S3 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
S3 Ekran Sorunu
Telefon 1 haftada garantiden geri geldi arkadaşlar. Sonuç olarak ekran değişimi yapmışlar. Gayette güzel olmuş :D Öndeki home tuşuda değişmiş.

Fotoları nokia c3 ile çektim görüntü net değil fakat yinede görmeniz hiç görmeden yorum yapmanızdan iyidir. Ekranın üst sağ ve sol kısımlarına dikkatli bakarsanız mesaj zarfını ve mesaj silme kutusunu görürsünüz. Sadece onlar değil ekranın alt kısmındada klavye harfleri bu şekilde gölgeli olarak görünüyo. Oyunda uygulamada her ekranda sabit bu gölgelenme var :S

TheMadness

TheMadness

Üye
ROM ile ilgili gibi görünüyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ROM ile ilgili gibi görünüyor.

Abi 3-4 gün önce sızıntı 4.2.2'yi kurup denemiştim nasıl diye baktım falan ondada sağ üst köşede sadece mesaj silme kutusunu görmüştüm. Dün gece 4.1.2'yi tekrar kurdum ve 1 saat öncesine kadar yine bişey hatırlamıyorum yoktu sanki az önce birden dikkatimi çekti. Rom atmadan önce kernel temizleme super wipe falanda yaptım. Bu nası bi saçma sorun anlamadım sanki ekranın camına yapıştırılmış gibi :vur

achambo

achambo

Üye
bunla ilgili bişey vardı sanki çok kullandığın yerlerin farklı olmasıyla ilgili

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bi sorun çözümü ne anlamadım donanımsal birşeymi acaba? o gölgelenme sabit bir şekilde duruyor. Mesaj zarfı, Kişi(Aşkım), Silme Kutusu, alttada sadece klavye tuşları görünüyo onun dışında bişey yok. Mesela mesajlaşma kısmı ekranın orta kısmı yani bi iz yok ama üst ve alt kısımda tuşlar falan gölge gibi izi var ekranda alla allah

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
of buda ne böyle aga :S donanımsal sorunmu var şimdi pixellerle ilgili

achambo

achambo

Üye
of buda ne böyle aga :S donanımsal sorunmu var şimdi pixellerle ilgili

verdiğim konuya bak adam açıklamış bende 2 yıldır hiç sorun olmadı ama yapsam mı videodakini:D

neyse hiç ellemiyim:D

istiyosan dene zararı var mı bilmiyorum yoktur herhalde çünkü sonuçta video oynatma gibi:D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
valla olmassa yatarken yaparım şarja takılı bir şekilde bırakarak tabi :D ama inş öyle bir sorun yoktur ya telefon daha 5-6 aylık anca yazık günah 1.500 lira para verdik :D

- - - Eklendi - - -

bunu indirip telefonda aç sabaha kadar bırak düzelir herhalde

http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/n8-ekran-742282.html

bu konudaki çözüm benzer sorun gibi

Yalnız bu video tam ekranda bütün ekranı kaplamıyor 1080p bi tane buldum oda bunun kadar uzun değil 10 dakka

sivasligazi

Üye
valla olmassa yatarken yaparım şarja takılı bir şekilde bırakarak tabi :D ama inş öyle bir sorun yoktur ya telefon daha 5-6 aylık anca yazık günah 1.500 lira para verdik :D

- - - Eklendi - - -

Yalnız bu video tam ekranda bütün ekranı kaplamıyor 1080p bi tane buldum oda bunun kadar uzun değil 10 dakka

sen youtube dekini bi sekilde indir video converter la cevirirken tam ekran icin mp4 720p cevir tam ekran sabaha kadar oynatsın. bana da donanımsal bişeymiş gibi geliyor düzelebilir.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayalet problemi denen şey. Retina ekranlı macbook dada aynı sorun var

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
alla allaa ne cins bişey arkadaş bizimi bulur böyle şeyler :D 10 dakkalık 1080p olanı 5-6 kere yaptım toplamda 1 saat yapmışımdır ama geçmedi 8 saatlikte bütün ekranı kaplamadı bilmiyorum sorunun bu ve çözümünde bu olduğuna tamamen eminde değilim canımı sıktı şimdi bu saçma sorun

sivasligazi

Üye
alla allaa ne cins bişey arkadaş bizimi bulur böyle şeyler :D 10 dakkalık 1080p olanı 5-6 kere yaptım toplamda 1 saat yapmışımdır ama geçmedi 8 saatlikte bütün ekranı kaplamadı bilmiyorum sorunun bu ve çözümünde bu olduğuna tamamen eminde değilim canımı sıktı şimdi bu saçma sorun

Kardesim galaxy S serisinde sıkca görülen bir sorun 5 ila 7 saat civarında acık bırak..

şu an telefonu kapatmanı tavsiye ederim biraz rahatlasın 1 saat sonra aç video yu git uyu..

ayrıca youtube dan indirim 720p video converter yaparsan tam ekran olur diyorum bilmem anlatabildim mi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim galaxy S serisinde sıkca görülen bir sorun 5 ila 7 saat civarında acık bırak..

şu an telefonu kapatmanı tavsiye ederim biraz rahatlasın 1 saat sonra aç video yu git uyu..

ayrıca youtube dan indirim 720p video converter yaparsan tam ekran olur diyorum bilmem anlatabildim mi

Peki sorunun bu çözümünde bu olduğuna eminmiyiz acaba? 12 de kapatır 1 de açarım sonra videoyu açarım o sorun değil uzun olanınıda bi şekilde bulur yada senin dediğini yaparım :S

fingerback5

fingerback5

Üye
Donanımsal olacağını sanmıyorum. Sonuçta s3 çıkalı bayağı oldu.Diğer kullanıcılarda da sorunun çıkması lazımdı.Yazılımı , romu falan geri yüklemeyi denedin mi?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Donanımsal olacağını sanmıyorum. Sonuçta s3 çıkalı bayağı oldu.Diğer kullanıcılarda da sorunun çıkması lazımdı.Yazılımı , romu falan geri yüklemeyi denedin mi?

İnşallah donanımsal değildir şimdi servis garanti vs 15-20 gün tlf beklemek istemiyorum ama hafta içi 4.2.2 sızıntısını kurmuştum ilk o zaman sadece sağ üst köşede mesaj silme kutusu gölgelenmesini görmüştüm 2 gün öncede tekrar 4.1.2 ye döndüm. Rom atmadan önce kernel temizleme süper wipe gibi işlemlerde yaptım fakat bugün konuyu açmadan önce bu sorun birden çıkıverdi dikkatlıce baktım ve ekranda üstte o ısım altta klavye tuşları sürekli ekranda :vur Recovery modda bile o izler var :S

fingerback5

fingerback5

Üye
İnşallah donanımsal değildir şimdi servis garanti vs 15-20 gün tlf beklemek istemiyorum ama hafta içi 4.2.2 sızıntısını kurmuştum ilk o zaman sadece sağ üst köşede mesaj silme kutusu gölgelenmesini görmüştüm 2 gün öncede tekrar 4.1.2 ye döndüm. Rom atmadan önce kernel temizleme süper wipe gibi işlemlerde yaptım fakat bugün konuyu açmadan önce bu sorun birden çıkıverdi dikkatlıce baktım ve ekranda üstte o ısım altta klavye tuşları sürekli ekranda :vur Recovery modda bile o izler var :S

Tahminimce yazılımsal sorun donanıma işlemiş.Keşke resmi versiyonu bekleseydin hocam.Telefonu 12 saat felan kapalı tutmayı ya da son parlaklıkta beyaz ışıkla uzun süre bekletmeyi dene.Olmazsa stock rom kerneli felan kur servise yolla başka çaresi yok sanırım hocam.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlamadım ekranı yan çevirincede yine o izler aynı yerinde kalıyor yazılımsal değil herhalde ekranda problem var gibi :S

sivasligazi

Üye
Kardesim sen en iyisi ekran yanigi diye nette bi arastir kullanim sikligina gore amoled ekranlarda bu durumla karsilasmak normal.. ben mesela saat 11-12 gibi yatiyorsam sabah 8 e kadar kapali birakirim.. tum gun cesitli oyunlar oynar videolar izlerim ekranim hic sabit kalmadigi icin pixel yanmasi gibi bi durumum da yok kisaca senin sorunun da burda kuzenimde de s3 var ve yukaridaki kisayol menusu yani siyah cizgi beyaz ekrandayken golgeleme yapiyor.. ama rahatsiz etmedigi icin cozum yolu aramamistik.. hem wipe felan yaptim diyosun surum degistirdim diyosun.. anlattigim olaydan baska bi sey olmasina ihtimal vermiyorum.. karar senin baska sozum yok ¡!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet şuan 6-7 saat arası videoyu çalıştırdım ve düzelme yok :S şimdi kalkıp wipe yapsam yazılım kursam bunları yaptığım recovery modda bile ekranda bu izler var boşuna yapmış olacam. Tek çare garantiyemi verecez artık? Bunun adı nedir nasıl birşeydir bilsem araştıracam falan ama off

Takipçi Satın Al

Üst Alt