Sol dokunmatik tuşa basınca arka planda çalışan uygulamalar açılsın mı istiyorsun?aziz04 hocam dn4 romda blekota gibi home tusunu menu tusjna alablir miyiz yardim olablir misin? yada xda da vs gözüne çarpan var mi?
evet hocam aynen..yani blekotadaki sol dokunmatik menu tusunun aynisini..basınca son uyg.acilsin uzun basınca sayfadaki menuler..bliyosun..Sol dokunmatik tuşa basınca arka planda çalışan uygulamalar açılsın mı istiyorsun?
Tam olarak anlamadım
Kardes kurulumu yapabildin mi
@18_Eren kurulumu yaptin mi sana soruyorum?
Kardes oncelikle philz touch 6.54 recovery versiyonunu cwm den flasladinmi yani recovery moduna girdiginde philz touch cikmasi lazim eger cikiyorsa harici hafiza kartinda megawipe zipi ve kuracagin romun zip dosyasi mevcutsa recovery moda aldiktan sonra install zip from sd card 1 tikliyon orda megawipe zipini flasliyon islemin bitmesini bekle 5-6 sn kadar sonra yine ayni yerden sd card1 den rom dosyasinin zipini flasliyon ondan sonra kurulumu yaparken aroma yani kurulmasini istedigin uygulamalar cikiyor oradan istediklerini seciyon s5 task manager ve samsung uygulamarina tik koy bence ayrica 5x4 olarak kur romu biraz zaman alabilir kurulum bitirmesini bekle.Yok abi kurulumu yapamadım. Root yaptım telefonu her şey hazır. Romu ralan her şeyi indirdim ama nasıl kuracağımı bilmiyorum.
Kardes oncelikle philz touch 6.54 recovery versiyonunu cwm den flasladinmi yani recovery moduna girdiginde philz touch cikmasi lazim eger cikiyorsa harici hafiza kartinda megawipe zipi ve kuracagin romun zip dosyasi mevcutsa recovery moda aldiktan sonra install zip from sd card 1 tikliyon orda megawipe zipini flasliyon islemin bitmesini bekle 5-6 sn kadar sonra yine ayni yerden sd card1 den rom dosyasinin zipini flasliyon ondan sonra kurulumu yaparken aroma yani kurulmasini istedigin uygulamalar cikiyor oradan istediklerini seciyon s5 task manager ve samsung uygulamarina tik koy bence ayrica 5x4 olarak kur romu biraz zaman alabilir kurulum bitirmesini bekle.
Cihaza kök izni ver Root'laabi dediklerinin hepsini harfiyen yaptım ama philz touch 6.54 değil 6.48.4 ile yaptım, bir şey fark eder mi?
birde böyle s5 task manager, samsung uygulamaları falan yok. Blekota romu nu yükle diyorum , yes diyorum. İnstallion aborted gibi bir şey yazıyor.
kusura bakmayın bayağı yordum sizleri ama kök iznini nereden vereyim?Cihaza kök izni ver Root'la
kök izninden kastınız root ise teelefon rootluCihaza kök izni ver Root'la
Kardes peki cihazin rootlu ise supersu programi yuklenmis olmasi lazim eger vsrsa google playa gir supersu programini guncellemen gerekiyorkusura bakmayın bayağı yordum sizleri ama kök iznini nereden vereyim?
kök izninden kastınız root ise teelefon rootlu
Ayrica kurulmdan once megawipe yap komle temizlik yapiyorKardes peki cihazin rootlu ise supersu programi yuklenmis olmasi lazim eger vsrsa google playa gir supersu programini guncellemen gerekiyor
yaptım zaten abi , yapmadığım şey kalmadı. Supersu programı da güncel, megawipe de yaptım.Kardes peki cihazin rootlu ise supersu programi yuklenmis olmasi lazim eger vsrsa google playa gir supersu programini guncellemen gerekiyor
Ayrica kurulmdan once megawipe yap komle temizlik yapiyor
6.48.4 dogru guncel olan bu ben aceleyle yazmistim yanlis olmus
Peki indirdigin rom dosyasi md5 mi zip uzantilimi zip olmasi lazim..
kardesim rom dosyasi eksik yada hatali inmiş o yuzden yapiyor benimde basima geldi. tekrar indir romuZip uzantılı olarak teelefona attım. Yüklüyor ama yine orijinal samsung menüsü geliyor. Saat 23 gibi video çekeceğim hocam, belki sorunu çözebiliriz.
Bu arada ben wipe cache partition yapmıyorum, ondan olabilir mi?
Kardes megawipe hepsini yapiyor zaten orjinal samsung menusu derken anlamadim.Zip uzantılı olarak teelefona attım. Yüklüyor ama yine orijinal samsung menüsü geliyor. Saat 23 gibi video çekeceğim hocam, belki sorunu çözebiliriz.
Rom dosyasını tekrar indirdin miZip uzantılı olarak teelefona attım. Yüklüyor ama yine orijinal samsung menüsü geliyor. Saat 23 gibi video çekeceğim hocam, belki sorunu çözebiliriz.
Romu nereden yüklediğin farketmezRom dosyasi harici hafizada olacak tefon hafizasinda olmucak
Dogrudur oncesinde megawipe yaptigi icin ne varsa siliniyor ya arkadas bide yukluyom yine stock oluyor diyor acaba ondanmidirRomu nereden yüklediğin farketmez
Telefon rootluysa dosya yanlış inmiştir hiç wipe yapmadan rom kursan bile yine telefon açılır sadece hatalar oluşabilirDogrudur oncesinde megawipe yaptigi icin ne varsa siliniyor ya arkadas bide yukluyom yine stock oluyor diyor acaba ondanmidir![]()
Dogrudur oncesinde megawipe yaptigi icin ne varsa siliniyor ya arkadas bide yukluyom yine stock oluyor diyor acaba ondanmidir![]()

Rom dosyasını tekrar indirdin mi