Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
şu an işyerindeyim ss mümkün değil şu şekilde tarif etmeye çalışayım:
Android system

Değil ve root room işlerinden çok fazla anlamıyorum.
teşekkür ederim aziz gerekli yönlendirmelerden dolayı
Rica ederim kardeşim
S3 nasıl root edilir diye google'den arat detaylıca bak eğer yapamazsan söyle yardımcı olmaya çalışırım
Ama çok kolay sadece telefonu download moda alıp odin'den root dosyasını gösterip start diyeceksin

karakule6868

karakule6868

Üye
Rica ederim kardeşim
S3 nasıl root edilir diye google'den arat detaylıca bak eğer yapamazsan söyle yardımcı olmaya çalışırım
Ama çok kolay sadece telefonu download moda alıp odin'den root dosyasını gösterip start diyeceksin

eywallah.
konuyu 3 gündür takip ediyorum anlamadığım için bugün cesarete geldim yüklemek için ama başlamadan hevesim kaçmıştı :D

morki05

morki05

Üye
eywallah.
konuyu 3 gündür takip ediyorum anlamadığım için bugün cesarete geldim yüklemek için ama başlamadan hevesim kaçmıştı :D
Aslında o kadarda zor değil sadece biraz inceleyip söylenenleri harfiyen yaparsan sıkıntı çıkmaz. Ayrıca sorunların çözümü var yani her türlü [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: karakule6868 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Aslında o kadarda zor değil sadece biraz inceleyip söylenenleri harfiyen yaparsan sıkıntı çıkmaz. Ayrıca sorunların çözümü var yani her türlü [emoji6]
Aynen. Hiç kimse anne karnında bilgi edinmiyor. Deneme yanılma payıyla bir çok bilgi edinelirsin
@karakule6868

• Beğen
Tepkiler: karakule6868 ve morki05
karakule6868

karakule6868

Üye

Aynen. Hiç kimse anne karnında bilgi edinmiyor. Deneme yanılma payıyla bir çok bilgi edinelirsin
@karakule6868

dedim ya bilmediğim için biraz araştırayım dedim cep telefonunun tuğla olur laflarını duyunca pek cesaret edemedim açıkçası.
desteğinizi aldık artık Allah'ın izniyle yapacaz :)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
morki05

morki05

Üye
Aziz hocam fekat birazda beceri ve ilgi gerekli en azından biriki tecrübe (yap boz) gibi [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
karakule6868

karakule6868

Üye
aklıma takılan birşey daha var.
orjinal room'u yedekleme şansımız var mı? varsa nasıl yedekleyebiliriz.(orjinale döndürmek istersek)
başka forumlarda farklı farklı yazılar okudum ama nedense burası daha samimi geldi.

• Beğen
Tepkiler: morki05
Aziz04

Aziz04

Üye
dedim ya bilmediğim için biraz araştırayım dedim cep telefonunun tuğla olur laflarını duyunca pek cesaret edemedim açıkçası.
desteğinizi aldık artık Allah'ın izniyle yapacaz :)
Hocam senin ilk yapman gereken cwm yüklemek /
Daha sonra cihazı root edeceksin/
Ve son olarak rom yükleyeceksin/
aklıma takılan birşey daha var.
orjinal room'u yedekleme şansımız var mı? varsa nasıl yedekleyebiliriz.(orjinale döndürmek istersek)
başka forumlarda farklı farklı yazılar okudum ama nedense burası daha samimi geldi.
İlk önce cwm clockworkmod yükle ve backup'tan yedek alabilirsin biraz uzun sürüyor yedek
Aldığın yedeği clockworkmod klasöründen ulaşabilirsin
ordan kopyalayarak pc'ye aktarabilirsin
Ayrıca en önemlisi bu işlere başlamadan önce efs yedeğini al!!!

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Türk yapımı, şimdi eklemiş linki ama ben yarin bakabilirim.

BurakPasaROM 1.0[4.4.2][20.10.2014][Stable] -
s5 sensation rom'u editlemiş :)
Ama becerememiş arkasında çok iz bırakmış

• Beğen
Tepkiler: seronet
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aziz üstad senin el yapımını bekliyoruz ona göre :D

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
morki05

morki05

Üye
Nihayet mutlu son v8 kurdum iyiymiş hiçbir sıkıntı yok şimdilik ram da 470 lerde şarjı da iyi gidiyor ilk izlenim böyle

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve Aziz04
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz günde 1000den fazla okunuyor
Yazdığınız her mesaj etiketleniyor
Burdaki sorduklarınızı google aynısını yazarsanız bu konu çıkıyor :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Konumuz günde 1000den fazla okunuyor
Yazdığınız her mesaj etiketleniyor
Burdaki sorduklarınızı google aynısını yazarsanız bu konu çıkıyor :)
Hocam bu romun ana konusu xda bile bu kadar hareketli değil :)

• Beğen
Tepkiler: helppo, burak1553 ve morki05

eskiyapar

Üye
Aslında bu efsane telefon S 3 ün zaferi değil mi?

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve Aziz04
morki05

morki05

Üye
Yapılan Yorumlar konu takipleri yardımlaşma verilen emekler için ve gündemde tutmaya çalışıyorum. . ``Çalışıyoruz ``

• Beğen
Tepkiler: helppo, burak1553 ve Aziz04
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
valla arkadaşlar ismi lazım değil başka bir sitede anlatılanlara göre yaptım ve tel servise gitti, o kadar diyim.
burda ise sanki bu işi biliyormuş gibi, yazılanlardan bir çıktı aldım ve şıkır şıkır hallettim.
hatta bugün iş yerinde bile 4.4.4 e yükselttip tekrar 4.4.2 ye döndüm :)
emeği geçen herkese teşekkürler :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve morki05

zazadayı1601

Üye
Mrb arkadaşlar galaxy s3 kullanıyorum blekota romu yukledim gayet guzel hoşuma gitti ama bi sorunu var attigim smsler bnde bir tane karsi tarafta 3 4 bazende 5 defa gidiyor bunu ara ara yapıyor.bnde sadece bir tane gözüküyor romu silip baska rom yukledim yine olmadi orjinal roma döndüm ayni sorun devam ediyor smsi de cok kullanan biriyim ne yapabilirim ya arkadaslar simdiden tesekkurler
Daha oncede yazdim kimse bi bisey demedi arkadaslar bi zhmt bilen varsa yardim edebilirmi

Üst Alt