Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yarım gün-1 gün Arası

shankss

Üye
Fon makinesiyle jak girisini kurulamaya calistim da yine olmadi..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yok kardeş sen kapağı çıkar bataryayida çıkar öyle koy kavanozu da kapat beklesin 7-8 saat

shankss

Üye
Arkadaşlar boeffla config ne ise yarıyor acaba.. bir de s3 note 4 romunu kullanıyorum şuan hangi kerneli yüklesem daha iyi olur acaba..

Musti190738

Musti190738

Üye
Arkadaşlar boeffla config ne ise yarıyor acaba.. bir de s3 note 4 romunu kullanıyorum şuan hangi kerneli yüklesem daha iyi olur acaba..
boeffla yükle bence ben boeffla kullanıyorum

shankss

Üye
Boeffla 7.5 kullanıyorum zaten de boeffla congif i ayriyeten kurayım mi işime yarar mi

unal19

unal19

Üye
romu yukleyeli bir hafta oldu sarj mukemmel ufak tefek sorunlar var sari ekran uyarisi verrdi pda fln yazyr ekranda gitmedii launcer yukleyerek kullanuorum alarm calmiyor sleep moduna aldgmda saat duruyor o yuzden calmyor guc tusuyla acinca saat duzeliyor hemen

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Arkadaslar linkteki temalara bi goz atin derim roma farkli bir hava katiyor lolipop olani uyguladim sahane oldu

croaton

Üye
arkadaşlar Lollipop yokmu daha?? blekota nın ?
Resurrection Remix 5.4.2 i yükledim. tavsiye ederim. tek sorun 3g üzerinden görüntülü görüşme olmuyor ve fm radyo yok. Fakat gördüğüm performansa her türlü değer.
lafımı geri alıyorum yüklemeyin sakın. Blekota gibisi yok :) geri aldım sistemi.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Lollipop yokmu daha?? blekota nın ?
Resurrection Remix 5.4.2 i yükledim. tavsiye ederim. tek sorun 3g üzerinden görüntülü görüşme olmuyor ve fm radyo yok. Fakat gördüğüm performansa her türlü değer.
lafımı geri alıyorum yüklemeyin sakın. Blekota gibisi yok :) geri aldım sistemi.
Blekota note 4 ü dene birde bugün yeni versiyonu çıktı 4.2

croaton

Üye
tavsiyeniz üzerine blekota note4 ü kurdum. daha janjanlı şuan için güzel fakat kilit ekranında hava durumu ikonu varken şuan yok ayarlardanda bir türlü bulamadım varmı bilen? yanlışlıkla kapadımmı naptım :)

esode

Üye
Arkadaşlar flaslayabileceğim Full Screen Caller id lazım bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

skystar18

skystar18

Üye
tavsiyeniz üzerine blekota note4 ü kurdum. daha janjanlı şuan için güzel fakat kilit ekranında hava durumu ikonu varken şuan yok ayarlardanda bir türlü bulamadım varmı bilen? yanlışlıkla kapadımmı naptım :)
hava durumunu yenılersen gelmesı gerek

croaton

Üye
blekota s5 e geri dönüş yaptım. note 4 te beğenmediğim şeyler renk tonlamaları ve 3g li görüntülü arama sıkıntılı arkadaşlar. ve s5 e göre 60-70mb fazla ram tüketiyor.
lollipop kilit ekranı flashlayabiliyormuyuz? zip li hazır varmı acaba?

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar menu tusuna basinca acik uygulamalar olmasin istiyorum,ne yapmam gerek

Toprak38

Üye
Sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın. Sıkıntım oldukça buraya başvuruyorum. Kilit ekranındaki hava durumu gösteren şey bende daima 8 dereceyi gösteriyor. Hava durumunu yenilemeyi falanda denedim. Hava durumu bilgisini kapatıp açmayıda denedim varmıdır bi çözümü?

Üst Alt