S3 i9305 Arkadaşlar bir bakarmısınız konuya lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
S3 i9305 Arkadaşlar bir bakarmısınız konuya lütfen
Bu s3'Ün kamerası neden böyle çekiyor telefonu sıfır aldım s2 kullanmıştım daha önce ve kamerasından çok ama çok memnundum hele bide 4.1.2 versiyonuna yükseltince kameram süper çekiyordu, Şimdi bu s3'ün bir kamera ayarı varmı yoksa bütün s3lermi aynı kamera konusunda aşağıya hem s2 ile çekilmiş hemde s3 ile çekilmiş resimleri atıyorum lütfen bi yardımcı olun Not:s3'ün versiyonu 4.1.2
S3

S3

S3

Bunlarda s2 ile çekilmiş resimler

Gece çekiminde bile s2 beni fazlasıyla tatmin ediyordu ve görenler çok şaşırıyordu

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu cevaplıycak biri arkadaşlar ya

legolas29

legolas29

Üye
Allah allah birazcık ayarları kurcala kamera ayarlarını hacı

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Kurcaladım yine aynı çekiyor, bide s3 kamerasını çok överlerdi sırf kamera için s2yi satıp s3 aldım

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
S3 te böyle sorunlar çok

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Başka kamera uygulamalarını dene

-Emre

-Emre

Üye
Lensini temizlemeyi dene :ehe ama dikkat et sıvı kaçırma

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfır aldım instagramda filan çekimler iyi gibi, ama gün işığında bile kamera bukadar soluk çekmesi gerçekten soğuttu telefondan bütün herkes kamerasını çok beyeniyor apple'daki gibi arkadan aydınlatma filan diyorlar bide, s2 kat kat daha üstün ozman kamera bakımından

kapakli511

kapakli511

Üye
çözünürlüğü düşürmüşsün kamera ayaralr ekran çözünürlüğü en sondakini seç ..

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
8 mpx'de kamera ve yine aynı lütfen bir çözümü yokmu acaba versiyonla alakalımı ?

best1905

best1905

Üye
fabrika ayarlarına dönmeyi dene yine aynı çekerse git samsung yetkillerine kafalarına çarp gel telefonu sinir ediyo samsung beni son zamanlarda zaten

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına dönmeyi dene yine aynı çekerse git samsung yetkillerine kafalarına çarp gel telefonu sinir ediyo samsung beni son zamanlarda zaten

Ya valla son çağre bende onu yapıcam, s3'ün kamerasını övdükleri için gittim aldım, ama s2'i mumla arar oldum son güncelemeyi yapınca daha bir güzel çekmeye başlamıştı kamerası

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nokia C6-01 bile daha iyi cekiyordu. S3'un kamerasi berbat

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Servise göndersem bişi değişiceğini sanmıyorum yani yorumlara baktım biraz tabi telefonu aldıktan sonra baktım kafama tükürim

best1905

best1905

Üye
Cok buyuk hata yaptin s4 almaliydin daglar kadar fark var s3 le arasinda s3 un cok abartilacak kadar iyi telefon oldugunu sanmiyorum ama s4 verdigin paraya tamamen hak ediyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia C6-01 bile daha iyi cekiyordu. S3'un kamerasi berbat

Benimki iyi çekiyor sorun bu telefonda. Eskiden c6-01 kullanmış biri olarak s3 e geçince gerçek kamerayı gördüm ama c6-01 de otomatik netleme olsaydı s3 le yarışırdı kesinlikle.

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi

Benimki iyi çekiyor sorun bu telefonda. Eskiden c6-01 kullanmış biri olarak s3 e geçince gerçek kamerayı gördüm ama c6-01 de otomatik netleme olsaydı s3 le yarışırdı kesinlikle.

Kamera ayarlarını yazarmısın bide kullandığın sürümü ? son birşey bitane çektiğin bir resmi ata bilirmisin ?

Üst Alt