Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
uzman47

uzman47

Üye
yükledim ilk sıkıntı wifiden bağlanamadım. dns sorunu verdi. dns ayarlarını static yaptım düzelttim. ama önce böyle bişey yapmamıştı hiçbir romda. acaba neden?
Arama yaptiktan sonra son uygulamalarda incallui acik kaliyor mu

The Pancar

The Pancar

Üye
Bu roma ne kadar cok ilgi varmış arkadaş

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
incallui açık kalması ne demek? bilmiyorum ama ne demek olduğunu açıklarsan dener söylerim

uzman47

uzman47

Üye
incallui açık kalması ne demek? bilmiyorum ama ne demek olduğunu açıklarsan dener söylerim
Normal arama yaptiktan sonra orta tusa uzun basinca acik kalan uygulamalari sonlandirmak icin girdigimiz yerde ram kisminda incallui acik kaliyor mu

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
uzman ben arama yapınca orta tuşa bastığımda küçük bir pencerede aramayı gösteriyor. başka bişi olmuyor. ya yapamadım ya da ben de olmuyor

uzman47

uzman47

Üye
Goruntu atarmisin
O yerdeyken sol alt kosede bulunan yere bas

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
Kendimi geri zekali gibi hissettim resim eklemeyi bulamadim

uzman47

uzman47

Üye
Herhangi bir arama yap sonra kapat daha sonra Orta tusa bastiginda kucuk resim cikiyor dedin ya ordayken sol altta dilimli daire butonu var ona basican ;)

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
yok onu demıyorum ekran goruntusunu falan aldım da sıteye ekleyemedım :)

uzman47

uzman47

Üye
Anladim dedigim seyi denedin mi sonuc ne?

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
dediğin gibi arama yaptım. orta tuşa basıp küçük ekran durumuna geçti. sonra sol alttaki tuşa basınca altta küçük bir resim çıktı. arama yaptığımı gösteren bilgi

uzman47

uzman47

Üye
Goruntu paylasabilmen icin tapatalk indirmen ve ordan baglanman lazim

• Beğen
Tepkiler: mehmetvural33
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
ben bu google appların ne işe yaradığını da bilmiyorum ki :) watsup facebook bikaçta oyun işte :D

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
dediğin gibi arama yaptım. orta tuşa basıp küçük ekran durumuna geçti. sonra sol alttaki tuşa basınca altta küçük bir resim çıktı. arama yaptığımı gösteren bilgi
Incallui yaziyordu dimi

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
hayır yazmıyordu. kişiler yazıyordu ve aradığım numara görünüyordu.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Neyse tesekkur ederim.birara tapatalk indirirsin ordan foto atabilirsin...

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
estafurullah pek de yardımcı olamadım :( ne teşekkürü

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
İnşallah buda sensation rom v8 gibi bir fail olmaz.simdi denemek istiyorum ama düzenimi hiç bozasim gelmiyor :)

boeffla kernelde uzun vadede ram kullanimi nasil arkadaşlar bilgi verin.romdaki en önemli sorun bu.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yav arkadaş v11 kurulsun mu?
kurulu düzeni bozmak da istemiyorum yaa.

serdar431

serdar431

Üye
Arkadaşlar sizden bir ricam var lutfen su nasil bu nasıl diye sormayın herkesin düşüncesi farklıdır bana guzel gelen diger arkadasa guzel gelmez yada biz severiz siz sevmezsiniz. su rom cikti diye paylaşılıyor daha 1 dk gecmeden nasıl diye soru geliyor. yukleyin kendiniz inceleyin romu severseniz kullanirsiniz sevmezseniz yedek alirsiniz geri donersiniz ben oyle yapıyorum. birkac kisi var her yeni cikan romu yukleyip deneyen gerisi nasil rom iyimi diye soru soruyor. herkesin zevki istegi farklıdır kimse alınmasın üstüne sadece bu rom ve konu icin degil 3 senelik android maceramda surekli bunu yasadigim icin söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: tomm, ezezel ve Aziz04

Üst Alt