burak1553
Üye
Kullanamazsın boeffla sitesinden bulabilirsinverdiğiniz kerneli başka romlara da kurabilirmiyiz. cm11 e mesela
Kullanamazsın boeffla sitesinden bulabilirsinverdiğiniz kerneli başka romlara da kurabilirmiyiz. cm11 e mesela
Anlattım 1-2 sayfa önceUsta verdigin zip i s5 e nasil kuracam.. sadece mesaj , rehber ve arama menusu note 4 ile ayni olsun.. yapabilir miyiz
Bu rom 4.4.2 s5 ayarlar müzik çaları filan varefextrime s5 ile bu rom arasında kı farkları nelerdır ögrene bilirmiyim
Hız bakımından da daha iyi bu ozaman sürüm degiştigine göre stabiliteBu rom 4.4.2 s5 ayarlar müzik çaları filan var

Cm 12 5.0.2 kullanıyorum donma kesınlıkle yok , sarj bakımındanda 10 saat kadar götürüyor benım ıcın cok iyi yanı 12 de cıkartıyorum okula gidiyorum missArkadaşlar şarj ve donma sorunu düzeltilmiş mi daha önce denemiştim bunu ancak sabah fu ll olan şarj öğlene bitiyordu ve telefon bazen tamamen donuyordu. bu sorunlar düzeltilmiş mi ona göre kuracağım?

Onun gorselligini begenmiyorum bana cok sıkıcı geliyor. S5 romun sarj sorunu cozulduyse hemen kuracagimCm 12 5.0.2 kullanıyorum donma kesınlıkle yok , sarj bakımındanda 10 saat kadar götürüyor benım ıcın cok iyi yanı 12 de cıkartıyorum okula gidiyorum miss![]()
Konudaki kerneli yüklerseniz telefon kapalı şarj edebilirsinizArkadaşlar rom u 2 gündür kullanıyorum. ilk gün facebook, twitter ve tarayıcıda donmalar oldu telefonu 1 kere yeniden başlattım ondan sonra hiç bir donma olmadı. sabah 10:30 da şarj dan çıkardım (şarj %100 parlaklık fu ll wifi açık) ve şuan saat 19:50 sürekli facebook, twitter ve tarayıcıda zaman geçirdim yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yaptım. şuan şarj durumu %67 (gün boyu mobil veri açıktı ve parlaklık fu ll). ilk gün yaşadığım donmaları bugün hiç yaşamadım. akıllı bekletme, kaydırma,duraklatma çalışıyor. yaklaşık 25 uygulama var telefon da kasma veya donma olmadı. Yaklaşık ram kullanımı 630.
Diğer arkadaşların dediği gibi telefon kapalıyken şarj ederseniz telefon kendi kendine açılıyor.
Test etmeye devam ediyorum olumsuzluk çıkarsa onları da yazacağım.
Konudaki kerneli yüklerseniz telefon kapalı şarj edebilirsiniz

Aziz hocam bunu QS Final için denedim olmadı QS için bu efektin dosyası varmı acabao efektin olmasını mı istiyorsun?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bir dene Blekota rom v10 için ama bundada işe yarayabilir