serdar431
Üye
valla kardesim simdi iyice baktim ayni dosya senin wifide bir sorun var galiba en iyisi en bastan temiz bir kurulum yap senOzaman tekrar kurulum yapalım poff bu saatte![]()
valla kardesim simdi iyice baktim ayni dosya senin wifide bir sorun var galiba en iyisi en bastan temiz bir kurulum yap senOzaman tekrar kurulum yapalım poff bu saatte![]()
Evet v7'i editledim kendimce birşeyler yapmaya çalıştımaziz hocam senin romu ne zaman cikariyorsunmasallahin var altyapi blekotami ?

Bu rom için bi tane s3'ü çöp ettim resmen en az 30 kere kurulum yapıp test etmişimdirBekliyoruz bu romu ama sorunsuz olsun [emoji6]
helal olsun hocam sabırsızlıkla bekliyoruz İnşallahBu rom için bi tane s3'ü çöp ettim resmen en az 30 kere kurulum yapıp test etmişimdir
Sonuç olarak şuan çok iyi bugün iki tane cihaza kurdum ve hiçbir sorun yok.
Yarın son kez sadece ayarlar kısmındaki yazıyı değiştirip zip'i aldıktan sonra upload edeceğim
Bu rom için bi tane s3'ü çöp ettim resmen en az 30 kere kurulum yapıp test etmişimdir
Sonuç olarak şuan çok iyi bugün iki tane cihaza kurdum ve hiçbir sorun yok.
Yarın son kez sadece ayarlar kısmındaki yazıyı değiştirip zip'i aldıktan sonra upload edeceğim

Abi şimdi upload mı ediyorsun ?V8 - Aroma
- S5 Mini TW yazı tipi boyutu
- Sabit bluetooth
- S5 e-posta uygulaması
- Polaris Office
- Not 4 Hava Widget
Bunlar zaten bilinen özelliklerdi, Fazla bir değişiklik olmayacak sanırım
Birde Multitasking eklenmiş
Kardeşim inan onun için o özelliğin olduğu bir romu indirmem gerekiyor
Birde ekleyebilir miyim bilmiyorum
Çünkü daha çok fazla bilgim yok yeni özellik ekledikçe hatalarla karşılaşıyorum
Ve o hataların üstesinden gelene kadar verem oluyorum
@helppo
ne diyeyim sana kardeş belki emeğini kimse bilmez ama kiminin parası kiminin duası kardeşim keşke xda seni keşfetsede yolunu bulsanV8 - Aroma
- S5 Mini TW yazı tipi boyutu
- Sabit bluetooth
- S5 e-posta uygulaması
- Polaris Office
- Not 4 Hava Widget
Bunlar zaten bilinen özelliklerdi, Fazla bir değişiklik olmayacak sanırım
Birde Multitasking eklenmiş
Kardeşim inan onun için o özelliğin olduğu bir romu indirmem gerekiyor
Birde ekleyebilir miyim bilmiyorum
Çünkü daha çok fazla bilgim yok yeni özellik ekledikçe hatalarla karşılaşıyorum
Ve o hataların üstesinden gelene kadar verem oluyorum
@helppo

olsun emeğine sağlıkBunlar v8 için yaw[emoji4]
Bu v8 romu değil @aziz04 kendi başka bir rom yapmış onu paylaşacak v8 çıktığı zaman ben yazarımyeni rom.u (v8) sabırsızlıkla bekliyoruz.. umarım bugün eklersiniz.