O yüzden buradan devam ettik bir süreliğine.Şimdi farkettim konuyu @aziz04 açacakmış![]()

Fazla abartmadan yenilik güzeldir biraz heyecen oluyor işteAllahım sen bizi ıslah et.Rom manyağı olduk.Onu yükle onu sil.Hastalık bu yaa.Tedavi olmalıyız.

Hocam sen aç istersen valla vakit bulamıyorum benim rom bitsin onun konusuna ancak vakit ayırabilirimŞimdi farkettim konuyu @aziz04 açacakmış![]()

Hangi romcu ?2 gb ramli bilgisayara 64 bit windows 8.1 kurulur mu ?Fazla abartmadan yenilik güzeldir biraz heyecen oluyor işte
Hocam sen aç istersen valla vakit bulamıyorum benim rom bitsin onun konusuna ancak vakit ayırabilirim
erobot rom yapımcısı çok seri rom çıkarıyor yakında lite çıkaracak 10 numara olacakmış![]()
Evet hocam kurulur sıkıntı yokHangi romcu ?2 gb ramli bilgisayara 64 bit windows 8.1 kurulur mu ?
64 bit daha fazla ram tanır daha iyi verim alırsınBide sizi hazır bulmuşken 32 bitlik windows 8.1 in 64 bitten farkı nedir![]()
32 bit ve 64 bit terimleri, bir bilgisayarın işlemcisinin (CPU olarak da bilinir) bilgileri işleme şekliyle ilgilidir. Windows programının 64 bit sürümü büyük miktarda rasgele erişim belleğini (RAM) tanır, 32 bit sistemden daha verimlidir.Bide sizi hazır bulmuşken 32 bitlik windows 8.1 in 64 bitten farkı nedir![]()
idm ile mi indiriyorsun1 saat oldu % 40 inene kadar bekliyoruz artık bu arada wipe işlemlerini anlatır mısınız hocam.
Senin bağlantıya kaplumbağa mı girmiş?1 saat oldu % 40 inene kadar bekliyoruz artık bu arada wipe işlemlerini anlatır mısınız hocam.

Hocam bu haftasonu yada 29 ekimde burdamısınidm ile mi indiriyorsun
Hayır hocam yurdun wifisi ile indiriyorum.idm ile mi indiriyorsun

Hayır hocam yurdun wifisi ile indiriyorum.![]()

kardeşim valla daha tam olarak belli değilHocam bu haftasonu yada 29 ekimde burdamısın