Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aynen çare sensin kardeşim yeni romunu bekliyoruz :D

Aziz04

Aziz04

Üye
Dün upload ettim elektirik gitti
şimdi tekrar yüklüyorum bitince linki imzama eklerim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim hiç kasma falan yok demi blekota ki gibi

Aziz04

Aziz04

Üye
Hiç kasma ve bug yok on numara oldu.
En iyisi siz kullanıp görün nasıl olmuş

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
peki alt yapıyı nerden aldın QS-kitkat-kk dan mı
ben şahsen onu kullanıyorum hiç bir sorunu yok s5 blekota s5 birebir aynı görünüş olarak

Aziz04

Aziz04

Üye
Dn4 romu port ettim türk usulu bizlere göre uyarladım
Adamlar kendilerine göre rom yapıyor
Neyse kurulumdan sonra özellikle klon imei cihaz kullananlar modem ve kernel derdinden kurtuldunuz
Direkt şebekeniz gelir extra yapmanız gereken birşey yok

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim senden bişey rica etsem ben şuanda QS-kitkat-KK romunu kullanıyorum çok stabil şarj süresi 6 saat ekran süresi aldım sende alt yapında bu romu kullansan on numara yapımcı olursun :)

Aziz04

Aziz04

Üye
Onu portlamak için uzun bir zaman gerekiyor inan benim o kadar vaktim olmuyor.
Birde eskiden s3 kullanıyordum heves vardı şimdi note 4'e geçtim istediğim görseli yakaladım.
Ben bu dn4 romu sizler için hazırladım s3 cihazımda var ama stock kullanıyorum.
Yinede bi bakayım bir ara vaktim olursa sizler için elimden geleni yaparım
Ayrıca uzun zamandır takip etmiyorum şuan güncel qs hangisi?

tmm indirip bakıyorum

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sağol kardeşim bende s3 değiştirmeyi düşünüyordum taki bu özel custom romları görene dek :D güncel olan o ama o son çıkanda ultra güç tassaruf modu falan yok ben v3.2 NJ1 kullanıyorum

Aziz04

Aziz04

Üye
Ultra güç modu eklenir sorun değil

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
QS-kitkat adamlar sanki s3 stock 4.4.2 üretmişler bu kadar mı sorunsuz bir rom olur yaa
hmm o zamn iyi ama şöyle bişey var en son çıkanda hiç kasma yaşamadım ama şuan kullandığım 3.2 de arada bir kasmalar yaşamaktayım

Aziz04

Aziz04

Üye
QS-kitkat adamlar sanki s3 stock 4.4.2 üretmişler bu kadar mı sorunsuz bir rom olur yaa
Ham olanı bu işte ekleme yaptıkça rom hata vermeye başlıyor
Eklenen her yeni özellikte romu test etmen gerekir. Bu da çok uzun iş...
Yapımcılar bu kadar ilgilenemiyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm anladım kardeşim ama şu var sizlerin sayasinde s ayakta kalmaya devam ediyor hala bende LG g3 almayı düşünüyordu ama s3 beni 1 sene daha götürür
aziz kardeşim bide ben yeni batarya aldım ilk 5 saat şart ettim daha sonra arkadaşım kapalı bir şekilde 12 saat şaj et dedi sence doğrumu yaptım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve nediyelimyani
Aziz04

Aziz04

Üye
İlk kullanımda 8 saat şarj etmeniz yeterlidir.
Sağlıklı sonuçlar almak için sürekli yapamasanız bile bazen şarjın tamamını tüketip yani cihaz kapansın öyle şarj edin.
Birde mümkünse kapalı şarj edin..!

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm diyorsun ki yani arada şarjını bitir kapalı şarj et diyorsun 5 saat şarj etmiştim ondan sonra qs romuyla 6saaat ekran süresi aldım
ama sonra bu sonucu bi daha alamadım bataryamı geçen hafta almıştım

helppo

helppo

Üye
Blekota gittikçe zıvanadan çıkıyor.
Bi insan bir işi yaptıkça tecrübe kazanır, bu adam gittikçe bildiğinide unutuyor sanırım
v10 hakikaten çok kötü en stabil olan versiyon v7'dir. Gerisi hikayedir...
dert ettiğine bak sana bişey olmasın sen bizim rom ustamızsın elbet emeğin zayi edilmez v9 kullanıyom diğerleri hiç hoşuma gittmedi :alkis:close_tema::ah

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
sağol kardeşim bende s3 değiştirmeyi düşünüyordum taki bu özel custom romları görene dek :D güncel olan o ama o son çıkanda ultra güç tassaruf modu falan yok ben v3.2 NJ1 kullanıyorum
bende qs i9300 kk 3.3 kullaniyorun gercekten super rom olmus. ultra guc tasarrufu var aroma secenegine koymus ilk baslarda lite modification ve hard modification fibi 2 secenek var lite olan bos hard olani secerseniz ultra guc tasarrufuda gelir. QS gercekten guzel rom yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
nasıl yani kardeş kurarken neyi seçicem bide 3.3 de hava wifgetinin yazıları çok büyük
bende qs i9300 kk 3.3 kullaniyorun gercekten super rom olmus. ultra guc tasarrufu var aroma secenegine koymus ilk baslarda lite modification ve hard modification fibi 2 secenek var lite olan bos hard olani secerseniz ultra guc tasarrufuda gelir. QS gercekten guzel rom yapıyor.
Sen nasıl kurdun sırasıyla anlatırmısın kardeşim bide şey yok kilit ekranında hava durumu göstermiyor ama benim kullandığım 3.2 de gösteriyor

Aziz04

Aziz04

Üye
Romu şimdi kurup denedim on numara
Ama gereksiz bir sürü şey var
Bi el atayım ben aromayı sadeleştireyim biraz bizim anladığımız dilden tarzdan olsun :)
@1553 kızmıyorsun demi kardeşim konuyu güncel tutmaya çalışıyoruz :op:

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Romu şimdi kurup denedim on numara
Ama gereksiz bir sürü şey var
Bi el atayım ben aromayı sadeleştireyim biraz bizim anladığımız dilden tarzdan olsun :)
@1553 kızmıyorsun demi kardeşim konuyu güncel tutmaya çalışıyoruz :op:
Yok abicim ne kızması adminler kızmadığı sürece sorun yok ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05

Üst Alt