Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
@Nextman adminimize bi çay ısmarlayalım
Yok hocam farkındaysan isim paylaşımdan mümkün oldukça uzak duruyoruz.
İnan benim amacım birazda konuyu güncel tutmak...
Nextman
Emekli Yönetici
Sağol @aziz04
burak1553
Üye
Konu Sahibi
Rom konularında rekor 132 bin küsur
Bakalım bu konu kaç olacak?
Nextman
Emekli Yönetici
Sohbet fazla olmasın da sonra şikayet geliyor haklı olarak sorulan sorular gerilerde kalıyor.
ferhat1905123
Üye
@aziz04 aziz kardeşim v3.3 te kilit ekranında hava durumu gözükmyor bide hava durumu widgetinin yazıları kalın onları bi düzenlersen bide Incull varya oda qs kitkat romunda açık kalıyor onada bi baksan
alemdarsezer
Üye
@aziz04 kardeşim senin rom ne zaman hazır olur? bu romdaki gibi 5x5 tochwiz li olursa güzel olur
evet hava widgetini bende sevmedim dun konuda paylasmistim ustundekini silip onu flasliyorum. tum adimlar aklimda degil ama.ultra guc tasarrufu istiyorsan ilk baslarda hard modification ve lite modification var hard olani secersen tum özellikler gelir.
Tw 5x5 te çok geç yükleniyor yaw yine geceye kalırsa elektirik gidecek saat 2 de kesinti yapıyorlar çalışma var galiba
Neyse o saate kalmaz diye umuyorum
Tw 5x5 te çok geç yükleniyor yaw yine geceye kalırsa elektirik gidecek saat 2 de kesinti yapıyorlar çalışma var galiba
Neyse o saate kalmaz diye umuyorum
Kamera hiç bir romda s5 gibi olmaz
Upsm ultra güç tasarrufu modu şarjın az olduğunda kullanmak için
Ota updaterde telefona strock romdaki gibi küçük güncellemeler gelmesi
Kamera hiç bir romda s5 gibi olmaz
Upsm ultra güç tasarrufu modu şarjın az olduğunda kullanmak için
Ota updaterde telefona strock romdaki gibi küçük güncellemeler gelmesi