Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
mega linki var mı?
burda % 30 olunca kesiyor.
varsa size zahmet mega olur dropbox olur yandex olur
birine yükleyip linki paylaşır mısınız?
teşekkür ederim.

Furbey40

Furbey40

Üye
mega linki var mı?
burda % 30 olunca kesiyor.
varsa size zahmet mega olur dropbox olur yandex olur
birine yükleyip linki paylaşır mısınız?
teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
hocam imei geri geldi modem yükledim ama şebeke yine yok lütfen yardım et
1553
Arkadaşım o kadar uzun ayrıntılı anlatmışım konuda okumuyorsun gelip burada soruyorsun önce konuyu oku klon imei sorunu yazan bölümdekileri yap

Ferzan

Ferzan

Üye
8.1 versiyonu nasıl olmuş?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
8.1 versiyonu nasıl olmuş?
Hatalar düzeltilmiş pek fark yok bence
ben yüklemedim
Ayrıca arkadaşlar konuyu devamlı takip ediyorsunuz sorunlarınız olunca cevap alıyorsunuz beğenmeğide unutmayalım ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferzan ve morki05
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ikokci
teşekkürler :D

tdd46

tdd46

Üye
hocam imei geri geldi modem yükledim ama şebeke yine yok lütfen yardım et
1553
imei ne yazıyor bir önce ona bak 0049 la başlıyorsa imei uçmuştur ama efs yedeği varsa korkma düzeiltiriz

cenk88

Üye
Arkadaşlar v8 uzerine direk v8.1 flaslasam sorun olur mu?

morki05

morki05

Üye
Aslında bir rom daha var aklımda kaldı robot rom biraz hatalar var ama çok seri resmen uçuyor tüm uygulamalar var ram 600 civarı ilk antutu 25800 çıktı

bytllh

bytllh

Üye
Aslında bir rom daha var aklımda kaldı robot rom biraz hatalar var ama çok seri resmen uçuyor tüm uygulamalar var ram 600 civarı ilk antutu 25800 çıktı

Ben v8 de kararsız kaldım ya. Ram 500 lerde hata yok. Kasmıyor. Şarjı idare eder. Başka roma geçip geçmemekte kararsız kaldım

morki05

morki05

Üye
Ben v8 de kararsız kaldım ya. Ram 500 lerde hata yok. Kasmıyor. Şarjı idare eder. Başka roma geçip geçmemekte kararsız kaldım
V7 ile v8 arasında fazla bir fark yok aslında performans olarak ama çok sabırsız olduğum için yine arayış içindeyim robot romu kurdum denedim bir günlük gerçekten çok iyi bluetooth ve bir iki bug haricinde takıntı yaptım

tdd46

tdd46

Üye
V7 ile v8 arasında fazla bir fark yok aslında performans olarak ama çok sabırsız olduğum için yine arayış içindeyim robot romu kurdum denedim bir günlük gerçekten çok iyi bluetooth ve bir iki bug haricinde takıntı yaptım
bluetooth sorunu çözülmüş olsa aradığım romu bulmuştum

• Beğen
Tepkiler: morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3 romları arasındakullandığım en iyi rom blekota v8.1 bence
aziz04 v9.1 i kullanmadım henüz

funny_halil

Üye
@1553 hocam 11 saatte %5 şarj hangi ayarlarda ???
1.stock mu buaffle kernel mi
2.upsm falan etkin mi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@1553 hocam 11 saatte %5 şarj hangi ayarlarda ???
1.stock mu buaffle kernel mi
2.upsm falan etkin mi
Boeffla kernel z ram açık internet wifi kapalı
Ekran kapalı normal güç tasarrufu etkin yani sadece arama ve mesaj gelecek şekilde

tdd46

tdd46

Üye
Samsung galaxy s3 romları arasındakullandığım en iyi rom blekota v8.1 bence
aziz04 v9.1 i kullanmadım henüz
aziz04 v9.0 kurulu android market sorunlu ama romdan herhangi bir hata almadım henüz.Şimdilik başarılı . pazartesi blekota ve aziz in yeni sürümlerini indirip deneyecem. Sonunda stabil romlar görmek güzel

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Romda önemli olan bence hızlı çalışması şarjı az yemesi ve hata vermemesi sonuçta telefon kanatlanıp uçmayacak
Her rom kurduğunuzda telefon biraz daha yavaşlar çünkü elektronik aletlerin hafızası tam anlamıyla silinmez bu yüzden telefon eskir ve yavaşlar

• Beğen
Tepkiler: morki05, cahilmuallim, helppo ve 2 diğerleri
helppo

helppo

Üye
Romda önemli olan bence hızlı çalışması şarjı az yemesi ve hata vermemesi sonuçta telefon kanatlanıp uçmayacak
Her rom kurduğunuzda telefon biraz daha yavaşlar çünkü elektronik aletlerin hafızası tam anlamıyla silinmez bu yüzden telefon eskir ve yavaşlar
şu an hangi romu kurdun aziz 9,1 twr megawipe yaptım kurarken failed hatası alıyorum kardeş defalarca kulumum hatası şu an v8,1 kurdum

tdd46

tdd46

Üye
şu an hangi romu kurdun aziz 9,1 twr megawipe yaptım kurarken failed hatası alıyorum kardeş defalarca kulumum hatası şu an v8,1 kurdum
aziz philizy ile kurulum yapın demiş diğerlerinde denememiş

Üst Alt