tdd46
Üye
cmw den yedek aldıysan eski roma dön olmadı idareten birşey yükle birazdan yenisini yükler aziz hocamevet yaptım.
hatta beffola kernel i de yükledim.
şimdi hepten kapandı tel.
cmw den yedek aldıysan eski roma dön olmadı idareten birşey yükle birazdan yenisini yükler aziz hocamevet yaptım.
hatta beffola kernel i de yükledim.
şimdi hepten kapandı tel.
sigara içme kardaşım sana bişey olmasını istememOh Bee şimdi keyif sigarası içebilirim
Hız iyi %2
Link burada paylaşılacak
@1553 arkadaşımız konu açacaktır2 saat![]()
upload aşamasında demişİkinci rom ne zaman gelecek ki
canın saoğlsunArkadaşlar tek bug radyo valla ona şimdilik çözüm bulamadım ve silmeyi unuttum çalışmıyor
siz root explorer ile onu silin başka radyo yükleyin
bir sonraki versiyonda bu hatayı telafi edeceğim
Bu radyoyu ayarlamak gerçekten çok ama çok zor 4 saat sadece radyo ile uğraştım
yıllardır bu rom işlerini yapam geliştiriciler bile bu konuda sıkıntı çekiyor ve farkındaysanız bir sürü costum romda radyo çalışmıyor
birde dil sıkıntısı var tabi fazla bilmiyorum birazda bunun eksikliği var

bletooth kulaklık çalışmadı bir o canımı sıktı yoksa çok güzel romAslında dün akşam robot rom yükledim şimdilik bu da fena değil ilk antutu sonucu 25645 çıktı çok stabil duvar kağıtları felan gayet güzel ayrıca cpu 600 civarı kasma bug yok. Sadece ekran resmi alamıyorum. Tabiki Aziz in romuda sabırla bekliyorum. [emoji6]
Çünki çok iddialı konuştu [emoji5] [emoji6]

büyüksünRomu upload edip uyudum kalktığımda elektirikler kesilmişti
Neyse tekrar yükledim
Bugüne kadar ki en stabil rom bu romdur aksini iddaa edecek varsa hodri meydan
Romda Katkısı olan değerli kardeşim BurakPasa ve Metin_Saylan'a sonsuz teşekkülerimi iletiyorum
Bu rom tam 4 tane romun birleşimiyle oluşturulmuştur
BuyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Radyo çalışıyorRadyo calisiyo mu calismiyosa cozumu var mi bir de yuklerken mega wipe yapmiyo degil mi silinmesin bilgilerimiz?
Error veriyorRomu upload edip uyudum kalktığımda elektirikler kesilmişti
Neyse tekrar yükledim
Bugüne kadar ki en stabil rom bu romdur aksini iddaa edecek varsa hodri meydan
Romda Katkısı olan değerli kardeşim BurakPasa ve Metin_Saylan'a sonsuz teşekkülerimi iletiyorum
Bu rom tam 4 tane romun birleşimiyle oluşturulmuştur
BuyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wipe yapmasi kotu olmus isteyen zaten yapar. Yolculuk yapiyorum su an yedekleme imkanim yok. yine de emeginize saglik.Radyo çalışıyor
Wipe yapılıyor yedek al