Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

sword07080

Üye
4-5 gün sonra donmalar başladı.İlk başta çok iyiydi sorunsuzdu hatta ama bu aralar acayip donmalar mevcut.Böyle giderse sileceğim romu.
4-5 gün sonra donmalar başladı.İlk başta çok iyiydi sorunsuzdu hatta ama bu aralar acayip donmalar mevcut.Böyle giderse sileceğim romu.

skystar18

skystar18

Üye
Roma 2. Haftaya gelmek uzreyim bir sıkıntım var sadece aşırı ısınıyor başından beri olan sorun clash of clans da yanıcak sanıyorum 72 derece gördü ezik t50 de bile ısınma olmuyor anlamadım nasıl çözülecek sorun ?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Arkadaşlar bende ayarlar ekran kısmında yazı tipi değiştirme yok. bilen biri nerde olduğunu söylesin lütfen.

uzman47

uzman47

Üye
Ayarlara gir sağ üstteki üç noktaya bas oradan hızlı ayarları düzenleye gir büyük A harfine tik koy sonra kaydet tamamdır.

Musti190738

Musti190738

Üye
beyler acil yardım edin telefona custom yüklerken telefon yeniden başlıyor

uzman47

uzman47

Üye
Devam ediyormu sıkıntı ?

onurgsli

onurgsli

Üye
QS romun yanından geçemez... Sanırım uygulamalardan dolayı. Telefonu yoruyor ve çok şarj yiyor.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
qs romla bunun kullanım alanları tamamen farklı.

bir kere qs romun yanından geçer çünkü bu rom qs final nl1 base.
uygulama istemiyorsanda aromada seçmezsin olur biter.

kartal2378

kartal2378

Üye
Lolipop note4 s5 rom falan derken dondum dolastim gene qs ye dondum

sahello

Üye
Bazen sim kart çıktı diyor algılamyor nasıl düzeltebilirim?

croaton

Üye
blekota s5 442 v12 güncellemesi geldi bugün arkadaşlar deneyen varmı_? şuan indiriyorum ben 1gb boyutu.
blekota s5 442 v12 güncellemesi geldi bugün arkadaşlar deneyen varmı_? şuan indiriyorum ben 1gb boyutu.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
fark yokki.

system optimizasyonu yapmış sadecd

meyrock

meyrock

Üye
Dostum v12 çıktı...
istersen ilk mesaja ekle...

indirebilirsiniz...

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
V12 - Aroma edition - (UPLOADING IN PROGRESS)
- ROM more debloated
- S5 Settings available only now (Note Settings should be as Addon)
- More RAM optimizations
- Updated Play Store
- Only S5 key layout supported
- Improved battery life
- Some small bug fixes here and there...

ömeryalçın

Üye
merhabalar ben eski sürümü kullanıyorum ve sadece romu güncellemek istiyorum OTA ile güncelleme geliyor fakat %99.9 da hata verdi malum 1GB dosya boyutu bulunduğum yerde internette fiber olmayınca tekrar tekrar indirmeye üşeniyorum sıfırdan romu yazmadan güncelleme imkanım var mı bunu öğrenmek istiyorum? telefonum sıfırlansın istemiyorum her seferinde.

ozan_6533

ozan_6533

Üye
S3 için en iyi rom bu mudur beni biraz bilgilendirir misiniz görsellik olarak bunun gibi olabilir stabil rom arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

musti_588

musti_588

Üye
S3 için en iyi rom bu mudur beni biraz bilgilendirir misiniz görsellik olarak bunun gibi olabilir stabil rom arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bence en iyi en stabil rom bu şarj ve hız olarak gayet güzel note4 v.4.... de şarj çabuk gidiyor ve donmalar çok oluyordu bende uzun süre kullanmama rağmen düzelme olmadı özellikle de ana ekranda ekranı sola itince hep donma oldu tel sürekli dondu kaldı. Ama görsellik olarak güzel rom du. Bence şu zamanda en önemlisi şarj.

ozan_6533

ozan_6533

Üye
Bence en iyi en stabil rom bu şarj ve hız olarak gayet güzel note4 v.4.... de şarj çabuk gidiyor ve donmalar çok oluyordu bende uzun süre kullanmama rağmen düzelme olmadı özellikle de ana ekranda ekranı sola itince hep donma oldu tel sürekli dondu kaldı. Ama görsellik olarak güzel rom du. Bence şu zamanda en önemlisi şarj.
şimdi en iyi stabil rom bu diyorsunuz ama donmalar çok oluyordu diyorsunuz. oluyordu dediğiniz durum daha önceki sürümlerde mi oluyordu hala devam mı ediyor donmalar. yani hız olarak iyi ama arayüzde mi sıkıntı var sadece tam anlayamadım :) ha bir de 72 dereceden bahsedilmiş bende clash of clans oynarım böyle bir sıkıntı oluyo mu

Üst Alt