tdd46
Üye
dosyayı root explorer ile aç bak değişmiş mi ben ekleyip kaydettiğimde kaydetmedi romu tekrardan kurdum sanki iyileştirme var gibiSelam ben bu işlemi başka rom için uyguladım . Root exp. İle Sonuç değiştimi bilmiyorum.
dosyayı root explorer ile aç bak değişmiş mi ben ekleyip kaydettiğimde kaydetmedi romu tekrardan kurdum sanki iyileştirme var gibiSelam ben bu işlemi başka rom için uyguladım . Root exp. İle Sonuç değiştimi bilmiyorum.
Bu romu temizle indirdiğin romu kurBaşka bir roma geçmek için ne yapmam gerekiyor? Bayadır bunu kullanıyorum ancak telefon kasmaya başladı..
Telefondaki her şey silinir mi?Bu romu temizle indirdiğin romu kur
Megawipe yaparsan silinir konuda anlattığım gibi yaparsan sadece oyunların apksı silinirTelefondaki her şey silinir mi?
Konuları beğenirseniz daha güzel olacak
BEN Timely programını kullanıyorum alarm için 10 numara tavsiye ederimarkadaşlar bildiğiniz güzel bi alarm uygulaması var mı???
teldeki beyaz renkli olduğundan net okunmuyor.
system/priv-app/secWallpaperPicker.apk dosyasini winrar ile acip icinde bulabilirsin.Arkadaslar v8.1 deki duvar kâğıtlarını system içinden nerede bulabilirim.
Bu olayı yaptıktan sonra arama ekrani iyileşti ama batarya biraz sapıttı gibi. Batarya dolu diyor. Calıbre yapıyorum yüzde 82 düşüyor dolduruyorum. Tekrar Calıbre ediyorum yine düşüyor tekrar dolduruyorum her Calıbre de düşüyor hiç yüzde 100 olmuyor. Bu ayarlar olmadan önce böyle olmuyordu. Şarj yüzde.20 nin altına düşünce de çabuk bitiyor. Başka böyle olan var mı?Kendi yaptığım romu kullanıyorum nete 4g hızında bağlanmakta bi başkaymışBu arada yeni kernel ve build ayarları keşfettim
Bu ayarlar ile şarj bitmiyor desem yeridir ayrıca cihaz resmen uçuyor
Build ayarları ise rehber sorunuyla ilgili rehberden atma, gelen arama siyah ekran sorunu giderilmiş oluyorDenemek isteyen varsa en kolay yoldan QS- i9300-KK v2.9 build.prop dosyasını blekota build.prop dosyasiyla değiştirin. Winrar ile yapın bu işlemleri
Selam 8.1 kurdunmu sorun varmı iyileşme varmı bilgi paylaşım için teşekkür ederim@1553
ilk sayfadaki v8.1 sürümünü indiriyorum.
v8.0'a göre artısı eksisi nedir?
birde gelen aramalarda ekran 6 7 saniye sonra geliyor?
önceki sayfalarda dediğinizi yaptıktan sonra oldu
şimdi ilk sayfadaki v8.1 sürümünü indirip sağlam bi temizlikten sonra kuracağım
öylede burakacağım![]()
Ben v7 nin uzerine wipe yapmadan direk kurdum,bir kac duzeltme gozume carpti,v7 nin bir tik daha iyisi olmus,hata duzeltmeleri var,ben tavsiye ederim,lmk ayarlari ile su an cok iyiSelam 8.1 kurdunmu sorun varmı iyileşme varmı bilgi paylaşım için teşekkür ederim

Sağolasın arkadaşım boeflanın hangisi var birde lmk ayarı nedir pek anlamadım?8.1i kurdum.
tel gayet stabil.
akşam pili fulledim.
gece 2ye kadar internet
sabah 7den itibaren yine net-wifi açık.
pil % 67
ram ise 550mb yi geçmiyor.
bide ne kadar doğrudur bu mantık bilemem ama romu kurdum.
sonra hemen boefflayı kurdum ve lmk ayarları yaptım.
kapattım açtım.
sonra programları yükledim.
telin maşallahı var![]()
Aziz in 57.sayfada verdigi ayarlar lmk ayari,low memory killerSağolasın arkadaşım boeflanın hangisi var birde lmk ayarı nedir pek anlamadım?
SağolasınAziz in 57.sayfada verdigi ayarlar lmk ayari,low memory killer