Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
morki05

morki05

Üye
Dostum kies programı derken ne yapmam gerekiyor şimdi? Bu konularda acemiyim zar zor bu romu yapmıştım. Anlayabileceğim şekilde anlatır mısın? :)
Bu konuyu dağıtma istersen forum da çok detaylı anlatım var biraz araştırma yapsan iyi olur

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve nediyelimyani

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bugün bir sorun oldu telefonda görüntü kaymaları yaşadım kapatım yeniden açtım düzeldi ama tam pin kodunu girerken tel dondu ve kendini yeniden başlattı şuan sorun yok acaba sorun mu var yoksa arada öyle yapabilirmi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bugün bir sorun oldu telefonda görüntü kaymaları yaşadım kapatım yeniden açtım düzeldi ama tam pin kodunu girerken tel dondu ve kendini yeniden başlattı şuan sorun yok acaba sorun mu var yoksa arada öyle yapabilirmi
Temiz kurulum yapmadıysan olabilir

tdd46

tdd46

Üye
Gerçekte 3850 Mah değil tabi ki ama yine de iyi bi sonuç almissiniz. Ben orjinal batarya yla 2.30 saati artık göremiyorum. Orjinal diye ebay den bi batarya aldım o da aynı. Bu batarya nin linkini verir misiniz?
15 dolardı 10 dolara düşürmüşler. Ben alalı bir buçuk hafta oldu bir aydan fazla sürüyor gelmesi ama adam güvenilir. Çok satış yapmış. Be telefonu satacam bu ara istersen 15 tl ye verebilirim ist da bulunuyorsan

samikayhan

Üye
Sağlam link nerdedir link atar mısınız ilk defa deneyeceğim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Linkler düzeltildi

alperen262014

alperen262014

Üye
Beyler sahibindende marka iletişim var replika telefonlar satiyo s5 car 210 tl videosuda çekilmiş alsammi ?

alperen262014

alperen262014

Üye
Replika telefon illaki alacağim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Batarya orjinal batarya ile ayni boyutta bana 5 dolara geldi orjinal batarya ne kadar veriyor benim eski batarya maksimum 2.30 du
Ayni boyutta olmasi imkansiz fiyati iyiymis ama o kadar mah olcagina inanmiyorum bataryanin orjianlde o kadar az vermez o bataryada olmus demek ki

tdd46

tdd46

Üye
Ayni boyutta olmasi imkansiz fiyati iyiymis ama o kadar mah olcagina inanmiyorum bataryanin orjianlde o kadar az vermez o bataryada olmus demek ki
Ben memnunum bugün sabah 9 da sarjdan çıkardım. 1.40 dakika ekran süresi 47 dakika konuşma süresinden sonra şimdi yüzde 40 şarjım kalmış. Eski bataryamdam sonra çok memnunum

marcoloji

Üye
Merhaba arkadaşlar,
"Blekota S5 Lite V9" S3 telefonuma kurdum. Boeffla kerneli de kurdum. Kamera çalışmıyor. Bunun için stock kerneli kurup kamerayı çalıştırıp tekrar boeffla kurmamız gerekiyormuş; ama ben hangi stock kerneli kuracağımı bilemedim :( Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar...

kartal2378

kartal2378

Üye
Merhaba arkadaşlar,
"Blekota S5 Lite V9" S3 telefonuma kurdum. Boeffla kerneli de kurdum. Kamera çalışmıyor. Bunun için stock kerneli kurup kamerayı çalıştırıp tekrar boeffla kurmamız gerekiyormuş; ama ben hangi stock kerneli kuracağımı bilemedim :( Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar...
Xda sitesinde blekota nin sayfasinda ilk sayfada link var stock kernelin dostum

• Beğen
Tepkiler: marcoloji
kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar bu roma uygun denediginiz xposed modullerinin ismini ve ne ise yaradigini paylasabilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: marcoloji

CINZANO

Üye
Donmalar oldu,çogu kez klavye çok geç geldi,hatta arama geldiğinde ekran simsiyah bişey yapamıyorsunda...Fazla kullanmadım orjinal roma döndüm

erdal0037

Üye
Temiz kurulum yapınca sorun cikmiyor ben kullaniyorum gayet stabıl

marcoloji

Üye
Xda sitesinde blekota nin sayfasinda ilk sayfada link var stock kernelin dostum

Cevabınız için teşekkür ediyorum.. Deneyip sonucu yazarım. Bu arada kamera dışında rom gerçekten çok stabil görünüyor şu ana kadar; ama bakalım...

EKLEME: Çok teşekkür ederim "kartal2378" kardeşim işe yaradı. Allah razı olsun. Hayırlı forumlar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378

Üst Alt