S3 güncelleme gelmedi

Sponsorlu Bağlantılar

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
S3 güncelleme gelmedi
Arkadaşlar kardeşimin s3 üne güncelleme hala gelmedi. Telefon yurtdışından alındı. Kiesten de denedim yine olmadı. Bi yardımcı olabilir misiniz?

harun145

Üye
imei değiştirdiysen manuel yüklemen gerekebilir veya cihaz root luysa eğer gözükmeyebilir.

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
İmei orjinal olarak kayıt ettirildi. Herhangi bi değişiklik yapılmadı..

harun145

Üye
güncellemeler bölgelere göre değişir yani heryere aynı anda gelmez ya o bölgeye güncellemenin çıkmasını bekleyeceksin yada indirip odin ile manuel kuracaksın.

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Başka bi çözümü vardır illa ki. Önerileri bekliyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
Kardeş büyük ihtimalle CSC'den dolayı yapıyor telefonu root et google play'den csc select indir oradan cscyi TUR yap sonrada 4.3 Türkiye sürümünü odinle flashla geç. Benim telefonunun usb girişi bozuk heralde bağlıyorum hani o üstte çıkan bölüm varya depolama ya da kamera çıkıyor o yok mesala :( neden bilmiyorum bilginiz var mı sizin acaba ?

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Benim bi bilgim yok

criminalx32

criminalx32

Üye
başka bir usb kablo ile denedinmi?

criminalx32

criminalx32

Üye
o zaman yüksek ihtimal usb girişin bozulmuştur servise yada bir tamirciye ver halletsinler yapacak başka seçeneğin yok gibi. :/

criminalx32

criminalx32

Üye
rica ederim :)

darksiders_53

Üye
banada gelmedı güncelleme ben telefonu goldtan aldım daha gelmedı gunlleme yardımcı olurmusunuz

darksiders_53

Üye
ben telefona format attıktan sonra oyun oynarken ekranda dalgalanma oluyordu telefon donuyodu ve güncelleme gelmemıstı garantıye yolladım telefonu bu sıkayette telefonu 13 şubatta garantıden aldım telefona guncelleme ve ekran dalgalanmasını yaptılar bırkacgun sonra tekrar aynı hatayı verdı bu sefer telefonda donuyor hıcbır tus basılmıyor oluyor ekranda gene dalgalanma oluyor ve takılıyor bataryayı cıkartmak zorunda kalıyorum sarjım %20 iken bataryayı cıkartıyorum telefonu actıktan sonra sarjım %40lara cıkıyor telefonu garantıden aldım daha fazla olmaya basladı onceden boyle yapmıyordu bana bır yol gosterın telefonu tekrar garantıye yollayayım mı

cici60

cici60

Üye
ben telefona format attıktan sonra oyun oynarken ekranda dalgalanma oluyordu telefon donuyodu ve güncelleme gelmemıstı garantıye yolladım telefonu bu sıkayette telefonu 13 şubatta garantıden aldım telefona guncelleme ve ekran dalgalanmasını yaptılar bırkacgun sonra tekrar aynı hatayı verdı bu sefer telefonda donuyor hıcbır tus basılmıyor oluyor ekranda gene dalgalanma oluyor ve takılıyor bataryayı cıkartmak zorunda kalıyorum sarjım %20 iken bataryayı cıkartıyorum telefonu actıktan sonra sarjım %40lara cıkıyor telefonu garantıden aldım daha fazla olmaya basladı onceden boyle yapmıyordu bana bır yol gosterın telefonu tekrar garantıye yollayayım mı
Dostum telefon donanımsal olarak sorunları varmıs gibi geldi fiyatları.düsmeden telefonunu degis derim

darksiders_53

Üye
telefonu tekrar garantıye yolladım bu sefer degısme talebıyle ıns degısırler s3 mu bende s4 alırım onun yerıne

Takipçi Satın Al

Üst Alt