Ham olanı bu işte ekleme yaptıkça rom hata vermeye başlıyorQS-kitkat adamlar sanki s3 stock 4.4.2 üretmişler bu kadar mı sorunsuz bir rom olur yaa
dert ettiğine bak sana bişey olmasın sen bizim rom ustamızsın elbet emeğin zayi edilmez v9 kullanıyom diğerleri hiç hoşuma gittmediBlekota gittikçe zıvanadan çıkıyor.
Bi insan bir işi yaptıkça tecrübe kazanır, bu adam gittikçe bildiğinide unutuyor sanırım
v10 hakikaten çok kötü en stabil olan versiyon v7'dir. Gerisi hikayedir...

bende qs i9300 kk 3.3 kullaniyorun gercekten super rom olmus. ultra guc tasarrufu var aroma secenegine koymus ilk baslarda lite modification ve hard modification fibi 2 secenek var lite olan bos hard olani secerseniz ultra guc tasarrufuda gelir. QS gercekten guzel rom yapıyor.sağol kardeşim bende s3 değiştirmeyi düşünüyordum taki bu özel custom romları görene dekgüncel olan o ama o son çıkanda ultra güç tassaruf modu falan yok ben v3.2 NJ1 kullanıyorum
Sen nasıl kurdun sırasıyla anlatırmısın kardeşim bide şey yok kilit ekranında hava durumu göstermiyor ama benim kullandığım 3.2 de gösteriyorbende qs i9300 kk 3.3 kullaniyorun gercekten super rom olmus. ultra guc tasarrufu var aroma secenegine koymus ilk baslarda lite modification ve hard modification fibi 2 secenek var lite olan bos hard olani secerseniz ultra guc tasarrufuda gelir. QS gercekten guzel rom yapıyor.
Yok abicim ne kızması adminler kızmadığı sürece sorun yokRomu şimdi kurup denedim on numara
Ama gereksiz bir sürü şey var
Bi el atayım ben aromayı sadeleştireyim biraz bizim anladığımız dilden tarzdan olsun
@1553 kızmıyorsun demi kardeşim konuyu güncel tutmaya çalışıyoruz![]()