Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar v11 i indirdim telefona attım install zip den yükle diyorum başlıyor 2 saniye sonra hata veriyor yüklemiyor.Nası düzeltebilirim bi yardımcı olun.
Arkadaşlar v11 i indirdim telefona attım install zip den yükle diyorum başlıyor 2 saniye sonra hata veriyor yüklemiyor.Nası düzeltebilirim bi yardımcı olun.
Tekrar indir dosya yanlış inmiştir yada telefon rootsuzdur

zaza00

Üye
beyler s3 için ios7 rom varmı ? bi yardım etsenz...

ayarnuri

Üye
root lu tel tekrar ındırıp denedım E cant opun /storage/sdcard/bleko dıyor.

bytllh

bytllh

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553
xorhanx194

xorhanx194

Üye
arkadaşlar bu üç nokta menüsünü kapatmanın bi yolu yokmu çok uğraştım yapamadım eskisi gibi menü tuşu menüyü değil açık uygulamaları açıyo lütfen yardım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu üç nokta menüsünü kapatmanın bi yolu yokmu çok uğraştım yapamadım eskisi gibi menü tuşu menüyü değil açık uygulamaları açıyo lütfen yardım

Bunu dene ama bunu yüklersen ayarlar tuşu eski haline dönmez orta tuşa basılı tutunca arkadaki uygulamalar gösterilir

bytllh

bytllh

Üye
kiesle telefona bağlanamıyorum, onu çözen var mı
Kies 3 desteklenmiyor hatası veriyor

xorhanx194

xorhanx194

Üye

Bunu dene ama bunu yüklersen ayarlar tuşu eski haline dönmez orta tuşa basılı tutunca arkadaki uygulamalar gösterilir
teşekkürler bu birazda olsa iyi oldu

mertarslang

mertarslang

Üye
Uygulamaları otomatik yedekleyip kuran bir program var mı? Uygulamayi yedegini kendisi geri yukleyen ? @burak1553

mertarslang

mertarslang

Üye
Kendi dosyami zipliyim koydum MEGA 'ya. Zipin içindeki generic.kl dosyasını çıkar root explorere gir system》usr》key layout klasörüne gir ve çıkardığın dosyayı buraya yapıştir ama yapıştırmadan önce sistemde olan generic dosyasını sil öyle yapıştır yeniden başlat bu kadar
Arkadaşlar herhangi bir ROM kurup fakat tuşlarinizin işlemleri farklıysa ve orjinal S3 tuşları gibi kullanmak istiyorsanız anlatayım;
İlk önce linkteki zipi indirin: Daha sonra zipten çıkartıp ana dizine atın. Root Exploreri açın. Önce Storage kısmına gelip çıkardığımiz "generic.kl" dosyasını üstüne basılı tutup copy deyin. Daha sonra diğer kısma geçip System》 USR 》Keylaout klasörüne girip generic.kl dosyasını siliniz. Kopyaladigimiz dosyayi yapıştırın ve yeniden başlatın. Bütün romlarda uygundur. Bukadar hersey.

lespaul38

Üye
Sa beyler ben bu romu yaklasik 2 haftadır sorunsuz kullanıyordum ancak bu geri tusu ve secenek ler tuşu ışığı yanmiyor bastigimda islio ama ışığı yanmiyor bunun bi çözümü varmi ?

serdar431

serdar431

Üye
Sa beyler ben bu romu yaklasik 2 haftadır sorunsuz kullanıyordum ancak bu geri tusu ve secenek ler tuşu ışığı yanmiyor bastigimda islio ama ışığı yanmiyor bunun bi çözümü varmi ?
güç tasarrufunda kullaniyorsan o kapatir. yada ekran ayarlarindan kapalidir tus kilidi isigi diye.

Son düzenleme:

lespaul38

Üye
gic tasarrufunda kullaniyorsan o kapatir. yada ekran ayarlarindan kapalidir tus kilidi isigi diye.
ewt guc tasarrufu acik oldugu icinmis cok tesekkurler ama bunun bi cozumu yok mu guc tasarrufu modundayken o ışıkları yakamazmiyiz ?

serdar431

serdar431

Üye
ewt guc tasarrufu acik oldugu icinmis cok tesekkurler ama bunun bi cozumu yok mu guc tasarrufu modundayken o ışıkları yakamazmiyiz ?
yakabilirsin guc tasarrufuna gir oradan performans kisitla kismina gir oradaki dokunmatik tus isiginin tikini kaldir

• Beğen
Tepkiler: burak1553

lespaul38

Üye
yakabilirsin guc tasarrufuna gir oradan performans kisitla kismina gir oradaki dokunmatik tus isiginin tikini kaldir

Tamamdır sorun çözüldü 0 sıkıntı eyw cok saolasin 2 haftadır falan kullanıyorum cok memnun um

ossimone

ossimone

Üye
ilk yayınlandığı günden beri sıkıntısız kullanıyorum arkadaşlar :yuru
tek sıkıntı @Aziz04 hocam kayıp umarım kötü bir durum yoktur...

sayhan21

Üye
slm bir sıkıntı dahada fark etim otomatik yedekleme yapmıyor gmail hesabım ne yaptıysam yapılmıyor 4.3 ve 4.1 oto yapıyordu bunda yapmıyor

Üst Alt