Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence ramle oynamayi birakin da guzel guzel kullanin:D

• Beğen
Tepkiler: leogs05
mcnpl4

mcnpl4

Üye
romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi
Anladim hocam saol.. aziz hocanin yayinlayacagi s5 v12 romunuda bi denicem ayni sorunlar devam ederse senin tavsiyeni degerlendirecem:)

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

bilobilo48

Üye
Bu roma bayılıyorum ama facebook uygulamasından başka yerde video açmıyor tarayıcılarda felan.. acaba kurarken aromada mı yanlış seçim yapıyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Hayır bende acıyor tarayicida falan.

sanmıyorum

bozkurtlu85

Üye
Wifi de patch dosyasını yükleyip te hala sorun yaşayanlar için bir de bu dediklerimi uygulasınlar.

Root explorer programını yükle.
Programı açıp /data ya gidin.
orada bi dosya ekleyip ismini .cid.info olarak adlandırın.
text editör ile bu dosyayı açın.
semco yazın oraya.
izinleri rw-rw-r-- yaparak kaydedin.
cihazı yeniden başlatın.

bilobilo48

Üye
Hayır bende acıyor tarayicida falan.

sanmıyorum

Aromada neler secmedigini soylermisin hatırlıyosan kullanmak istiyorum ama o sorun oluyo hep
Mecburen QS roma döndüm tekrar bu romda sorun yok heryerden açıyo :)

Aziz04

Aziz04

Üye
Konu çok sessiz iki gündür :)
Nerde bu millet...
@burak1553

İsmail Çolak

Üye
blekota s5 v11 için görev yöneticisi ve menü tuşlarını değiştirebileceğimiz bi yol varmı? (stock yazılımdaki gibi)

yeyu

yeyu

Üye
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.:bilmm

Aziz04

Aziz04

Üye
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.:bilmm
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsun?
Cihazı yeniden root et istersen ve philz touch cwm yükledikten sonra tekrar dene..!
Edit: Bunları yaptıktan sonra halen hata veriyorsa, Rom dosyası hatalı inmiştir. MD5 değerlerini bi kontrol et

• Beğen
Tepkiler: yeyu
yeyu

yeyu

Üye
philz touch 6 yüklü zaten, MD5 değeri hakkında daha fazla bilgi almam mümkün mü ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Rom dosyası hatalı inmiştir.Ayrica root yetkisi olmasa bile CWM den rom yüklemesi yapabilirsin.(root yetkisi olmadan çok cwm yükledim püf nokta devoloper özelliklerden usb hata ayıklama modunu açmak)

yeyu

yeyu

Üye
hatalı inmiş diyeceğim ama note4 romu da indirdim o da olmadı :/

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim sen bi boeffla kernel yükle.(megawipe yaptıktan sonra.) 6.4 veya 7.4 farketmez

kernel yukledikten sonra istediğin romu yükle.

Üst Alt