Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
tdd46

tdd46

Üye
arkadaşlar ne yaptıysa şebekeyi getiremedim dün geceden beri yapmadığım işlem indirmediğim kernel.modem.rom kalmadı
en son birisi bu rom şebekeyi getiriyor diye yazmıştı omega rom var belki biliyorsunuz aslan resmi onu kurdum şimdi cihaz hiç açılmıyor
yardım edin lütfen başıma ne geldiyse bu rom yüzünden geldi :sinir:vur
*#06# yap ne Yazıyor 0049 ile başlıyorsa efs yedeği gerekli. Batarya yi çıkar ve yavaşça yuvasına tak takarken güç ses açma home tuşuna basılı tut cwm menüsü gelsin sonra yeni rom yüklersın ordanEfs yedeği varsa korkma bu sorunları bende yaşadım çözülür ;-)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne yaptıysa şebekeyi getiremedim dün geceden beri yapmadığım işlem indirmediğim kernel.modem.rom kalmadı
en son birisi bu rom şebekeyi getiriyor diye yazmıştı omega rom var belki biliyorsunuz aslan resmi onu kurdum şimdi cihaz hiç açılmıyor
yardım edin lütfen başıma ne geldiyse bu rom yüzünden geldi :sinir:vur
Evet kimsede sorun çıkarmayan rom sana gelince bir hata çıkarayım dedi
Güldürme beni

eskiyapar

Üye
Bu rom dediğin blekota ise s 3 için daha iyi rom bu gezegende yok.

Anroid

Üye
boeffla kerneli kurunca gelmesi gerekiyor. imei ne durumda efs yedegin varmi efs silindiyse yedeginde yoksa malesef cok zor
efs yedeği yok ya almadım.ama bi tane modem vardı yükledim imei düzeldi ama ne yaptıysam şebeke gelmedi
telefon açıldı ama samsung kaplan resmi var orda duruyor 25 dk oldu açılmıyor wipedata yaptım gene aynı

eskiyapar

Üye
Megawipe yap.Blekota 8.1 yeniden kur.Boeefla kernel yükle. Sakin ya düzelir.

serdar431

serdar431

Üye
efs yedeği yok ya almadım.ama bi tane modem vardı yükledim imei düzeldi ama ne yaptıysam şebeke gelmedi
telefon açıldı ama samsung kaplan resmi var orda duruyor 25 dk oldu açılmıyor wipedata yaptım gene aynı
eskiyaparin dedigi gibi megawipe yap temiz bir kurulum yap ve duzelincede ilk isin efs yedegi almak olsun. efs yedegi telefonunun garantisidir. ozellikle rom isleri ile uğraşanların.

• Beğen
Tepkiler: helppo ve tdd46
helppo

helppo

Üye
note 3 siyah klavye blekota romun hepsinde hata veriyor cww zip olarak yüklediğim halde bu konuda fikri olan varmı romdaşlar:allalla:

serdar431

serdar431

Üye
note 3 siyah klavye blekota romun hepsinde hata veriyor cww zip olarak yüklediğim halde bu konuda fikri olan varmı romdaşlar:allalla:
o siyah klavye 4.3 ler icin hocam 4.4.2 olmuyor.

Aziz04

Aziz04

Üye
telefon açıldı ama samsung kaplan resmi var
orda duruyor 25 dk oldu açılmıyor wipedata yaptım gene aynı
Philz kur.
megawipe yap
V8.1 kur cihaz açılsın
Başka bir işlem yapma!!! Bilgi ver
Sana modem ve kernel vereceğim

helppo

helppo

Üye
:ahkeşke 4,4,2 rom için olanına olsa benim için çok hoş duruyor varsa bu rom için paylaşılırsa çok sevinirim romdaşlarım:megafon:
Philz kur.
megawipe yap
V8.1 kur cihaz açılsın
Başka bir işlem yapma!!! Bilgi ver
Sana modem ve kernel vereceğim
aziz bu gün senin romu üç kez kurmaya çalıştım ama twrr hep failed hatası aldım :karisti:mecbur v8 ,1 kurdum :polis:ama kardeşimim yapmış olduğu emek verdiği romu kuramadım :agla2:Philz yüklü değil kardeşnote 3 siyah klavye blekota romun hepsinde hata veriyor cww zip olarak yüklediğim halde bu konuda fikri olan varmı romdaşlar:allalla: bu konuda yardım edebilirmisin dostum

Aziz04

Aziz04

Üye
Philz ile kurulum yap @helppo

helppo

helppo

Üye
bendeki tww nasıl Philz çevireceğim kardaş

Aziz04

Aziz04

Üye
Odin ile yada recovery moddan flaslanan philz seçenekleri var birini seç tercih senin @helppo

helppo

helppo

Üye
sana zahmet güncel recovery moddan flaslanan philz linki varsa alabilirmiyim:sos:gul::maxicep::alkis

cenk88

Üye
Arkadaslar v8.1 yukledim. Fakat ekrani acma kapama tusu ile kapatirken beyaz ışık yapiyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaslar v8.1 yukledim. Fakat ekrani acma kapama tusu ile kapatirken beyaz ışık yapiyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Kurulumda disable Crt off tik koyacaktın sen enable seçmişsin

cenk88

Üye
Zip dosyası ile bunu halletmemiz mumkun mu peki aziz kardes?

Aziz04

Aziz04

Üye
sana zahmet güncel recovery moddan flaslanan philz linki varsa alabilirmiyim:sos:gul::maxicep::alkis
Hocam ilk sayfada var bi bak istersen
Zip dosyası ile bunu halletmemiz mumkun mu peki aziz kardes?
Tmm hocam pc başına geçince link paylaşırım mobil ile zor oluyor alışık değilim :)
Ya da pc başındaysan Google'da arat xda forumunda varBirde v8.1'de extra bir yenilik yok mevcut hatalar giderilmiş sadece note 4 hava widget eklenmiş.
Ben roma 4g ekledim ama bakıyorum hiç ilgi yok gece gündüz boşuna emek sarfettim sanırım. Durum böyle olunca yeni çalışma için çaba sarfedesi gelmiyor insanın..!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm, helppo ve morki05

cenk88

Üye
Çok teşekkür ediyorum aziz kardeş. Link bekliyorum senden. Saolasin ilgin için.

Üst Alt