Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Iyi guzel diyorsunda ram yukselince tel dehset kasiyor
mcnpl4
Üye
romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi
romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi
Anladim hocam saol.. aziz hocanin yayinlayacagi s5 v12 romunuda bi denicem ayni sorunlar devam ederse senin tavsiyeni degerlendirecem
bilobilo48
Üye
Bu roma bayılıyorum ama facebook uygulamasından başka yerde video açmıyor tarayıcılarda felan.. acaba kurarken aromada mı yanlış seçim yapıyorum
onurcngzhn34
Üye
Hayır bende acıyor tarayicida falan.
sanmıyorum
bozkurtlu85
Üye
Wifi de patch dosyasını yükleyip te hala sorun yaşayanlar için bir de bu dediklerimi uygulasınlar.
Root explorer programını yükle.
Programı açıp /data ya gidin.
orada bi dosya ekleyip ismini .cid.info olarak adlandırın. text editör ile bu dosyayı açın. semco yazın oraya.
izinleri rw-rw-r-- yaparak kaydedin. cihazı yeniden başlatın.
Aromada neler secmedigini soylermisin hatırlıyosan kullanmak istiyorum ama o sorun oluyo hep
Mecburen QS roma döndüm tekrar bu romda sorun yok heryerden açıyo
Aziz04
Üye
Konu çok sessiz iki gündür
Nerde bu millet... @burak1553
konunun linki nerdedir?
ulen şu tapatalk ı bi türlü çözemedim yav
yeyu
Üye
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsun?
Cihazı yeniden root et istersen ve philz touch cwm yükledikten sonra tekrar dene..!
Edit: Bunları yaptıktan sonra halen hata veriyorsa, Rom dosyası hatalı inmiştir. MD5 değerlerini bi kontrol et
yeyu
Üye
philz touch 6 yüklü zaten, MD5 değeri hakkında daha fazla bilgi almam mümkün mü ?
onurcngzhn34
Üye
Rom dosyası hatalı inmiştir.Ayrica root yetkisi olmasa bile CWM den rom yüklemesi yapabilirsin.(root yetkisi olmadan çok cwm yükledim püf nokta devoloper özelliklerden usb hata ayıklama modunu açmak)
yeyu
Üye
hatalı inmiş diyeceğim ama note4 romu da indirdim o da olmadı :/
onurcngzhn34
Üye
kardeşim sen bi boeffla kernel yükle.(megawipe yaptıktan sonra.) 6.4 veya 7.4 farketmez