baze kurulum sırasında seçilen eklentilerden olabiliyorSu anda 8.1 versiyonu yuklu nve gayet normal bi sekilde calisiyo benim anlamadigim konu su 8.1 i kuruyorum normal 9.0 i kuruyorum acilmiyo logoda kaliyo yuklemede sorun yok hata yok ama sistem yok acilniyo
3850 mah ile 3:50 dk ekran suresi verdiyse cok az gercektenAlıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda
Batarya orjinal batarya ile ayni boyutta bana 5 dolara geldi orjinal batarya ne kadar veriyor benim eski batarya maksimum 2.30 du3850 mah ile 3:50 dk ekran suresi verdiyse cok az gercekten
Orjinal batarya 4 bucuk zorlarsam yani herseyi kisarsam 5 saate yakin veriyor,ama normal kullanimda 4 saat aliyorum,wifi hemen hemen hep acik, mobil internette daha az gidiyor ama 3 3 bucuk saat ekran suresi aliyorum,hattim avea,turkcell olsa daha fazla alirim eminimkiBatarya orjinal batarya ile ayni boyutta bana 5 dolara geldi orjinal batarya ne kadar veriyor benim eski batarya maksimum 2.30 du
tamam hepsini geçtimde bu s voice ve wifi acilipta sinyal almama ve baģlanmama durumu ne olacak yaa bi yardim edin ayrica hipermax s5 v9 rom kurdum çok stabil ve cok az ram yiyo 400 mb kullanio ama yine wifi sorunu devam edio stok 4.3 roma geçmeyi düşünüuorum....animasyon için S5.zip dosyası var önceki sayfalarda.
onu yükleyip flashlayın
açılış düzelir.
bu rom sadece s3 için geçerlidirnote 2 ye yüklesem kalemle ilgili ve s note ile ilgili sorun çıkarmı. yada note 4 için tam türkçe sorunsuz stabil rom varmı veya ne zaman çıkacak çünkü suan note 4 rom yuklu çok ingilizce yaa birsey ayarlayacagımda tıkanıp kalıyorum
bende aynı şartlar altında aldım bu süreyi mobil internet kullanıyorum ekran ışığı otomatik de ve orta seviyede. Duvar kağıdım da renkliHa birde ben guc tasarrufunda degil 1400 mhz de bu sureleri aliyorum