Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

sword07080

Üye
S3 e s5 v11 i kurucam ama yardımcı olabilirmisiniz.Orjinal sürümü silinmesin sonradan rom u kaldırırsam orjinalden devam edebileyim okudum hepsini ama kafam çok karıştı yardım edebilicek var mı?
telefon root lu.
S3 e s5 v11 i kurucam ama yardımcı olabilirmisiniz.Orjinal sürümü silinmesin sonradan rom u kaldırırsam orjinalden devam edebileyim okudum hepsini ama kafam çok karıştı yardım edebilicek var mı?
telefon root lu.

uzman47

uzman47

Üye
Philz touch recovery mod yuklumu telefonda

sword07080

Üye
Yok hocam yüklü değil sanırım.Akşam üzeri root attım telefona kendinden yüklü değilse ben öyle bir program yüklemedim.

uzman47

uzman47

Üye
Stock recovery ile rom atamazsin konunun ilk sayfasinda olmasi lazim philz touch recovery indirip sonra teli download moda alip odin ile flaslaki recovery modun philz touch olsun ondan sonra romu recovery moddan flaslarsin

sword07080

Üye
Onu odinle root atar gibi telefona yükledikten sonra romu yazıldığı gibi yüklersem,benim kendi orjinal romum silenmez değil mi? yani istediğim zaman eski haline getirebilirim ?

Bu ara kusura bakma hocam meşgul ediyorum biraz

uzman47

uzman47

Üye
Dostum konunun ilk sayfasinda philz touch linki var 2 tane sen tar uzantiliyi dedigim gibi odinle ayni rootlama yapar gibi yukle ondan sonra konusalim.

uzman47

uzman47

Üye
Bu ilk asama orjinal roma bisey olmaz sadeca recovery modunu degistirecen simdilik

sword07080

Üye
tamam usta yükledim o programı telefona.

uzman47

uzman47

Üye
Harici hafiza kartinda en az 3-4 gb bosluk varsa telefonu guc-orta tus ve ses acma tusuna ayni anda uzun basarak recovery moda al daha sonra backup and restore gir ordanda backup tan mevcut orjinal romunu bu gunku haliyle oldugu gibi yedege alabilirsin bu islem biraz zaman alir.islem bittikten sonra yeni romu yuklersin

sword07080

Üye
Hocam tel hafızası yettiği için harici hiç kullanmıyorum onsuz olmuyor mu? indirdiğim romu telefona attım duruyor bu arada.

uzman47

uzman47

Üye
Kardes yeni romda sikinti olmaz ama kendi orjinal romunu yedeklemen icin harici hafiza karti lazim cunku rom attigin zaman ne varsa silinir

sword07080

Üye
Anladım hocam teşekkür ederim artık hafıza kartı takınca atarım romu o ara gene rahatsız edebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Bu isleri yapacaksan en az 8 gb lik hafiza kartin olsun telefonda

nurullah3373

nurullah3373

Üye
arkadaşlar bu romun hataları war mı acaba

sword07080

Üye
çok acil yardım lütfen telefonun içine attığım romu bulamıyorum veya silmişte olabilirim rom seçme yerinde kaldım ne yapmalıyım :(

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım lütfen telefonun içine attığım romu bulamıyorum veya silmişte olabilirim rom seçme yerinde kaldım ne yapmalıyım :(
Yeniden indir hafıza kartına atıp flashla yada odinden orijinal roma dönebilirsin

sword07080

Üye
kendi orjinal romu restore dedim. sonradan blekotayı yükledim şu an bi sorun göremedim bakalım ilerdede olmaz inşallah.

Kendim romuma dönerken bu romu silip restore diyeceğim sanırım.
ram tüketimi hiç program yüklemeden 490 civarındaydı,whatsapp,facebooktan sonra 630 dan aşşağı inmiyor bu arada

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar xda daki blis 5.1.1 stable rom nasil deneyen oldumu,cok ragbet goruyor baktimda ve stabil official diyor,yorum alabilirmiyim

Üst Alt