Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
serdar431

serdar431

Üye
Sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın. Sıkıntım oldukça buraya başvuruyorum. Kilit ekranındaki hava durumu gösteren şey bende daima 8 dereceyi gösteriyor. Hava durumunu yenilemeyi falanda denedim. Hava durumu bilgisini kapatıp açmayıda denedim varmıdır bi çözümü?
onun daima güncel görünmesini istiyorsan hava durumu ayarlarından geçerli konumu kullan seçeneğinin açık olması gerekiyor yani konum sürekli açık olması gerekiyor yoksa sabit kalır

Toprak38

Üye
Zaten dediğin şekilde duruyormuş

Toprak38

Üye
O şekilde yaptım yine olmadı. Neyse kalsın bakalım öyle. Bir sorum daha olacak, bildirim çubuğunu düzenlediğimizde en sonraki bikaç uygulama görünmüyor. Onları en başlara alıyorum yine görünmüyor. (el feneri mesela) bunun bi çözümü varmıdır

serdar431

serdar431

Üye
O şekilde yaptım yine olmadı. Neyse kalsın bakalım öyle. Bir sorum daha olacak, bildirim çubuğunu düzenlediğimizde en sonraki bikaç uygulama görünmüyor. Onları en başlara alıyorum yine görünmüyor. (el feneri mesela) bunun bi çözümü varmıdır
ona yapacak birşey yok system ui hatası

Toprak38

Üye
Tamam teşekkür ederim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın. Sıkıntım oldukça buraya başvuruyorum. Kilit ekranındaki hava durumu gösteren şey bende daima 8 dereceyi gösteriyor. Hava durumunu yenilemeyi falanda denedim. Hava durumu bilgisini kapatıp açmayıda denedim varmıdır bi çözümü?
gps i açarak güncelle kardeşim

kartal2378

kartal2378

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Birde arkadaslar diger romlarda tapatalk bildirimleri anlik geliyordu,bu romda bildirimler gelmiyor,nedeni ne olabilir acaba

uzman47

uzman47

Üye
Birde arkadaslar diger romlarda tapatalk bildirimleri anlik geliyordu,bu romda bildirimler gelmiyor,nedeni ne olabilir acaba
Onu tapatalkin kendi bildirim ayarlarinda anlik iletiyi aktif etmen gerekiyor.

Toprak38

Üye
Yine ben yine bir sorun :) Bu seferde gizlediğim uygulamaların bi kısmı kayboldu. Stüdyo ve Ota Updater bunlara örnek. Herhangi bir launcher ile kullandığımda bunların hepsini menüde görebilirken orjinal arayüzünde göremiyorum. Var mıdır çözümünü bilen?

Edit: Kendiliğinden düzeldi.

Son düzenleme:
kartal2378

kartal2378

Üye
Ayarlar hakkinda bolumumde bakinca blekota v10 yaziyor arkadaslar bende,v11 kurdum sizde de boylemi

ensonkral06

ensonkral06

Üye
Şarj konusunda note4 romunu mu bu s5 romunu mu önerirsiniz?

skystar18

skystar18

Üye
Config v2 apk yi indiriyorum dosya açılamıyor diyor sorunu bulana duam cok dokunacak lütfen :) ROM CM12 UNOFFİCAL week..10

Üst Alt