Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

eskiyapar

Üye
arkadaşlar bşy soracam<br />ANDREAMALACHI-S5-5.1 bu romu ve ya mutaman v5 romunu kuran var mı ?<br />o romlar hakkında bilgisi olan var mı ya da?<br/mutaman 5 iyi değil 4 iyi.Bos ver blekota v8 yükle

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaşlar bşy soracam<br />ANDREAMALACHI-S5-5.1 bu romu ve ya mutaman v5 romunu kuran var mı ?<br />o romlar hakkında bilgisi olan var mı ya da?<br/mutaman 5 iyi değil 4 iyi.Bos ver blekota v8 yükle
Bosver blekota v8 yukle diyorum baskada bisey demiyorum

kartal2378

kartal2378

Üye
Bosver blekota v8 yukle diyorum baskada bisey demiyorum

bytllh

bytllh

Üye

V7 yüklü şu an. V8 de hatalar varmış. O yüzden yüklemek istemiyorum ys

kartal2378

kartal2378

Üye
V7 yuklu ise bence de gerek yok,ama stock veya baska rom yuklu ise v8 yuklesinler

Aziz04

Aziz04

Üye
Andreamalachi rom!!! sakın uzak dur derim gördüğüm en kötü rom :off:
Sözde geliştirici daha sürüme karar veremedi. Ya bilmiyor ya da resmen dalga geçiyor.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
v7 de kalsak olur yani o zaman

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
Aziz04

Aziz04

Üye
Önemli Not: Her iki rom'danda uzak durun

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

eskiyapar

Üye
Sovalye v8 yükle iyi o.

bytllh

bytllh

Üye
Tşekkürler arkadaşlar.
V8 e geçeyim o zaman:)V8 de ki hatalar düzeltildi mi? Düzeltmeye çalışan arkadaşlar vardı da

tomm

tomm

Üye
Kardeşler belkide sırası deil ama bu rom sayesinde inanılmaz pil kullanımı aldım romu yapan ve burda paylaşan herkese tekrardan teşekkürler

tdd46

tdd46

Üye
Kardeşler belkide sırası deil ama bu rom sayesinde inanılmaz pil kullanımı aldım romu yapan ve burda paylaşan herkese tekrardan teşekkürler
arkadaş nasıl bir bataryadır bu bizim ekranlar 2.30 zor görüyor? Heyy millet sizde görebiliyor musunuz bu saati

alperen262014

alperen262014

Üye
Aman tanrım didim

• Beğen
Tepkiler: bytllh
tomm

tomm

Üye
kardeşler batarya 3000 mah

alperen262014

alperen262014

Üye
Nerden aldın söyle bizde alalım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

uzm27

Üye
Arkadaşlar bu v7 de V8 de iletildi mesajları gelmiyor bu konu hakkında bilgi si olan varmi

miki2334

Üye
Bu romda tlf konusup kapattiktan sonra siyah ekranda kaliyor mu?

Üst Alt