S3 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşın c6sina olmuştu aynı şey ekranı değiştirdiler önce bi beyaz resim üzerinde kontrol et ekranı aç kapa bi kaç kere çok belli oluyosa garantiye ver

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın c6sina olmuştu aynı şey ekranı değiştirdiler önce bi beyaz resim üzerinde kontrol et ekranı aç kapa bi kaç kere çok belli oluyosa garantiye ver

Beyaz bi ekranda baktım dostum ekranın başından aşağıya lekelenmeler var :S
Örnek vermek gerekirse:

Resimdeki kırmızı kutulu yerdeki beyaz olan tüm ögeler ekranda leke olarak kalmış.
ama bu aldığım ssde herşey normal iz miz yok :S

sivasligazi

Üye
Beyaz bi ekranda baktım dostum ekranın başından aşağıya lekelenmeler var :S
Örnek vermek gerekirse:

Resimdeki kırmızı kutulu yerdeki beyaz olan tüm ögeler ekranda leke olarak kalmış.
ama bu aldığım ssde herşey normal iz miz yok :S

kardesim o lekelerin olusma sebebinin ekran yanığı olduğuna eminim ancak çözüm yolunu tam beceremediğini veya telefona ciddi ciddi zarar verdiğini düşünüyorum garantisi varsa ver gitsin.. telefonun kendiliğinden oluşturdugu bir sorun olduğu için para almayabilirler şansına artık..

-Emre

-Emre

Üye
Orada sürekli aşkım mi yazıyor? :D öyleyse büyük ihtimal aynı ekran açıkken teli öyle bi yere birakmissin pixeller hareket etmediği için de sorun olmuş. Bu bildirim barindaki pixeller de bu yüzden oluyor Bir süre sonra o yüzden ben sık sık açıp kaparm.

PriZm

PriZm

Üye
S3 lerde sık görülen bir sorun bu.Burn in videosu aç ekran parlaklıgını sonuna kadar ac 7-8 saat acık bırak düzelecektir.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Orada sürekli aşkım mi yazıyor? :D öyleyse büyük ihtimal aynı ekran açıkken teli öyle bi yere birakmissin pixeller hareket etmediği için de sorun olmuş. Bu bildirim barindaki pixeller de bu yüzden oluyor Bir süre sonra o yüzden ben sık sık açıp kaparm.

Evet sürekli aşkım yazıyor. O an o ekran dediğin gibi kalmış artık ekrana işlemiş :S Bilseydim tabi ona göre kullanırdım sürekli mesajlaşıyoruz mesaj kısmı bazen saatlerce açık kalıyo mesajı atıyorum tuş kilitlenip ekran kapanıyo ama o şekilde.

kardesim o lekelerin olusma sebebinin ekran yanığı olduğuna eminim ancak çözüm yolunu tam beceremediğini veya telefona ciddi ciddi zarar verdiğini düşünüyorum garantisi varsa ver gitsin.. telefonun kendiliğinden oluşturdugu bir sorun olduğu için para almayabilirler şansına artık..

Doğrudur bilemiyorum iş yerinde telefon çoğunlukla hep cebimde havalarda ısındı ve mesajlaşma ekranıda dediğim gibi çoğunlukla hep açık durumda olurdu :S
Ama yinede o kadar aşırı derecede o ekranı açık bıraktığım hiç olmadı mesajı atar mesajlardan çıkarım tuş kilidine geçer bazende mesajı atarım kendisi tuş kilide ne geçer o şekilde kalır :S

S3 lerde sık görülen bir sorun bu.Burn in videosu aç ekran parlaklıgını sonuna kadar ac 7-8 saat acık bırak düzelecektir.

Dün akşam 10 ar dakka halinde 1 saat falan pixel fix videosunu çalıştırdım (farklı renklerin hiç durmadan hızlı bir şekilde değişerek ilerleyen videosu) gecede 3 buçuk civarında yine aynı videonun 8 saatlik olanını açıp sabah 9 buçuğa kadar çalıştı o saatlerde mesaj gelmiş ufak ekran olarak devam etmiş öğlen 12 ye kadar ama düzelmedi :S

PriZm

PriZm

Üye
Garantisi varsa hiç kasma bence arkadaşım.Ver gitsin.Sonuçta senin hatan değil.Mecburen yapacaklar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Olmassa öyle yapayım garantisi var daha 6 aylık cihaz vermeden önce rootu kaldırmamı önermisin yoksa böyle vereyim gitsinmi :D Stock 4.1.2 kurulu root var.

PriZm

PriZm

Üye
Sırayla yazıyorum ona göre yap :D

Telefonun dilini ingilizce yap
Triangle away 2.85 yada 2.90 yükle
triangle away programı ile sayacı sıfırla
Tel yeniden başladıktan sonra supersu programı ayarlarından unroot yap
Download menüsünü açtığında üstteki yazıların şu şekilde görünüyor olması lazım

Eğer ekran yukarıdaki gibi değilse şunları yap

Recovery menüsünü aç

Wipe cache yap ve reboot et
Tel açıldığında uygulama yöneticisinden sysscope işlemini bul ve veriyi sil
Teli kapat download moda geçtiğinde resimdeki gibi olması lazım.

Edit: sen bana unroot yapmamı önerirmisin diye sormuşsun ben unroot anlatımını yazdım :ah

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
öyle oldu ben sadece rootlu göndereyimmi kaldırayımmı falan diye sormuştum ama sorun değil iyi olmuş :) allah bilir servistede belki yazılım siler kurarlar yine gider bizim herşey zaten en iyisi basarım stock romu rootsuz yollarım

- - - Eklendi - - -

Nawy kardeşim bu triangle away ile sayacı sıfırlayıp sonra supersudan rootu kaldırdım ve download menüde samsung offical ve sayaç no oldu ama en alttaki System offical olmadı custom yazıyor sıkıntı olurmu ne dersin?

PriZm

PriZm

Üye
Nawy kardeşim bu triangle away ile sayacı sıfırlayıp sonra supersudan rootu kaldırdım ve download menüde samsung offical ve sayaç no oldu ama en alttaki System offical olmadı custom yazıyor sıkıntı olurmu ne dersin?
Şu bölümü yaptınmı?

"Eğer ekran yukarıdaki gibi değilse şunları yap

Recovery menüsünü aç

Teli kapat download moda geçtiğinde resimdeki gibi olması lazım."

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

Şu bölümü yaptınmı?

"Eğer ekran yukarıdaki gibi değilse şunları yap

Recovery menüsünü aç

Teli kapat download moda geçtiğinde resimdeki gibi olması lazım."

Sysscope yi bulamadım :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

Telefonunda busybox yüklü sanırım.Unroot yapmadan önce onu kaldırdınmı?
busybox yok. wipe cacheden sonra sayaç 1 oldu diğerleride custom neyse ben buna akşam stock 4.1.2 kurayım yarında göndereyim teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
En kesin çözüm. :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
4.1.2 stock kullanıyorsan bootloader downgrade gerekebilir konularımdan bak

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bakarım abi teşekkürler

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Telefon garantiden geldi ekranı değişmişler home tuşunuda değişmişler gayet güzel olmuş :D

PriZm

PriZm

Üye
Samsung bu servis işlerinde iyi ya :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:disko:

Takipçi Satın Al

Üst Alt