Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

eskiyapar

Üye
Aziz denen terbiyesiz seni takdir edince sorun yok.Bir suru hakaret yazmissin yaziklar olsun.Iste gerçek karekterin.

eskiyapar

Üye
Begenenler hakaretimi begendiniz.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
V6.0'da göze çarpan önemli özellikler nelerdir?
Birde kurulum aroma mı?
Benim henüz indirip bakma Şansım olmadı
Aroma seçme yok hatta uygulamada seçtirmiyor ilk yükledim kasıyor gibi geldi sildim 2. Yüklediğimde de kerneli flashladıktan sonra açılmadı ne varsa blekotada var dedim :)
Aziz denen terbiyesiz seni takdir edince sorun yok.Bir suru hakaret yazmissin yaziklar olsun.Iste gerçek karekterin.
Kötü bir şey dememişki rom yapmak zor sen daha iyisini yapabiliyorsan yap demiş

eskiyapar

Üye
Elinden geliyorsa benim yaptığım çalışmanın çeyreğini yap. Blekota bu işi para için yapıyor ben zevkine yapıyorum aradaki fark bu.
Senin gibi hiçbir işten anlamayan kişilerde ancak çamur atar işleri bu...

Ayrıca çıta bilginde yok anlaşılan .Azize ben romun blekotadan iyi değil demişim.(kötü rom demedim.Hatta 10 numara rom dedim)O bana bunları demiş.Canı sağolsun bu konuya artık bir şey yazmam.Hakkınızı helal edin.Beni yok sayın.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
S5 alpha romdaki yryş arkadaşı programı var onun apksını rom dosyasında nasıl bulabilirim ?

helppo

helppo

Üye
Teşekkür ederim kardeşim böyle güzel yorumlar gördükçe sizler için daha iyisini yapmaya çalışacağım.
Bu arada bu forumda bir sürü ajan var yazdığınız cümlelere dikkat edin ya biri beni şikayet etti yada onlar zaten kendileri okuyor

E posta için alternatif uygulamar var. Adam 9 versiyonda ve hala romda bir sürü bug var oysa benim ilk çalışmam 4 rom birleşiminden elde ettim öyle sanıldığı kadar kolay değil. Update sprit, csc, build prop vs... dosyarını hepsini değiştirdim ve gayet iyi bir rom oldu sonuç olarak. Fazla vaktim yoktu şehir dışına çıktığım için ilgilenemedim ama e postanın neden hata verdiğini sonuç olarak çözdüm sonraki versionda sorun olmayacak ayrıca farklı bir kaç özellik daha eklenecek
kim ne derse desin sen yoluna bak süper gidiyon azizizm:kac:
Aynen bende aynı düşüncedeyim
Ben döndüğümde eğer v9 çıkacak olursa indirir üs olarak onu kullanırım yok çıkmasa zaten elimde v2.9 var çalışmam yarım kalmıştı onu tamamlarım. Birde aromayı kaldırmayı düşünüyorum. Ama aynı özellikler ve uygulamalar eklenecektir bir kaç tanesi hariç
Sizde aynı fikirde misiniz aroma olsun mu?
menü tuşunu v
Elinden geliyorsa benim yaptığım çalışmanın çeyreğini yap. Blekota bu işi para için yapıyor ben zevkine yapıyorum aradaki fark bu.
Senin gibi hiçbir işten anlamayan kişilerde ancak çamur atar işleri bu...

Ayrıca çıta bilginde yok anlaşılan .Azize ben romun blekotadan iyi değil demişim.(kötü rom demedim.Hatta 10 numara rom dedim)O bana bunları demiş.Canı sağolsun bu konuya artık bir şey yazmam.Hakkınızı helal edin.Beni yok sayın.
adam bişey demediki tepkisi xda ya aziz kendi çapında bizlere yardım etmeye çalışıyor canım kardaşım benim:op:

• Beğen
Tepkiler: morki05
Aziz04

Aziz04

Üye
Ben hiçbir çıkar ve Amaç peşinde olmadan ve özellikle bu forum için daha iyi rom yapmak için gecemi gündüzüme kattım tek pişmanlığım senin gibi birininde bu forumda oluşudur.
Yazık...
S5 alpha romdaki yryş arkadaşı programı var onun apksını rom dosyasında nasıl bulabilirim ?
Sistem app klasöründe bulabilirsin.
Bulmakta sıkıntı yaşarsn app klasöründeki bütün apk dosyalarını tele bir klasöre kopyala o zaman daha kolay bulursun

• Beğen
Tepkiler: tdd46, tomm, abuzer0006 ve 1 kişi daha

Fatix

Üye
S5 Mini Alpha 6.0 linki konudan kaldırılmış.
Ayarlar kısmının tamamı ingilizce. Türkçe kısım çok az. White edition görsel olarak çok güzel ama kasma ve donma çok olduğu için kaldırdım. Elden geçirilip yayınlanırsa güzel olur düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: abuzer0006
morki05

morki05

Üye
V9 coming soon

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

abuzer0006

Üye
arkadaşlar 2 aydır bu formu takip ediyorum hepinizin emeğine sağlık
ilk defa kuracaklar için yaptığım testlerde V7 çok stabil ancak sarj problemi ve oyunlarda kasma vardı
v8 on numara
v8.1 devamlı siyah ekran ve kitlenmeler mevcut bilginize
tekrar yazıyorum emeğinize sağlık
not aziz beyin romunu hiç kullanmadım kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
S5 Mini Alpha 6.0 linki konudan kaldırılmış.
Ayarlar kısmının tamamı ingilizce. Türkçe kısım çok az. White edition görsel olarak çok güzel ama kasma ve donma çok olduğu için kaldırdım. Elden geçirilip yayınlanırsa güzel olur düşüncesindeyim.
Şuan şehir dışındaym bu roma bakma Şansım olmadı ama yazılanlara göre iyi rom. Döndüğümde bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ayrıca bu romun csc dosyasını farklı bir romun csc dosyası ile değiştirin dil sorunu giderilmiş olur

• Beğen
Tepkiler: Fatix
akhisarxd

akhisarxd

Üye
wifiye giriyor ama mesela google yazdığımda girmemeye başladı neyapmalıyım yyaaaa yardım arkadaşlar ya lütfen :((((

Son düzenleme:
helppo

helppo

Üye
Şuan şehir dışındaym bu roma bakma Şansım olmadı ama yazılanlara göre iyi rom. Döndüğümde bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ayrıca bu romun csc dosyasını farklı bir romun csc dosyası ile değiştirin dil sorunu giderilmiş olur
menü tuşuna multisang eklemiş romumunda sadece bu kötü olmuş bunu standard yapsan iyi olur home tuşuna basınca uygulama kapatma geri getrirsen iyi olur

Mr.Tiger

Mr.Tiger

Üye
V6.0'da göze çarpan önemli özellikler nelerdir?
Birde kurulum aroma mı?
Benim henüz indirip bakma Şansım olmadı
ben baktım dün denedim hemen sildim kasıo donmalar var artı ram çok yiyor ısınıyor her kötü şey var yani hiç uğraşmayın derim mega wipe yapıpta kurdum özellikle

yassiino

yassiino

Üye
Şimdilik sadece bir sorunla karşılaştım; rehberi hızlıca aşağı kaydırınca kendini kapatıyor. Bunun haricinde geçişlerin akıcılığı olsun pil performansı olsun gayet iyi; emeği geçen herkesin eline sağlık.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
yüklediniz mi alpha romunu yada şu an hangi romdasınız

Mr.Tiger

Mr.Tiger

Üye
yüklediniz mi alpha romunu yada şu an hangi romdasınız
ben yükledim dün akşam iyi deil denemek için.Ben hazy rom kullanıyorum yeni konu açtım bakabilirsin.Alpha mini romda donma kasma ve ısınma sorunu var ramde çok kullanıyor bilginize

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
ben şu an blekota 8.1 kullanıyorum memnun deilim azizin roma geçmeyi düşünüyorum

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
hadi bakalım inşallah :)
ne zaman geliyo

Üst Alt