Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
serdar431

serdar431

Üye
Stock rom a geri dönüyor hocam :(

Tekrar indirip deneyeceğim, sonucu yazacağım hocam. Çok sağolun ikinizede
Megawipeden sonra stocka dönmesi imkansız. yuklemeyi install zip diyerekmi yapıyorsun yoksa restoremi ? megawipe yapinca hicbirsey kalmaz hepsi silinir. restore yapiyirsan daha once almis oldugun yedek yüklenir

18_Eren

Üye
Megawipeden sonra stocka dönmesi imkansız. yuklemeyi install zip diyerekmi yapıyorsun yoksa restoremi ? megawipe yapinca hicbirsey kalmaz hepsi silinir. restore yapiyirsan daha once almis oldugun yedek yüklenir
Restore yapıyordum
cwm 6.0.4.7 ile yükleyebilir miyim? Philz şart mı?

uzman47

uzman47

Üye
Restore yapıyordum

Kardesim
Restoreden yapmican megawipeden sonra blekota romu flashlican restoreye girme ok
Philzden yap
Mumkunse yer varsa harici hafizada blekoto rom orda olsun

serdar431

serdar431

Üye
Restore yapıyordum

restoreden rom yuklenmez sadece once almis oldugun yedek geri yuklenir. konuyu okumuyormusunuz. konuyu okumadan anlatımları dikkate almadan yukleme yaparsaniz boyle olur. arkadaslarimiz zahmet cekip ilk sayfaya ayrıntılı sekilde anlatim koyuyorlar okumuyorsunuz sonra hata olunca surasi olmadi burasi olmadi. lutfen biraz dikkatli olalim biz usenmeden konu anlatimi yapıyorsak sizde usenmeden bir zahmet okuyun.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, Aziz04 ve burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
Ne alaka hocam???

serdar431

serdar431

Üye
Ne alaka hocam???
oradaki alaka su hocam megawipe yapiyorum diyor blekota yukluyorum diyor telefonu açıyorum stock roma geri dönüyor diyor o acidan yani. normalde odinle yada yedekle donulebilir. bu arkadas megawipeden sonra yeniden baslatiyorum stock roma.dönüyor dedigi icin dedim yanlis anlasilmasin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
oradaki alaka su hocam megawipe yapiyorum diyor blekota yukluyorum diyor telefonu açıyorum stock roma geri dönüyor diyor o acidan yani. normalde odinle yada yedekle donulebilir. bu arkadas megawipeden sonra yeniden baslatiyorum stock roma.dönüyor dedigi icin dedim yanlis anlasilmasin
Bu durumda o arkadaş ne megawipe yapabilmiş ne de blekota rom yükleyebilmiş. Cihaza kök izni verememiş

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ondan sonra rom çalışmıyor, çok hata alıyorum, yok ram şişiyor.
hep dediğimiz gibi kullanıcı işlemi tam yapmıyor ondan sonra ne varsa roma giydiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: serdar431 ve Aziz04
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaslar nerde kaldı v11 ? :(
neden bu kadar uzun sürüyor ?
xda blekotadan mesaj ....

V11 - Aroma edition (WORK in PROGRESS)
- A new QS base Android 4.4.2 - QS-i9300-KK-FINAL
(NL1) based on GT-N7100XXUFNL1
- Kernels: QS-v6
- Root access - SuperSU version 2.40
- Latest BusyBox
- Fully optimized and tweaked
- RAM optimizations
- System signatures check enabled for system security and
safety
- Improved virtual memory management
- Zipaligned (Improved RAM management)
- Fully de-odexed
- Improved battery life!
- Improved EXT4 performance

:)

zecinal

Üye
Hocam benim pil biraz hızlı gitmeye başladı normal midir ? Düzelir mi ?

Furbey40

Furbey40

Üye
Blekota v11 in video görüntülerini yayınlamış. Yakında romu paylaşır.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Artık gelsin yaa

serdar431

serdar431

Üye
blekota s5 lite v11 yayinlandi

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
v11 i deneyen varsa görüşlerini yazabilir mi ;)

kartal2378

kartal2378

Üye
v11 nasil arkadaslar

wandam_17

wandam_17

Üye
Arkdaslar muzik dinlerken takilmalar oluyor bi cozumu var mi

wandam_17

wandam_17

Üye
Muzikteki takilmalar v10 da mevcut v11 i denemedim halen.ayrica tus kilidi acikken sorun yok kapattiktan sonra takilmalar meydana geliyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Muzikteki takilmalar v10 da mevcut v11 i denemedim halen.ayrica tus kilidi acikken sorun yok kapattiktan sonra takilmalar meydana geliyor
aynen aynı sorunu bende yaşıyorum bi çözemedim valla

wandam_17

wandam_17

Üye

Üst Alt