Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ss06

ss06

Üye
Su anda 8.1 versiyonu yuklu nve gayet normal bi sekilde calisiyo benim anlamadigim konu su 8.1 i kuruyorum normal 9.0 i kuruyorum acilmiyo logoda kaliyo yuklemede sorun yok hata yok ama sistem yok acilniyo

tdd46

tdd46

Üye
Su anda 8.1 versiyonu yuklu nve gayet normal bi sekilde calisiyo benim anlamadigim konu su 8.1 i kuruyorum normal 9.0 i kuruyorum acilmiyo logoda kaliyo yuklemede sorun yok hata yok ama sistem yok acilniyo
baze kurulum sırasında seçilen eklentilerden olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: ss06

xxsatoxx

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Romu atmadan önce wifi de bir sıkıntı yoktu ama romu attıktan sonra wifi leri bulmasına rağmen bağlanmıyor ? Yardımlarınızı bekliyorum.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar telefonla görüştükten sonra etkin uygulamalara girdiğimde telefon uygulaması açık kalıyor son diyorum öyle kapanıyor bunun bir çözümü var mı acaba

tdd46

tdd46

Üye
Alıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda

byAndroid

byAndroid

Üye
Alıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda
3850 mah ile 3:50 dk ekran suresi verdiyse cok az gercekten

tdd46

tdd46

Üye
3850 mah ile 3:50 dk ekran suresi verdiyse cok az gercekten
Batarya orjinal batarya ile ayni boyutta bana 5 dolara geldi orjinal batarya ne kadar veriyor benim eski batarya maksimum 2.30 du

kartal2378

kartal2378

Üye
Batarya orjinal batarya ile ayni boyutta bana 5 dolara geldi orjinal batarya ne kadar veriyor benim eski batarya maksimum 2.30 du
Orjinal batarya 4 bucuk zorlarsam yani herseyi kisarsam 5 saate yakin veriyor,ama normal kullanimda 4 saat aliyorum,wifi hemen hemen hep acik, mobil internette daha az gidiyor ama 3 3 bucuk saat ekran suresi aliyorum,hattim avea,turkcell olsa daha fazla alirim eminimki

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
kartal2378

kartal2378

Üye
Ha birde ben guc tasarrufunda degil 1400 mhz de bu sureleri aliyorum

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

funny_halil

Üye
After flashing, for better performance go to Settings - Power saving - Power saving mode, turn it ON, go to Restrict performance and uncheck all options if they are on. It will turn Power saving off
hocalar burada tam olarak ne demek istiyor ????

jetmatikmmr

Üye
note 2 ye yüklesem kalemle ilgili ve s note ile ilgili sorun çıkarmı. yada note 4 için tam türkçe sorunsuz stabil rom varmı veya ne zaman çıkacak çünkü suan note 4 rom yuklu çok ingilizce yaa birsey ayarlayacagımda tıkanıp kalıyorum

frkanyldz

frkanyldz

Üye
animasyon için S5.zip dosyası var önceki sayfalarda.
onu yükleyip flashlayın
açılış düzelir.
tamam hepsini geçtimde bu s voice ve wifi acilipta sinyal almama ve baģlanmama durumu ne olacak yaa bi yardim edin ayrica hipermax s5 v9 rom kurdum çok stabil ve cok az ram yiyo 400 mb kullanio ama yine wifi sorunu devam edio stok 4.3 roma geçmeyi düşünüuorum....

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
wifi da sorun yok bende.
buluyor ve bağlanıyor.
s voice kullanmıyorum.
boşuna ram çalıyor.

tdd46

tdd46

Üye
note 2 ye yüklesem kalemle ilgili ve s note ile ilgili sorun çıkarmı. yada note 4 için tam türkçe sorunsuz stabil rom varmı veya ne zaman çıkacak çünkü suan note 4 rom yuklu çok ingilizce yaa birsey ayarlayacagımda tıkanıp kalıyorum
bu rom sadece s3 için geçerlidir ;)
Ha birde ben guc tasarrufunda degil 1400 mhz de bu sureleri aliyorum
bende aynı şartlar altında aldım bu süreyi mobil internet kullanıyorum ekran ışığı otomatik de ve orta seviyede. Duvar kağıdım da renkli

xxsatoxx

Üye
Tekrardan mı rom atsam wifi sorunum hala devam ediyor tek sıkıntım wifi diğer söylenen şeyler çalışıyor. Araştırdım baya ama ne yaptıysam düzeltemedim bilen birinin yardımına ihtiyacım var.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ilk sayfada modem için var.
onları denedin mi???

bahadırgs

Üye
Arkadaslar v8.1+boeffla kernel sorunsuzdu, dün v9+boeffla kernel yükledim fakat telefon aşırı donuyor ve menüdeyken veya tarayıcıda sürekli ana ekrana atıyor.Romu üç kez kurmama rağmen sürekli aynı hatayı alıyorum.Sorunun ne olduğu hakkında fikri olan varmı?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar telefonla görüştükten sonra etkin uygulamalara girdiğimde telefon uygulaması açık kalıyor son diyorum öyle kapanıyor bunun bir çözümü var mı acaba
INCALLUI uygulamanın adı açık kalıyor kapanmıyor son diyince kapanıyor

aydin1237

Üye
Link olu

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri yeniledim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Üst Alt