Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
nediyelimyani
Üye
anlık rahatlatır o tarz programlar.
sonrası daha da beter.
ram i rahatlatmak için kurduğunuz o programlar, devamlı ramde durdukları için fazladan yer çalarlar.
gereksiz
birpesimist38
Üye
blekota v10 ısınma sorunu yaşayan varmi?sanki braz fazla ısınıyor gibi?
mcnpl4
Üye
ben sizin yerinizde olsam 4.1.2 yada cm11-12 kurardim. benim tercihim guncel oldugu icin cm12 oldu. orjinal 4.1.2 romu 4.3 ve 4.4 romlarindan daha iyi bana kalirsa. cektiginiz cileye degmez
anlık rahatlatır o tarz programlar.
sonrası daha da beter.
ram i rahatlatmak için kurduğunuz o programlar, devamlı ramde durdukları için fazladan yer çalarlar.
gereksiz
Ben s2 kullaniyordum s3 e yeni gectlm ilk attigim romda bu. s2 de kullanmadigim rom kernel kalmadi. Bu rom gayet güzel ama stabil degil ben s2 de hic rami % 95 lerde gormemistim ama bu romda s3 de gordum bu yuzden oyunlarda atmalar oluyor. Batarya omrune dicek yok tabi. Baska roma gecicem yada odinden stock yapicam varmi rom tavsiyesi olan.
Arkadaşlar belki yeri değil ama bu clean master Battery doctor gibi uygulamalar telefonu daha çok sisiriyo batartayi su gibi emiyo sanki farkeden var mi?
Sen son uygulamalara girdiginde ust barda etkin uyg.-yuklenen -ram- varsayilan uyg.-kayit yeri -yardim.ikonlari cikiyor mu yoksa sadece rami gosteren penceremi aciliyor.
bytllh
Üye
v9 daha stabil gibi geldi bana. v10 u kullanan arkadaşlar v9 a göre farklar varmı?
v10 kurmuştum snra sevmedim tekrar v9 a döndm ben
Sen son uygulamalara girdiginde ust barda etkin uyg.-yuklenen -ram- varsayilan uyg.-kayit yeri -yardim.ikonlari cikiyor mu yoksa sadece rami gosteren penceremi aciliyor.