Aroma seçme yok hatta uygulamada seçtirmiyor ilk yükledim kasıyor gibi geldi sildim 2. Yüklediğimde de kerneli flashladıktan sonra açılmadı ne varsa blekotada var dedimV6.0'da göze çarpan önemli özellikler nelerdir?
Birde kurulum aroma mı?
Benim henüz indirip bakma Şansım olmadı

Kötü bir şey dememişki rom yapmak zor sen daha iyisini yapabiliyorsan yap demişAziz denen terbiyesiz seni takdir edince sorun yok.Bir suru hakaret yazmissin yaziklar olsun.Iste gerçek karekterin.
kim ne derse desin sen yoluna bak süper gidiyon azizizmTeşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Bu arada bu forumda bir sürü ajan var yazdığınız cümlelere dikkat edin ya biri beni şikayet etti yada onlar zaten kendileri okuyor
E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecek

menü tuşunu vAynen bende aynı düşüncedeyim
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
Sizde aynı fikirde misiniz aroma olsun mu?
adam bişey demediki tepkisi xda ya aziz kendi çapında bizlere yardım etmeye çalışıyor canım kardaşım benimElinden geliyorsa benim yaptığım çalışmanın çeyreğini yap. Blekota bu işi para için yapıyor ben zevkine yapıyorum aradaki fark bu.
Senin gibi hiçbir işten anlamayan kişilerde ancak çamur atar işleri bu...
Ayrıca çıta bilginde yok anlaşılan .Azize ben romun blekotadan iyi değil demişim.(kötü rom demedim.Hatta 10 numara rom dedim)O bana bunları demiş.Canı sağolsun bu konuya artık bir şey yazmam.Hakkınızı helal edin.Beni yok sayın.

Ben hiçbir çıkar ve Amaç peşinde olmadan ve özellikle bu forum için daha iyi rom yapmak için gecemi gündüzüme kattım tek pişmanlığım senin gibi birininde bu forumda oluşudur.Aziz denen terbiyesiz seni takdir edince sorun yok.Bir suru hakaret yazmissin yaziklar olsun.Iste gerçek karekterin.
Sistem app klasöründe bulabilirsin.S5 alpha romdaki yryş arkadaşı programı var onun apksını rom dosyasında nasıl bulabilirim ?
Şuan şehir dışındaym bu roma bakma Şansım olmadı ama yazılanlara göre iyi rom. Döndüğümde bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ayrıca bu romun csc dosyasını farklı bir romun csc dosyası ile değiştirin dil sorunu giderilmiş olurS5 Mini Alpha 6.0 linki konudan kaldırılmış.
Ayarlar kısmının tamamı ingilizce. Türkçe kısım çok az. White edition görsel olarak çok güzel ama kasma ve donma çok olduğu için kaldırdım. Elden geçirilip yayınlanırsa güzel olur düşüncesindeyim.
menü tuşuna multisang eklemiş romumunda sadece bu kötü olmuş bunu standard yapsan iyi olur home tuşuna basınca uygulama kapatma geri getrirsen iyi olurŞuan şehir dışındaym bu roma bakma Şansım olmadı ama yazılanlara göre iyi rom. Döndüğümde bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ayrıca bu romun csc dosyasını farklı bir romun csc dosyası ile değiştirin dil sorunu giderilmiş olur
ben baktım dün denedim hemen sildim kasıo donmalar var artı ram çok yiyor ısınıyor her kötü şey var yani hiç uğraşmayın derim mega wipe yapıpta kurdum özellikleV6.0'da göze çarpan önemli özellikler nelerdir?
Birde kurulum aroma mı?
Benim henüz indirip bakma Şansım olmadı
ben yükledim dün akşam iyi deil denemek için.Ben hazy rom kullanıyorum yeni konu açtım bakabilirsin.Alpha mini romda donma kasma ve ısınma sorunu var ramde çok kullanıyor bilginizeyüklediniz mi alpha romunu yada şu an hangi romdasınız
V9 beklemeni tavsiye ederim blekota bu sefer iddalı [emoji6]ben şu an blekota 8.1 kullanıyorum memnun deilim azizin roma geçmeyi düşünüyorum