Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
v11 deneyen görüşleri alalım

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Kardeş genel olarak güzel ama yine müzik çalar takılmaları var bide ışık efekti çok parlak yaa onu nasıl ayarlayacaz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ram şişmesi varmı uzun vadede kullanımda.

Eğer ram şişmesi varsa hiç gerek yok yuklemiyim.

sensation v8 de denedim ondada ram şişmesi vardı elbet bundada 3-4 saat kullanimdan sonra bundada 680-690 ramleri görecez.

Stock QS Final bize farz oldu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aynen kardeşim müzik çalar sorunu beni çıldırtıcak artık yani ne zamn 4.3 geldi bu sorun başladı

uzman47

uzman47

Üye
ram şişmesi varmı uzun vadede kullanımda.

Eğer ram şişmesi varsa hiç gerek yok yuklemiyim.

sensation v8 de denedim ondada ram şişmesi vardı elbet bundada 3-4 saat kullanimdan sonra bundada 680-690 ramleri görecez.

Stock QS Final bize farz oldu
Tapatalk tan goruntu atmak istedigimde yeterli yetkiniz yok diyor nasil yetki alacam bilgin varmi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bende hiç öyle bir sorun oluşmadi ne yalan söylim hiç bilgim yok :)

uzman47

uzman47

Üye
Tapatalk tan goruntu atmak icin atac kismina bastigimda sorun oluyor. Kamera kismindan foto atiyor ama buyuk boyutlu oluyor
aynen kardeşim müzik çalar sorunu beni çıldırtıcak artık yani ne zamn 4.3 geldi bu sorun başladı
Ben v10 kullaniyorum muzik calarda herhangi bir sorun yok kilit ekraninda da muzik calar sorunsuz ;)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Tapatalk tan goruntu atmak icin atac kismina bastigimda sorun oluyor. Kamera kismindan foto atiyor ama buyuk boyutlu oluyor

Ben v10 kullaniyorum muzik calarda herhangi bir sorun yok kilit ekraninda da muzik calar sorunsuz ;)
yok ekran kapalı iken 1 2 sn takılma oluyor arada

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
var tabi daha hızlı ve şarj iyi

• Beğen
Tepkiler: uzman47
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
arkadaşlar ben 10 gün önce yükledim v10u megawipe yaparak kurmuştum. söylediğiniz hiçbir sıkıntıyı yaşamadım. gayet te memnunum. v11 çıkmış şimdi gördüm. yüklesem mi acaba? ne gibi artıları olmuş?

uzman47

uzman47

Üye
Sadece omu ek bir ozellik eklen memis mi?

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
şuan telefondan ota updaterden kontrol ettim indirmeye başladı v11i indirdiğimde direk kurmuş mu olacak yoksa bişey yapmam gerekiyor mu?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaslar v 11in artıları neler ve yüklu gelen kernelemi şarjı iyi yoksa boefla mi ?
bilgilendirirseniz seviniriz :)

parkan

Üye
arkadaslar üzerinde gelen kernel ile 1 saat kadar kullandim ve hiz acisindan sinifta kaldi rehberden atma sorunu bile gitmemis bide boeffla kernel ile deneyecegim

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
parkan ben de suan ındırıyorum yuklemeyeyım mı o zaman?

parkan

Üye
ilk izlenimlerime gore gereksiz bence ama daha boeffla ile denemedim onu soylemeliyim

serdar431

serdar431

Üye
yukleyin arkadaşlar bence boeffla 6.3 ve aziz hocanin ayarlari ile.cok guzel oluyor bana gore

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
serdar aziz hocanın ayarları nedir?

Üst Alt