini kaldırdım. Hemen hemen hergün olan reset sorunu bir gündür olmadı. ..

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorun yine devam ediyor. Uygulamarla alakali olduğunu düşünmüyorum. Çünkü format da attım uygulama yokkende bu sorun oldu. Nasıl yaparız. Samsung yeni guncelleme ile yeni custom romcile giderilecek dediler ama nerde o güncelleme. Bunu biz kendimiz nasıl hallederiz servis birsey yapabilir mi

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Wipe diye birşey var o nedir işe yarar mı

brc1005

Üye
Arkadaşlar bu sorun gün geçtikçe canımı sıkmaya başladı. O kadar sevdiğim android ve s3 den soğudum. Kendi kendine telefonum kapanıp açılıyor. İnternetde araştırdım çoğu insan bu dertten muzdarip. Rom root vs vs ile düzeltme gibi yazılar var ama neden buna gerek duyulan bir cihaz bu. Konuşurken arkadaşımla pat diye gidiyor. Sebebini bulamadim fabrika ayari falan yaptim olmadı hala devam ediyor. Buna bir çare bulmak gerek. Samsunga bu şikayetler gitmiş olmalı ama neden hala bi çözüm yok ? Gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum sonuçta az para vermiyoruz bu cihazlara. Ne yapmami önerirsiniz ve bu sorunu yaşayan var mı
Aynı sorunu ben de yaşadım, garantiye yolladım, geldiğinde düşülen not "bahsettıgınız soruna telefonda rastlanılamamıştır" oldu. Gercekten de 2 gun telefonda soruna rastlamadım, sonra tekrar başladı. Uygulamalardan olabılır yazıyordu bır de. Ancak korkumdan uygulama bıle yuklemedım ama sonuç aynı oldu. Ne yapacağım bılmıyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
odin ile romu tekrar kur cok fazla konu anlatim var zorlanmazsin. telefona uygun romu bulup indirmen lazim garantiyi bozmaz. rom yuklemeden once ve sonra wipe islemlerini bastan yaparsin sorun kalmaz heralde

joker314413

Üye
KARDEŞİM BENDE S4 MİNİ VARDI BENDE GARANTIYE GOTURDUM 1.DE YAZILIM ATIP YOLLAMISLAR OLMADI , 2. DE İSE CİHAZDA SORUN YOK SD KART YANI HAFIZA KARTI DEGISTIRIN DUZELECEKTIR DEDILER YINE OLMADI SORUN DEVAM EDIYOR SAMSUNG MUSTERI HIZMETLERINI ARADIM. ADAMLAR KANIT ICIN VIDEO CEKIN DEDILER CEKTIM GARANTI SERVISINDEKI BAYAN IZLEDI VE SERVISE TEKRAR VERDIM 3 GUN BEKLEDIM ANAKART DEGISTI SUANA KADAR SORUN YASAMADIM YASAMAM DA INSALLAH MAŞALLAH :) SENDE BOYLE YAP KARDESIM GARANTİYE GOTUR.

Üst Alt