Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

kLaks

Üye
Romu düzelttim on numara olmuş ellerinize sağlık gayet hızlı ve kullanışlı bence :)

• Beğen
Tepkiler: helppo

salih1478

Üye
Arkadaşlar v9 gelince wipe yapmaya gerek var mı yoksa direk 8.1 in üstüne kursam sıkıntı olmaz mı

serdar431

serdar431

Üye
Arkadaşlar v9 gelince wipe yapmaya gerek var mı yoksa direk 8.1 in üstüne kursam sıkıntı olmaz mı
direk usrune kurarsan sorunlar yasayabilirsin wipe yaparak temiz kurulum yapmani tavsiye ederim

bytllh

bytllh

Üye
V9 ne zaman gelecek ki

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaş kilit ekranında mesaj geldidiğin ön izlemesi gözüküyor mu peki

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
beklemedeyiz

elfhalat

Üye
Romu yükledim.gayet stabil.arayuz kullanımı harika.stok Rom da olan takılmalar olmuyor. S health neden calismiyor bilen var mı. Çalıştırabilen var mı. Umarım v9 da cozulur.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yav düzgün yapsın da 3 gün 4 gün geç çıksın.
sonra güncelleme bekleriz
o daha mı iyi olur :D :D

aliykse

aliykse

Üye
Vpn kullanabilmek için PIN kilidi koydum , şimdi geri de alamıyorum.

CINZANO

Üye
Telefon kapanmıyor...:D Cihazı kapat diyorum,,restart atar gibi yeniden açılıyor

kartal2378

kartal2378

Üye
telefon kapanmıyor sende denedin mi?........restart atıyo tekrar açılıyor....
Custom romlarda bu hep boyledir,aslinda bir hata degil bu,telefon brick olmasin diye bir guvenlik onlemi gibi birsey,kapaliyken sarj olmuyor bu yuzden

• Beğen
Tepkiler: CINZANO

CINZANO

Üye
Sarjdayken oluyor,degilken kapanir
peki tele mesaj geldiginde ana ekranda kilidi açmadan mesaja tıkladıgında altta boş sayfa açılıyor görüncek gibi ama boş.....onda benmi hatalıyım

Üst Alt