Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
serdar431

serdar431

Üye
Aga bu blekota bu kadar iyimi ya gerci begenmeyende cok
Cm kullanin
Aosp kullanin
Parandroid kullanin
Pc-man rom var
Daha sayamadigim baya rom var
sen o saydiklarini kullandinmi ?
tüm o romlari kullan sonra blekota kullan aradaki farki kendin görürsün. CM tabanli romlarin 100 liralik cin telefonlarindan farkı yok. ama blekota hem ozellik hem gorsellik bakımından ber türlü gecer o romlari. cm nin sadece hizi var baska birsey yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm, helppo ve nediyelimyani

frkanyldz

frkanyldz

Üye
sensation s5 rom var tavsiye edermisin...ben göremedim ama sfinderi quick connecti...

serdar431

serdar431

Üye
sensation s5 rom var tavsiye edermisin...ben göremedim ama sfinderi quick connecti...
s5 sensation da güzel hemen hemen blekota ile benzer ama gordugum tek fark sensationda sarj daha hizli bitiyor blekota sarj acisindan cok guzel

frkanyldz

frkanyldz

Üye
smemo gibi samsung uygulamalarını yukleme sirasinda secebilirsin ve tabiki quick connect ve s finderide secebilirsin onlar yok degil yapimci kullanicinin secimine birakmis. s5 kamerasi olamaz cunku bu rom note 2 den port ediliyor s5 den degil. s5 le s3 donanımlari tamamen farkli ama note2 ile hemen hemen ayni.
ama sensetion s5 rom v5 te vardi s5 kamerasi kamera modlari falan hepsi mevcuttu...
s5 sensation da güzel hemen hemen blekota ile benzer ama gordugum tek fark sensationda sarj daha hizli bitiyor blekota sarj acisindan cok guzel
sensation s5 e boeffla kernel ve greenifire kurdugundan sarja hicmi etkisi olmuo

serdar431

serdar431

Üye
ama sensetion s5 rom v5 te vardi s5 kamerasi kamera modlari falan hepsi mevcuttu...

sensation s5 e boeffla kernel ve greenifire kurdugundan sarja hicmi etkisi olmuo
s5 kamerasi var ama calismiyor mecbur s3 kamerasina geri donuyorsun olmaz olamaz s5 kamerasi. sarja etkisi oluyor ama dedigim gibi blekota gibi degil

serdar431

serdar431

Üye

s5 kamerasi var ama calismiyor mecbur s3 kamerasina geri donuyorsun olmaz olamaz s5 kamerasi. sarja etkisi oluyor ama dedigim gibi blekota gibi degil

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Antutu puanı :)

frkanyldz

frkanyldz

Üye
tesekkurler ozmn bosuna rom atmakla ugrasmiyim blekota iimis # ama su telefonu kapatipta sarja takinca telefonun kendiliginden acilma sorunu ne olacak acaba v9.1 gelirmi yakinda...

Antutu puanı :)
foto nasil paylasilio forumda

serdar431

serdar431

Üye
tesekkurler ozmn bosuna rom atmakla ugrasmiyim blekota iimis # ama su telefonu kapatipta sarja takinca telefonun kendiliginden acilma sorunu ne olacak acaba v9.1 gelirmi yakinda...
o telefonun acilmasi custom romlarin hepsinde mevcut onun bir çözümü yok ve galiba guvenlik icinmis telefonun brick olmasini onlemek icin

Anil-D

Anil-D

Üye
telefonu note 4 olarakmi gosteriyorsun

byAndroid

byAndroid

Üye
sen o saydiklarini kullandinmi ?
tüm o romlari kullan sonra blekota kullan aradaki farki kendin görürsün. CM tabanli romlarin 100 liralik cin telefonlarindan farkı yok. ama blekota hem ozellik hem gorsellik bakımından ber türlü gecer o romlari. cm nin sadece hizi var baska birsey yok
S3 kullanmiyorum galaxy s kullaniyorum cihazda 6-8 aydir cm 11 yuklu ve cihaz akiyor o yuzden dedim cm candir birkere

helppo

helppo

Üye
peki arkadaşlar o kadar rom denediniz acaba s3 için htc romunu hiç deneyen oldumu

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
morki05

morki05

Üye
V10 da bitmek üzereymiş az daha zaman var diyor şu an kamera hatası varmış bugün yarın ...

• Beğen
ishak12

ishak12

Üye
vay v10 he,su lg deki sanal butonlarda sisteme bi portlansa tam olacak vallahi,kendim ekliyorum ama cevirici ekraninda ve duvar kağıdı ayarlama ekranında üstte kaldığı için sıkıntı oluyor.bi de optik okuyucuda sıkıntı vardı.ama tek eksiği sanal button,diğer herşey olağanüstü güzel

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@morki05
senden haber bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
S5 mini alpha v6.1 rom çıktı konuyu güncelledim

• Beğen
frkanyldz

frkanyldz

Üye
S5 mini alpha v6.1 rom çıktı konuyu güncelledim
kardeş v6,1 çok güzel druyor ama bide sürümü 4.4.4 degilde 4.4.2 olsa tam olacak bee çünkü simple gibi programlar çalışmıoda 4.4.4 sürümünde
V10 da bitmek üzereymiş az daha zaman var diyor şu an kamera hatası varmış bugün yarın ...
inşallah sürüm yine 4.4.2 olarak kalır 4.4.4 te simple çalışmıo

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@1553
nedir ne değildir anlatabilir misin?

Üst Alt