neden bilmiyorum bilginiz var mı sizin acaba ?Denedimde olmuyor baska pcde denedimbaşka bir usb kablo ile denedinmi?

Aynen oyle yapicam sag olo zaman yüksek ihtimal usb girişin bozulmuştur servise yada bir tamirciye ver halletsinler yapacak başka seçeneğin yok gibi. :/
Kies ile güncellemeyi dene. olmazsa odin ile 4.3 türkiye romu at.banada gelmedı güncelleme ben telefonu goldtan aldım daha gelmedı gunlleme yardımcı olurmusunuz
Dostum telefon donanımsal olarak sorunları varmıs gibi geldi fiyatları.düsmeden telefonunu degis derimben telefona format attıktan sonra oyun oynarken ekranda dalgalanma oluyordu telefon donuyodu ve güncelleme gelmemıstı garantıye yolladım telefonu bu sıkayette telefonu 13 şubatta garantıden aldım telefona guncelleme ve ekran dalgalanmasını yaptılar bırkacgun sonra tekrar aynı hatayı verdı bu sefer telefonda donuyor hıcbır tus basılmıyor oluyor ekranda gene dalgalanma oluyor ve takılıyor bataryayı cıkartmak zorunda kalıyorum sarjım %20 iken bataryayı cıkartıyorum telefonu actıktan sonra sarjım %40lara cıkıyor telefonu garantıden aldım daha fazla olmaya basladı onceden boyle yapmıyordu bana bır yol gosterın telefonu tekrar garantıye yollayayım mı
note 2 al bencetelefonu tekrar garantıye yolladım bu sefer degısme talebıyle ıns degısırler s3 mu bende s4 alırım onun yerıne