Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

shankss

Üye
Usta verdigin zip i s5 e nasil kuracam.. sadece mesaj , rehber ve arama menusu note 4 ile ayni olsun.. yapabilir miyiz

skystar18

skystar18

Üye
efextrime s5 ile bu rom arasında kı farkları nelerdır ögrene bilirmiyim

Musti190738

Musti190738

Üye
bu romda zil sesi ekleme yerinde otomatik öneriler var mı ?

RedBullet

Üye
Arkadaşlar şarj ve donma sorunu düzeltilmiş mi daha önce denemiştim bunu ancak sabah full olan şarj öğlene bitiyordu ve telefon bazen tamamen donuyordu. bu sorunlar düzeltilmiş mi ona göre kuracağım?

skystar18

skystar18

Üye
Arkadaşlar şarj ve donma sorunu düzeltilmiş mi daha önce denemiştim bunu ancak sabah fu ll olan şarj öğlene bitiyordu ve telefon bazen tamamen donuyordu. bu sorunlar düzeltilmiş mi ona göre kuracağım?
Cm 12 5.0.2 kullanıyorum donma kesınlıkle yok , sarj bakımındanda 10 saat kadar götürüyor benım ıcın cok iyi yanı 12 de cıkartıyorum okula gidiyorum miss :heyo2:

RedBullet

Üye
Cm 12 5.0.2 kullanıyorum donma kesınlıkle yok , sarj bakımındanda 10 saat kadar götürüyor benım ıcın cok iyi yanı 12 de cıkartıyorum okula gidiyorum miss :heyo2:
Onun gorselligini begenmiyorum bana cok sıkıcı geliyor. S5 romun sarj sorunu cozulduyse hemen kuracagim

RedBullet

Üye
Arkadaşlar rom u 2 gündür kullanıyorum. ilk gün facebook, twitter ve tarayıcıda donmalar oldu telefonu 1 kere yeniden başlattım ondan sonra hiç bir donma olmadı. sabah 10:30 da şarj dan çıkardım (şarj %100 parlaklık full wifi açık) ve şuan saat 19:50 sürekli facebook, twitter ve tarayıcıda zaman geçirdim yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yaptım. şuan şarj durumu %67 (gün boyu mobil veri açıktı ve parlaklık full). ilk gün yaşadığım donmaları bugün hiç yaşamadım. akıllı bekletme, kaydırma,duraklatma çalışıyor. yaklaşık 25 uygulama var telefon da kasma veya donma olmadı. Yaklaşık ram kullanımı 630.

Diğer arkadaşların dediği gibi telefon kapalıyken şarj ederseniz telefon kendi kendine açılıyor.

Test etmeye devam ediyorum olumsuzluk çıkarsa onları da yazacağım.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rom u 2 gündür kullanıyorum. ilk gün facebook, twitter ve tarayıcıda donmalar oldu telefonu 1 kere yeniden başlattım ondan sonra hiç bir donma olmadı. sabah 10:30 da şarj dan çıkardım (şarj %100 parlaklık fu ll wifi açık) ve şuan saat 19:50 sürekli facebook, twitter ve tarayıcıda zaman geçirdim yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yaptım. şuan şarj durumu %67 (gün boyu mobil veri açıktı ve parlaklık fu ll). ilk gün yaşadığım donmaları bugün hiç yaşamadım. akıllı bekletme, kaydırma,duraklatma çalışıyor. yaklaşık 25 uygulama var telefon da kasma veya donma olmadı. Yaklaşık ram kullanımı 630.

Diğer arkadaşların dediği gibi telefon kapalıyken şarj ederseniz telefon kendi kendine açılıyor.

Test etmeye devam ediyorum olumsuzluk çıkarsa onları da yazacağım.

Konudaki kerneli yüklerseniz telefon kapalı şarj edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: helppo

RedBullet

Üye
Konudaki kerneli yüklerseniz telefon kapalı şarj edebilirsiniz

doğru söylüyorsunuz kernel yükledim şarj sorunu için şarj süresini uzattı ancak kapalıyken şarj ı denememiştim :)

memoli79

memoli79

Üye
o efektin olmasını mı istiyorsun?

Bunu bir dene Blekota rom v10 için ama bundada işe yarayabilir
Aziz hocam bunu QS Final için denedim olmadı QS için bu efektin dosyası varmı acaba

enver1711

Üye
arkadaşlar kerneli modemi kurduğum halde wifi bağlanmıyor şifreyi yazıyorum girmiyor ama wifi çalışıyor gözüküyor ama bağlanmıyor sorun ne olabilir

adanalı1

adanalı1

Üye
Bir deneyelım bakalım :tşk:

• Beğen
Tepkiler: burak1553
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
romda tek problem yok yeniden yükleyin

shankss

Üye
Arkadaslar s5 romunu kullaniyorm.. kulaklik takilmadigi halde takili simgesi gorunuyor ve hic ses gelmiyor disariya muzik, arama felan.. 3 4 defa kapatip actim yine ayni..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
romda sorun değil sende sorun var.

telefonun jak girişine su kaçmış olmalı pirincin içine sok telefonu.

shankss

Üye
Teli kapali halde mi pirincin icine koyayim kac dk beklesin..

Üst Alt