Arkadaşın c6sina olmuştu aynı şey ekranı değiştirdiler önce bi beyaz resim üzerinde kontrol et ekranı aç kapa bi kaç kere çok belli oluyosa garantiye ver
Beyaz bi ekranda baktım dostum ekranın başından aşağıya lekelenmeler var :S
Örnek vermek gerekirse:
Resimdeki kırmızı kutulu yerdeki beyaz olan tüm ögeler ekranda leke olarak kalmış.
ama bu aldığım ssde herşey normal iz miz yok :S
Orada sürekli aşkım mi yazıyor?öyleyse büyük ihtimal aynı ekran açıkken teli öyle bi yere birakmissin pixeller hareket etmediği için de sorun olmuş. Bu bildirim barindaki pixeller de bu yüzden oluyor Bir süre sonra o yüzden ben sık sık açıp kaparm.
kardesim o lekelerin olusma sebebinin ekran yanığı olduğuna eminim ancak çözüm yolunu tam beceremediğini veya telefona ciddi ciddi zarar verdiğini düşünüyorum garantisi varsa ver gitsin.. telefonun kendiliğinden oluşturdugu bir sorun olduğu için para almayabilirler şansına artık..
S3 lerde sık görülen bir sorun bu.Burn in videosu aç ekran parlaklıgını sonuna kadar ac 7-8 saat acık bırak düzelecektir.

allah bilir servistede belki yazılım siler kurarlar yine gider bizim herşey zaten en iyisi basarım stock romu rootsuz yollarımŞu bölümü yaptınmı?Nawy kardeşim bu triangle away ile sayacı sıfırlayıp sonra supersudan rootu kaldırdım ve download menüde samsung offical ve sayaç no oldu ama en alttaki System offical olmadı custom yazıyor sıkıntı olurmu ne dersin?
Şu bölümü yaptınmı?
"Eğer ekran yukarıdaki gibi değilse şunları yap
Recovery menüsünü aç
Wipe cache yap ve reboot et
Tel açıldığında uygulama yöneticisinden sysscope işlemini bul ve veriyi sil
Teli kapat download moda geçtiğinde resimdeki gibi olması lazım."

Telefonunda busybox yüklü sanırım.Unroot yapmadan önce onu kaldırdınmı?Sysscope yi bulamadım![]()
busybox yok. wipe cacheden sonra sayaç 1 oldu diğerleride custom neyse ben buna akşam stock 4.1.2 kurayım yarında göndereyim teşekkürler
Telefonunda busybox yüklü sanırım.Unroot yapmadan önce onu kaldırdınmı?