Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
onurcngzhn34
Üye
v11 deneyen görüşleri alalım
ferhat1905123
Üye
Kardeş genel olarak güzel ama yine müzik çalar takılmaları var bide ışık efekti çok parlak yaa onu nasıl ayarlayacaz
onurcngzhn34
Üye
ram şişmesi varmı uzun vadede kullanımda.
Eğer ram şişmesi varsa hiç gerek yok yuklemiyim.
sensation v8 de denedim ondada ram şişmesi vardı elbet bundada 3-4 saat kullanimdan sonra bundada 680-690 ramleri görecez.
Stock QS Final bize farz oldu
ferhat1905123
Üye
aynen kardeşim müzik çalar sorunu beni çıldırtıcak artık yani ne zamn 4.3 geldi bu sorun başladı
Üstünde gelen kernelimi kullaniyorsun yoksa boeffla(6.3) mi
mehmetvural33
Üye
arkadaşlar ben 10 gün önce yükledim v10u megawipe yaparak kurmuştum. söylediğiniz hiçbir sıkıntıyı yaşamadım. gayet te memnunum. v11 çıkmış şimdi gördüm. yüklesem mi acaba? ne gibi artıları olmuş?
uzman47
Üye
Sadece omu ek bir ozellik eklen memis mi?
mehmetvural33
Üye
şuan telefondan ota updaterden kontrol ettim indirmeye başladı v11i indirdiğimde direk kurmuş mu olacak yoksa bişey yapmam gerekiyor mu?
alemdarsezer
Üye
Arkadaslar v 11in artıları neler ve yüklu gelen kernelemi şarjı iyi yoksa boefla mi ?
bilgilendirirseniz seviniriz
parkan
Üye
arkadaslar üzerinde gelen kernel ile 1 saat kadar kullandim ve hiz acisindan sinifta kaldi rehberden atma sorunu bile gitmemis bide boeffla kernel ile deneyecegim
mehmetvural33
Üye
parkan ben de suan ındırıyorum yuklemeyeyım mı o zaman?
parkan
Üye
ilk izlenimlerime gore gereksiz bence ama daha boeffla ile denemedim onu soylemeliyim
serdar431
Üye
yukleyin arkadaşlar bence boeffla 6.3 ve aziz hocanin ayarlari ile.cok guzel oluyor bana gore