Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Sıfatı güzel insan ben orada isim vermisim değil mi sana ne oluyor cvp veriyorsun.Hatam olsa bile sana mi kaldı düzeltmek işine bak ergen...
yaşım 18..

Ayrıca evet bana kaldı burasi Yardımlaşma plaftormu.senin gibi insanlar gelip diğer üyeleri ergen, o bu şu diye kötüluyorsunuz.kendine bir bak çok tırı vırı yapma bence :)

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
arkadaşla sorunum halen devam etmektedı. hangı stock romda agda kayıtlı degıl hatası yoktu bılgınız va mı acaba
ORJİNAL ROMA hangi modemi kurmam gerekiyor ağda kayıtlı değil hatası alıyorum

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşla sorunum halen devam etmektedı. hangı stock romda agda kayıtlı degıl hatası yoktu bılgınız va mı acaba
ORJİNAL ROMA hangi modemi kurmam gerekiyor ağda kayıtlı değil hatası alıyorum
Konudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashla

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Konudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashla

konudakı modem ve kernelı flasdım fakat yanlıs hatılamıyosam ıkısınden bırını flaslarken telefon komple kapandı ve samsung yazısında kaldı
4.1.2 stock rom ıcınde onerın var mı
genelde romlarda Rus romları daha stabıl oluyor ya onun ıcın bır cozum var mı

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
konudakı modem ve kernelı flasdım fakat yanlıs hatılamıyosam ıkısınden bırını flaslarken telefon komple kapandı ve samsung yazısında kaldı

Orjinal 4 parçalı rom kurdum fakat ağda kayıtlı değil devam ediyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

4.1.2 ingiltere romunu dene.bir arkadaş öyle çözmüştu.

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
su an için son duum
4.1.2 ingiltere romunu dene.bir arkadaş öyle çözmüştu.
link var mı bulduklarımın hepsinde link ölü
4.3 Norweç romunu denedin mi?

şu an rus rom ınıyo 9300 ıcın mobıl ag sorunu olmayan hangısı ıse onu yuklerım

meyrock

meyrock

Üye
su an için son duum

rom kernel modem dışında neler yaptın. ? ve cihazın yurtdışı mı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
su an için son duum

Konudaki kerneli değil bu kerneli flashla gelmezse konudaki modemi flashlarsın
Kernel:

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yurtiçi onun dısında bişey yapmadım
Kernel:

Modem:
Bunları flashlarsın *#06# yi ara imei 0049 ile mi başlıyor bi bak imei uçmuş olabilir

meyrock

meyrock

Üye
yurtiçi onun dısında bişey yapmadım
tahminime göre modem ve kernel dendir ama
senin icin birazda araştırma yaptım başka sebeplerdende olabilen durumlar ile karşılaştım ve çözüme ulaşıldığıni gördüm.

1. Çözümdeb sonuç alanlar fazla... çözümlerden bazıları ;

1. Çözüm : pin kodunu kaldırıp Stock romu öyle yükleyin daha sonra PIN kodu girin buda olumlu sonuç veriyor...
hazır rom yüklemek uzeresin dene bunu bir.
------------
2. çözüm:
Yolu izleyiniz..

Ayarlar> Güvenlik> Sim Kart Kilidini Ayarla> Sim Kartı Kilitle <<< SİM KARTI KİLİTLE SEÇENEĞİNDEKİ ONAYI KALDIRIN VE PIN KODUNUZU GİREREK TAMAMLAYIN..

DAHA SONRA

Ayarlar> Diğer Ayarlar> Mobil Ağlar> Ağ Operatörleri> HATTINIZ HANGİ OPERATÖRE BAĞLI İSE ONU SEÇİN (YÜKSEK İHTİMALLE EN ÜSTTE KENDİ OPERATÖRÜNÜZÜN İSMİ OLACAKTIR)

Ağ Üzerine Kaydedildi uyarısını aldıktan sonra arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz yani ŞEBEKE artık aktif..

NOT: DAHA SONRA TEKRAR PIN KOYMAYIN!!
--------

en som olarakda benim dedigim 4.3 Norweç romunu kur kurmadan önce 1. Çözüm yolunu yap.

Umarım olur...

EKLEME : rom atip tecrubeli olduguna gore IMEI ile ilgili sorun olursa bildirirsin ve bildirmedigine göre yoktur düşüncesi ile şu önerimi vermedim;

efs yedeğin var mı. ve mobil ağ sorunu olur olmaz imei ini kontrol et . diyecektim

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
tahminime göre modem ve kernel dendir ama
senin icin birazda araştırma yaptım başka sebeplerdende olabilen durumlar ile karşılaştım ve çözüme ulaşıldığıni gördüm.

1. Çözümdeb sonuç alanlar fazla... çözümlerden bazıları ;

1. Çözüm : pin kodunu kaldırıp Stock romu öyle yükleyin daha sonra PIN kodu girin buda olumlu sonuç veriyor...
hazır rom yüklemek uzeresin dene bunu bir.
------------
2. çözüm:
Yolu izleyiniz..

Ayarlar> Güvenlik> Sim Kart Kilidini Ayarla> Sim Kartı Kilitle <<< SİM KARTI KİLİTLE SEÇENEĞİNDEKİ ONAYI KALDIRIN VE PIN KODUNUZU GİREREK TAMAMLAYIN..

DAHA SONRA

Ayarlar> Diğer Ayarlar> Mobil Ağlar> Ağ Operatörleri> HATTINIZ HANGİ OPERATÖRE BAĞLI İSE ONU SEÇİN (YÜKSEK İHTİMALLE EN ÜSTTE KENDİ OPERATÖRÜNÜZÜN İSMİ OLACAKTIR)

Ağ Üzerine Kaydedildi uyarısını aldıktan sonra arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz yani ŞEBEKE artık aktif..

NOT: DAHA SONRA TEKRAR PIN KOYMAYIN!!
--------

en som olarakda benim dedigim 4.3 Norweç romunu kur kurmadan önce 1. Çözüm yolunu yap.

Umarım olur...

EKLEME : rom atip tecrubeli olduguna gore IMEI ile ilgili sorun olursa bildirirsin ve bildirmedigine göre yoktur düşüncesi ile şu önerimi vermedim;

efs yedeğin var mı. ve mobil ağ sorunu olur olmaz imei ini kontrol et . diyecektim
ımeı ucmustu ama gerı aldım 4 parçalı pıt uzamtılı om kurdum sımdı kernelı flaslayacagım
Konudaki kerneli değil bu kerneli flashla gelmezse konudaki modemi flashlarsın
Kernel:
flaslama sırasında e:/sıgnature vertifaction failed hatası aldım

başka önerisi ?

serseri18_15

Üye
wifi sorunu var bağlanmıyor kernel ve modem yukledım olömadı

serseri18_15

Üye
Baska bir hata almadim wifi aciliyor tariyor buluyor baglan diyorum baglanmiyor bir anda sifirliyor baglantiyi ne yapmam gerekiyor yardim ederseniz sevinirim

ekremesiroglu

Üye
wifi sorunu var bağlanmıyor kernel ve modem yukledım olömadı

Wifi sorunu bende de vardı. kaydedildi deyip bağlanmıyordu. bu dosyayı flashlayınca düzeldi. deneyin isterseniz

serseri18_15

Üye
Cok tesekkur ederim flaslayinca sorun cozuldu cok cok cok sagolasin

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu

ayarnuri

Üye
Arkadaşlar v11 i indirdim telefona attım install zip den yükle diyorum başlıyor 2 saniye sonra hata veriyor yüklemiyor.Nası düzeltebilirim bi yardımcı olun.
Arkadaşlar v11 i indirdim telefona attım install zip den yükle diyorum başlıyor 2 saniye sonra hata veriyor yüklemiyor.Nası düzeltebilirim bi yardımcı olun.

Üst Alt