Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

sahello

Üye
rom %99 da download eror diyor ama inmiş romlarda gözüküyor ben bu romu kendim flashlasam dosyalar silinecek mi ?

canmoral

Üye
şimdi en iyi stabil rom bu diyorsunuz ama donmalar çok oluyordu diyorsunuz. oluyordu dediğiniz durum daha önceki sürümlerde mi oluyordu hala devam mı ediyor donmalar. yani hız olarak iyi ama arayüzde mi sıkıntı var sadece tam anlayamadım :) ha bir de 72 dereceden bahsedilmiş bende clash of clans oynarım böyle bir sıkıntı oluyo mu
donmalar oluyor dediği note 4 romunun 4 versiyonu... yani bu s5 lite romu değil donuyor diye bahsettiği
şimdi en iyi stabil rom bu diyorsunuz ama donmalar çok oluyordu diyorsunuz. oluyordu dediğiniz durum daha önceki sürümlerde mi oluyordu hala devam mı ediyor donmalar. yani hız olarak iyi ama arayüzde mi sıkıntı var sadece tam anlayamadım :) ha bir de 72 dereceden bahsedilmiş bende clash of clans oynarım böyle bir sıkıntı oluyo mu
donmalar oluyor dediği note 4 romunun 4 versiyonu... yani bu s5 lite romu değil donuyor diye bahsettiği

ömeryalçın

Üye
rom %99 da download eror diyor ama inmiş romlarda gözüküyor ben bu romu kendim flashlasam dosyalar silinecek mi ?
ben de aynı sorundan müzdaribim kimse cevap vermiyor, bi bilen varsa yardım edin

ozan_6533

ozan_6533

Üye
255 sayfa olmuş en güncel rom ilk sayfadaki mi beyler indircem artık öneriyorsanız :)
s5 v12 yüklüyorum bu zamana kadar ki en iyi olacak sürüm v12 yse denemeye başlıcam şu an %94te indirmesi

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
255 sayfa olmuş en güncel rom ilk sayfadaki mi beyler indircem artık öneriyorsanız :)
s5 v12 yüklüyorum bu zamana kadar ki en iyi olacak sürüm v12 yse denemeye başlıcam şu an %94te indirmesi
Güncel olan ilk sayfadaki v12 sürümü yükleyebilirsiniz

ozan_6533

ozan_6533

Üye
s5 için bikaç sürüm varmış bu arada v7 vs. hangisi daha iyidir o
Güncel olan ilk sayfadaki v12 sürümü yükleyebilirsiniz

burak bey yükleme tamamlandı anlatımınız ve konuyla ilgili olduğunuz için teşekkür ederim. şimdi kernel yüklemesi yapacağım klavye ilk yüklemeye bağlı önbelleklemeyi yeni yaptığı için hafif bir dondu düzeldi bir de klavye de o ve i ye uzun basınca sağda en sonda bulunuyo oraya gitmiyor haliyle ö ve ı yapılmıyor sanırım bu da başka bir klavye yükleyerek düzelir rom arayüzü çok iyi wifi paylaşımı çalışmıyo demişsiniz sanırım ilk sayfada anlatıma göre, o da çalışıyor. şarj konusunda şarj bittikten sonra full şarj edip incelemiş olurum kernel yükleyip son olarak tekrar bakacağım. bir de 100 mb civarında ram düşürmek için verdiğiniz linkte sayfa açılmadı kontrol eder misiniz.

Önerdiğiniz başka birşeyler varsa söylerseniz sevinirim :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
s5 için bikaç sürüm varmış bu arada v7 vs. hangisi daha iyidir o

burak bey yükleme tamamlandı anlatımınız ve konuyla ilgili olduğunuz için teşekkür ederim. şimdi kernel yüklemesi yapacağım klavye ilk yüklemeye bağlı önbelleklemeyi yeni yaptığı için hafif bir dondu düzeldi bir de klavye de o ve i ye uzun basınca sağda en sonda bulunuyo oraya gitmiyor haliyle ö ve ı yapılmıyor sanırım bu da başka bir klavye yükleyerek düzelir rom arayüzü çok iyi wifi paylaşımı çalışmıyo demişsiniz sanırım ilk sayfada anlatıma göre, o da çalışıyor. şarj konusunda şarj bittikten sonra fu ll şarj edip incelemiş olurum kernel yükleyip son olarak tekrar bakacağım. bir de 100 mb civarında ram düşürmek için verdiğiniz linkte sayfa açılmadı kontrol eder misiniz.

Önerdiğiniz başka birşeyler varsa söylerseniz sevinirim :)
Greenify uygulamasını yükleyip arkadaki uygulamaları uyutabilirsiniz.
Klavye ayarlarında türkçe qwerty klavye seçerseniz klavyede türkçe karakterlerde olur ı ve ö harfine basmanıza ve yeni klavye yükleminize gerek kalmaz
Ayrıca rom sürümleri v1den başlar v2,v3 diye gelişerek devam eder bu romun son sürümü v12 dir diğer sürümlere göre daha gelişmiştir

agoguzhan

agoguzhan

Üye
Sa Arkadaşlar bu romu v12 olanı ve blekota s4 v4.6 her iki romuda yukledım kullandım ama ikisinde de telefonum çok ısınıyo clash of clans oynarken baya ısınıyo o yuzden hafif donmalar ve şarjı su gibi gidiyo sizce neden olabilir birde telefonum imeil kayıtlı başka bi rom önerisi olan varmı tşkkrler.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Stock italy

Levent Sivri

Üye
Arkadaşlar bu rom'u yüklemeyi düşünüyorum da bi sorum olacaktı. Türkçe dil desteği mevcut mu acaba ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Levent Sivri

Levent Sivri

Üye
Türkçe dil mevcut romu yükledikten sonra açılışta seçersiniz
Teşekkür ederim. Bir sorum daha vardı. Biraz genel ve ayrıntılı olacak ama bu son V12 güncellemesiyle stabil olarak çalışmayan program uygulama özellik var mı?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Hayır yoktur.v12 ye kadar hepsi düzeltildi. stock rom tadında. rahatlıkla kullanabilirsiniz.

ozan_6533

ozan_6533

Üye
s5 romda 1 haftalık kullanımda izlenimlerim.
- whatsapp ve twitter'dan gelen mesajlar geç geliyor ya da program içerisine girmediğin sürece o mesajlar gelmiyor.
- kulaklık üzerinden müzik dinlediğimde 3 saniye de bir takılmalar mevcut.
- telefon fazlasıyla ısınma yaptığı zamanlar oluyor.
- müzik çalarken arkada açılmış ağır bir uygulama varsa (ki ağırda değildir clash of clans) müzik çaları kapatıyor.
- 2-3 tane uygulama içinde bulunduğumda twitterda ve mesajlar gelmiyor diye kullandığım BİP adlı mesajlaşma uygulamasında beyaz bir ekranda uzun bir süre takılı kalıyor.
- Şarj hemen hemen 4.3 stock romuna göre aynı gidiyor.
- Görsellik olarak herşey yerinde.

çok küçük hatalar olsa da önerdiğiniz bir durum varsa bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler. daha önce başka bir telefon için cyanogen mod kullanıyodum hatalar düzeltilemiyorsa daha farklı rom araştırması yapacağım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
s5 romda 1 haftalık kullanımda izlenimlerim.
- whatsapp ve twitter'dan gelen mesajlar geç geliyor ya da program içerisine girmediğin sürece o mesajlar gelmiyor.
- kulaklık üzerinden müzik dinlediğimde 3 saniye de bir takılmalar mevcut.
- telefon fazlasıyla ısınma yaptığı zamanlar oluyor.
- müzik çalarken arkada açılmış ağır bir uygulama varsa (ki ağırda değildir clash of clans) müzik çaları kapatıyor.
- 2-3 tane uygulama içinde bulunduğumda twitterda ve mesajlar gelmiyor diye kullandığım BİP adlı mesajlaşma uygulamasında beyaz bir ekranda uzun bir süre takılı kalıyor.
- Şarj hemen hemen 4.3 stock romuna göre aynı gidiyor.
- Görsellik olarak herşey yerinde.

çok küçük hatalar olsa da önerdiğiniz bir durum varsa bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler. daha önce başka bir telefon için cyanogen mod kullanıyodum hatalar düzeltilemiyorsa daha farklı rom araştırması yapacağım

Blekota Note 4 romunu deneyebilirsin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
e note 4 sürümü için donmalar oluyor demişlerdi. o zaman stabil diyemeyiz her 2 rom için. siz hangi rom ve sürümü kullanıyorsunuz.
Ben s3 kullanırken blekota note 4 yüklüydü şuan note 4 kullanıyorum

mertarslang

mertarslang

Üye
Blekota Note4 deki gibi flashlayabilecegim bir S6 klavyesi var mi? @burak1553 @meyrock @onurcngzhn34 @

blues61

blues61

Üye
Rom için elinize sağlık,lakin sürekli oyundan atıyor düzeltilir mi? Güzelim roma yakışmadı

Üst Alt